Ashap
m2 şifa gözlük
mağra ruh çeket
pantı boş verin(krtıgı var)
cent zırh
fundi takı set
ibni cevo eld
ibni cevo ayak
Çembere yeter mi ????
-
- Demirci Çırağı
Re: Çembere yeter mi ????
Yeter,hatta fazla bile.Ashab-ı Kehf parlak değilse biraz zorlanabilirsinChass yazdı:Ashap
m2 şifa gözlük
mağra ruh çeket
cent zırh
fundi takı set
ibni cevo eld
ibni cevo ayak
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Her şekilde yeter fakat fundi zırh ve inbi cevo mor pant sız ve ashap parlak değilse kudret iksirini fazla içebilirsin..Chass yazdı:Ashap
m2 şifa gözlük
mağra ruh çeket
cent zırh
fundi takı set
ibni cevo eld
ibni cevo ayak
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
herşekilde yeter sakin ol..!Chass yazdı:Ashap
m2 şifa gözlük
mağra ruh çeket
cent zırh
fundi takı set
ibni cevo eld
ibni cevo ayak
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Çembere bu şekilde girebilirsin ancak Fundi zırhı ve ibni cevo mor pantı almanı tavsiye ederim.Neden diye sorarsan malum gblere girecek kişilerin %90'ı dış görünüşe baktıgı için bunları düşürmeye çalış.Özellikle Sancakta oynuyorsan bunları alman çevren yoksa şart gibi birşeyChass yazdı:Ashap
m2 şifa gözlük
mağra ruh çeket
cent zırh
fundi takı set
ibni cevo eld
ibni cevo ayak
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
Allah bilir benim şifanın şifası daha yüksektir ama adamda ashab var diye giriyor
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
OYUNDA ÇOK KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR KONU BİR ADAMIN ÜSTÜ FULL 1 LVLLİK OLSUN ELİNDE ASAB VARSA ADAMLAR HERTÜRÜ ALIOLAR...GELKİ GÖRSÜNLER BÜYÜ ŞİFA KAÇ...Berkistanbul yazdı:Allah bilir benim şifanın şifası daha yüksektir ama adamda ashab var diye giriyor
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

saolun cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
büyü şifa zaten çok da önemli degil. 0 Büyü şifa ile krtik 8bin bastıgımı lakin 1500 şifa ile de krtik 9bin bastıgımı biliyorum. aradaki fark 1000
büyü şifan 1000 civarında olsun. cent zırh oksidant zırh var ama fundi zırhın mı yok mesela , oksi tak krtik verir. ibni pant tek item yerine , tek efsunlu cevriye pant yada duserse bulursan kutadgu cevriye tak. ashabı parlatma. 336 buyu şifa daha artacak , bu sana yukarda da anlattıgım gibi 1000 şifa bile fazladan bastırtmaz.
dış görunuse önem veriyorlar ama ama ama diyecek olursan , dış gorunuse bakanlarla girersen zaten olumlu sonuc alamazsın. yavaş ilerle saglam oyuncular bul onlarla gir.
şuan mevlana asam var , yukseltecek durumum da var ama yukseltmiyorum. değmez. oyunda buyu şifa oranı ile bastıgın can oranı arasında dengesizlik var.
dış görunuse önem veriyorlar ama ama ama diyecek olursan , dış gorunuse bakanlarla girersen zaten olumlu sonuc alamazsın. yavaş ilerle saglam oyuncular bul onlarla gir.
şuan mevlana asam var , yukseltecek durumum da var ama yukseltmiyorum. değmez. oyunda buyu şifa oranı ile bastıgın can oranı arasında dengesizlik var.
Dediğin mesele çok doğru bu konudada tartışılmıştıSifacixhezae yazdı:büyü şifa zaten çok da önemli degil. 0 Büyü şifa ile krtik 8bin bastıgımı lakin 1500 şifa ile de krtik 9bin bastıgımı biliyorum. aradaki fark 1000büyü şifan 1000 civarında olsun. cent zırh oksidant zırh var ama fundi zırhın mı yok mesela , oksi tak krtik verir. ibni pant tek item yerine , tek efsunlu cevriye pant yada duserse bulursan kutadgu cevriye tak. ashabı parlatma. 336 buyu şifa daha artacak , bu sana yukarda da anlattıgım gibi 1000 şifa bile fazladan bastırtmaz.
viewtopic.php?f=46&t=101227
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome