DontComeBacK oyun acıgında bır ılkı Gercekleştırıyor ;)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Re: DontComeBacK oyun acıgında bır ılkı Gercekleştırıyor ;)

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Wsleri izlemişin , ws esnasında nasıl bir iksir hilesi yapabilirim.Ben her rakibime birbirmizi keselım derim veya oyuna gir cık yaptırırım.Atmadığın icin ws camur atması kolay.:)xÖDemişLex İle ws atarken adam beni her wsden önce oyuna gir cık yaptırdı.Sonra 5.2 yenilince iksir hilesi.Senin yaptığın camur at izi kalsın.:)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BeLaXHakaniM »

Ulen ulennn gir cık yap dedimi red Ediyor cıktıgında ya başa baş yada kesiliyor :D biz nerdeyiz sen nerdesin be gülüm :D

Heh onun bunun Avukatlıgını yapma Kendisi GeLsin :) Sanırım sende o 1 ıwı char acıp mılete kufur eden şahıssın hmm .s
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ws esnasında nasıl yapabılıyorsun ws başını hatırla canım :D kıvırmayın .d
ByaLoNeII yazdı:Wsleri izlemişin , ws esnasında nasıl bir iksir hilesi yapabilirim.Ben her rakibime birbirmizi keselım derim veya oyuna gir cık yaptırırım.Atmadığın icin ws camur atması kolay.:)xÖDemişLex İle ws atarken adam beni her wsden önce oyuna gir cık yaptırdı.Sonra 5.2 yenilince iksir hilesi.Senin yaptığın camur at izi kalsın.:)
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrDexter »

Tamam da cümlelerini anlayamıyorum anlaşmamız lazım tercüman bul bi bari diyorum zaten sen tek değilsin bir sürü senden var :)
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

MrDexter yazdı:Tamam da cümlelerini anlayamıyorum anlaşmamız lazım tercüman bul bi bari diyorum zaten sen tek değilsin bir sürü senden var :)
Sölediklerim açık kardeşim hm . Sanırım işine gelmiyor senin ;) anlamada sıkıntı çektigin burdan anlaşılıyor .

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrDexter »

Diyorum ya alıştım sizlere sunucu geze geze türünün ilk örneği değilsin , yani yalnız değilsin üzülmene gerek yok :)
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

MrDexter yazdı:Diyorum ya alıştım sizlere sunucu geze geze türünün ilk örneği değilsin , yani yalnız değilsin üzülmene gerek yok :)
İksir içe içe çözmüşsün olayı onu kastediyorsun heralde :D Teşkilat =BoldManTS hatırlamyrm senı gezıyrm dıyorsunda :D

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sunucu Geze geze alıştım diyorsun. Gezdiğin her sunucuda oyunu bilmeyen tecrübesiz adamları alıyorsun karsına yapıyorsun iksir hilesini ve sonrada kazandım en büyük benim parayı al git yoluna. Ama Burası Kuklacı Öyle Eminönüdeki gibi 13 14 yaslarında çocuklar yok karsında :) Şimdi Defol Git ve hileyi bilmeyenlere yap sen bu numaraları :)
Kullanıcı avatarı
BeLaXHakaniM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Rivalxmelodi yazdı:Sunucu Geze geze alıştım diyorsun. Gezdiğin her sunucuda oyunu bilmeyen tecrübesiz adamları alıyorsun karsına yapıyorsun iksir hilesini ve sonrada kazandım en büyük benim parayı al git yoluna. Ama Burası Kuklacı Öyle Eminönüdeki gibi 13 14 yaslarında çocuklar yok karsında :) Şimdi Defol Git ve hileyi bilmeyenlere yap sen bu numaraları :)
Anladınmı Güzel kardeşim :D

@HaKaNıM ....
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Weston senlede attık eme gir cık yaptırdın.Ve dün diyosun 3 gün sonra senlede atalım , 3 gün sonra nolucak bişey mi inicek sana :) Gel şimdi atalım.He cok iyi atıyosanız İksirli 3 el 200mden başlarız.Artık ordada iksir hilesi demesseniz yenilince. ;)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön