Bir para vermeden kaçma vakası daha :)
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
Re: Bir para vermeden kaçma vakası daha :)
adım geçmiş bende ekleyeyim usul karakterine girmeyen kalmadı o 40m verdim ayağınıda çekme 20m verdiniz geri 20msine mert ws attı kaybetti ödeştik bir diğer konu ise seni yani (uSuL) emden çıkarken iksir çektiğini yakaladım ondan sonra birdaha seninle ws atmadım eme geçip iksir çeken biriyle işim olmaz zaten iyi oyunlar.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
Fazla söze gerek yok ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Bende oyundan hırsız yazıyorum bu kişilik için boşuna ugraşıyormuşum zaten herkez biliyor nasıl birisi oldugunu 
He skype konusuna gelirsek buyur furkan burdayım skypede de görüşürüz.
He skype konusuna gelirsek buyur furkan burdayım skypede de görüşürüz.
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Kumarla iş yaparsanız herşeyi hak ediyorsunuz.
Ya Arkadaşlar Sizlerin bu tür münakaşalarınıza bizim oradalarda ne derler biliyormusunuz, yazayımda okuyun...
"Ne işin var hızanda #@!? kaynıyır kazanda"
Anladınızmı , inşallah anlamışsınızdır.saygılar...burakın bu kumar türü ws leri...
savaş alanı olacak aslında orada herkes çarpışaçak...
Ya Arkadaşlar Sizlerin bu tür münakaşalarınıza bizim oradalarda ne derler biliyormusunuz, yazayımda okuyun...
Anladınızmı , inşallah anlamışsınızdır.saygılar...burakın bu kumar türü ws leri...
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Loncasız
ne alaka şimdi kumarla:)? harbiden bu kadar uçuk düşünceye sahip birini ilk defa görüyorum ulan oyunu bile dinle karşılaştırıyorsunuz ne diyeyim size artık cevap yazmayacam konuya genjori sana gülüp geçiyorum:)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
-
- Demirci Çırağı
geçmiş olsun
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
GENJORI yazdı:Kumarla iş yaparsanız herşeyi hak ediyorsunuz.
sadece gülüyorum varya ben bu kadar saçma düşünceli bi insan görmedimHezarfenCelebi yazdı:geçmiş olsun
dikkat et o kazandakiler sana gelmesin
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
İlk olarak ben burhana hiç bir zaman kaybetmedim ve kaybetsemde parasını erkek gibi verdim şimdi sen çıkmış diyorsunki o kaybettide biz verdik parayı külliyen yalan deilse benim yalansa senin a... a..... b... s...ALKOLIZM yazdı:Selamun aleykum
Demişsinizki tılsımda vssanatı nı sorun Furkan demişki istediğine sor.
Ben tılsım oyuncusu olarak furkanı size kısaca anlatayım ozaman bu kendine insan diyebilen kendi yalanlarına inanan birisidir.
Daha önce amisos loncasında beraberdik amisos loncası gb atan bir lonca değildi gb atılmıyor diye çıktı
Ben rebels loncasına girdim oda gelmek istedi arkadaşımdır dedim tamam gelsin
Rebels te Veyahut Nemesis te loncaya yeni gelenler bir haftalık deneme sürecinden geçer bir hafta gb alınmaz buna rağmen loncadan gitmiyorsa bu kişi bizdendir.
Malesefki Furkan bırak 1 haftayı girdiği ertesi gün loncadan çıktı sonra forumda benim üstümü dizdiğini iddia etti.
Vede gb için kendisine yalvardığımı.
Gb için ne yalvardım nede yalvarırım üstümü bir kişi değil 30 kişi dizdi vede bizde o 30 kişiyi dizdik diziyoruz bizde böyle.
Furkan vs atmasını seven birisidir Tılsım sunucusunda brhnx ile vs atardı kaybederdi parasını arkadaşımızdır diye emre IIXDynacXII ve ben verirdim nede olsa arkadaş.
Bu kolpanın eski bir tanıdığı olarak şöyle demeliyimki yalancı birisinden herşeyi beklerim veyatta oyuna 4 milyar para harcayan bir hastalıktan.
Bana korkundan skypeden silmişsin dedi hayır silmedim beni ekledi tekardan aldım skypeye mikrofon yok 1 sn diyerek aynı vs lerdeki gibi altf4 diye çıktı
Alt f4 kolay forumda skype gel diyosan bende diyorum ben seni arıyorum ama 2. bir şık yok altf4 gibi benim sana yalvardığımı kanıtlaman gerekirdi neyse hadi eyvallah.
2. olarak beni skype aldığınızda 5 6 kişiydiniz ve bende kafedeydim oturup sizimi dinleseydim ? istersen telefonunu özelime mesaj atabilirsin ha oyuna yatırdığım paraya gelince 600 700 tl olabilir ama 4 milyar )) komiklik yapmayın burda
Lonca mevzuna gelince ben loncadan gb için deil aksine gbde tartıştığım bi o.... ç yüzünden çıktım
Ha hırsızlık mevzuna gelince ))) senin anka ve tılsım sunucusu arasındaki hırsızlık seferlerini en azından tılsımda bilmeyen yok ama 2 itemin var diye sadece arkandan konuşaniliyorlar bu oyun böyle yapacak bişey yok
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Megaloman
Benim ilk zamanlar GB atmadığımı sende biliyorsun ve leke sürmek için yapmadığınız şaklabanlık yok benim üstüm full üretim ki bnları sizde biliyorsunuz senle aramızın bozulma sebebi 10m miydi ben öylemi hatırlıyorm ) param olmadığı bi sırada benden 10m istedin ve yok deyince hakaretler ederek yasakladınIIxDyNaCxII yazdı:AltınVuruŞ gayet güzel açıklamış bende 1-2 ekleme yapayım furkanla ilgili UsuL ' le oyun geçmişim çoğu kişiden daha fazladır.Tılsımda genelde aynı loncalarda bulunduk ama kendisi sürekli GB atılmadığından şikayetçi olurdu lonca lonca gezerdi kardeşlik her zaman 2. plandaydı onun içinŞimdi sorsanız benim üstümü o dizmiştir ama benim büyücümüm üstü full kıyamet hepsi üretim tek bi kuruşunda emeği yoktur. Onunda üstü full kıyamet ama her bişeyinede yardım etmişimdir. Sorsanız inkar eder biliyorum. Neyse dediğim gibi zaten anlayan anlamış bunun ne olduğunu kolay gelsin
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Ağır şizofren beyler bu 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!