DontComeBacK adlı şahıs bir ilki gerçekleştiriyor İksir pukunu yapmakla kalmayıp bir kac HamleyLe dışarı v.s cıktıgında elı havaya gıtmıyor (bunu burda solemeyim oyun karışır ) Anlıcagınız Ws atmasının Sebebı Arkasında kapı gıbı İksir Mısır da gır cık hızlı old. dolayı oluyor bu olay o yuzden ya klansız ya da , Kp 'em yok ayagına yatıyor Adam 1o numara Dalgasını Yaşıyor Helal Olsun
Anlıcagınız Bu adamla Ws felan atmayın Atıcaksanızda alt f4 yaptırın
Şımdı altta Tantana yapıcakLar ;Sen gıderken ben o yolların kilit taşlarını döşüyordum hadi eyw
:twisted: :twisted: :twisted:
Char Bloke Şu an Blok açılınca Atarız ws Dalganı yaşarsın benLe de
iyi ForumLar ....
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]
Oyunun acığı demişinde o acığı bilmiyen yok kusura bakma , Oyuna gir cık yaptırdın bana.Oyuna girerken nasıl iksir hilesi yapılıyor onu bilmiyorum onu söylersen sevinirim.Kuyruk acının konusu burda.bknz :arrow: viewtopic.php?f=26&t=102330
O yüzden Mehmet arkadaşım her ws ' den önce beni kesin sorun çıkmasın dedi İftira attığın kişi 2 finalist 1 şampiyon oldu çene kaybı olan çocuklarsınız , siz orada egolarınızı tatmin edin . Zaten yazdığın cümlelerden 1 kelime dahi bir şey anlamadım nerde kim ne yapmış felan demek sizde olaylar böyle yürüyor Gelin sancağa turnuva şekli fiyatı hiiiç ama hiiçç farketmez .Suskunlar loncasından at birine sen pm ' ni sonra parayı da parasızlığıda hissediceksin
Not: O Dont çarında gözlük bile yok
Gülüm Ödemişli ben deilim Daha ws atmadım senınle .Yukarıya bakarsan char bloke .) Acılsın atıcaz ws yok şu bu loncasıymıs yok ws atarız pm atarsan die .Ben sadece ws lerının bır kacını izledim ws ıksır puku yapıyordun sonrada hırsız felan dıyorsun Bloke acıldımı atıcaz seninle Sen Biraz daha iksirle ws Kazan Tantana yaPma Dahada .)
[Eğer Birileri arkanızdan konuşuyorsa Bilinki ; Onlardan Bir adım Öndesiniz demektir .]
FoReVeRxIce yazdı:mehmet sana ne dedim bu sunucudakilerin beyinleri yok diye gittin burda ws atıyorsun
eminönündede aynısı oldu hep bir malzeret yazık diyorum sadece
Senin IQ Yüksek belli kardeşim Mazeretmıs dupe düz iksir içiyor adam
36o lık dönme triplerin başladı Kanıt felan Fotoyla o iş olmaz Zaten hasar verip foto alman gerek eeee senle daha ws atmadıgıma gore, ama bir sunucu bılıyor
Ne tesadüf Mehmet' te ws lerden önce oyundan çıkıp giriyordu ona bakıyodun şimdi iksir hilesi oldu kuzum Gezdiğimiz sunuculardaki bu şekildeki dönmelerden ilki değilsiniz psikolojinizi anlıyorum artık