hatta zırh ve direnc olsun. asit de cici duruyor... napsak ki ozan
Büyücülerin Kutup yeteneğinden etkilenmeme gibi Zırh ve dirençten başka bir sürü kombinasyon var ve çok farklılar. Onlar geldiği an bunların yüzüne bile bakacağımızı sanmam ama PvP sisteminin IKV için ALTIN ÇAĞ'a girdiğini söyleyebiliriz.
Valla Hidroflorik gelince çakma asitciler çoğaldığı için ne Ruh Döven için bir şey istiyorum ne de Hidroflorik için Bendeki malum eşyaların değeri artsın başka bişey istemem ablacım
İyileştirme süre azaltma
zırh
B. Kritik
Büyü Bozma (+15 BB)(Zihinden kurtulmak için 1-1
Büyücü - Şifacı
Zırh-Direnç
Asit
İyileştirme süre kısaltma
B.Kritik
Şifacı-Şifacı
Zırh
B.Kritik(Gazapsız) / Hasar (Gazaplı)
Saldırı
Hasar(Gazapsız) / Asit(Gazaplı)
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal] GeneraLSmokeRş[Mareşal] GeneraLSmokeRb[*][/color] <Judges Of Universe> Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Valla Hidroflorik gelince çakma asitciler çoğaldığı için ne Ruh Döven için bir şey istiyorum ne de Hidroflorik için Bendeki malum eşyaların değeri artsın başka bişey istemem ablacım
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.