İşte Yolda Makinaların Çırpınışları Ve Semiha Hanımın Kaçışı İçerdeki Semiha'nın Son Halleri Ve Gaffar Bey.. İşte Gaffarı Ellerinde Oyuncak Eden O Neferler.
Tank : ıIıADANALıIı(HaDeSCeRrueLL (Mustafa))
Büyücü : lBARONl (Muhammed)
Büyücü : OxZEHİRxO(İsmail)
Büyücü : seuLmaNyak(Sedat)
Büyücü : FUJİ(Anıl)
Büyücü : YunuzREİZ(Yunus) Oyunda yapıldığını biliyoruz.Biz neden yapamayalım dedik kendi kendimize.1. olamasakda 2. olduk.Ne kadar zor bir şey olduğunu sadece deneyince anlayabilirsiniz. Ellerinize Sağlık Arkadaşlar
Biraz altta bir konu vardı 5+1 diye yorum yaptım ona bunla ilgili neden sancakta olmasın diye tam isabet olmuş 1 saat sonra konuyu açmışsınız tebrikler
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Berkistanbul yazdı:Biraz altta bir konu vardı 5+1 diye yorum yaptım ona bunla ilgili neden sancakta olmasın diye tam isabet olmuş 1 saat sonra konuyu açmışsınız tebrikler
O konuyu bu kesimden sonra foruma koydum zaten oyundaki yazışmalardan konuya gelerek tartışma ortamı yaratmak değil amacım bir taş atsam atlayanlar var zaten sadece sana cevap veriyorum kimse üstüne birşey alınmasın herkes birşey alınmaya meğilli
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
Berkistanbul yazdı:Biraz altta bir konu vardı 5+1 diye yorum yaptım ona bunla ilgili neden sancakta olmasın diye tam isabet olmuş 1 saat sonra konuyu açmışsınız tebrikler
O konuyu bu kesimden sonra foruma koydum zaten oyundaki yazışmalardan konuya gelerek tartışma ortamı yaratmak değil amacım bir taş atsam atlayanlar var zaten sadece sana cevap veriyorum kimse üstüne birşey alınmasın herkes birşey alınmaya meğilli
senin bu yorumlarını tebrik olarak kabul ediyorum.teşekkürler.