Bugünün işini yarına bırakma
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bugünün işini yarına bırakma
FanArt için hazırladığımız onca eser hala değerlendirilmemiştir.Fuar'dan sonra açıklanacağı söylenmişti ancak Fuar'ın üzerinden 1 Hafta geçti hala ortada fol yok yumurta yok.Sorarım Mayıs ayında açıklamanın ne anlamı var? Bize tam bir süreç, tarih verin bizde ona göre bekleyelim.Diyelim kazandık ödülümüzü alacağız ama açıklandığından bile haberdar değiliz?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Bugünün işini yarına bırakma
"İstanbul Kıyamet Vakti" oyunumuzdaki en büyük eksikliklerden 1 taneside zamanı iyi kullanamama ve zamansızlık...
Kısa bir Süre kelimesinin kullanıldığı duyurularda, 2-3 hafta sonra gerçekleştiriliyor...
Kısa bir Süre kelimesinin kullanıldığı duyurularda, 2-3 hafta sonra gerçekleştiriliyor...
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

KatılıyorumSplash yazdı:"İstanbul Kıyamet Vakti" oyunumuzdaki en büyük eksikliklerden 1 taneside zamanı iyi kullanamama ve zamansızlık...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kasımın başında açıklanacak sanırım.
Ayrıca "Splash" in dediği gibi de zamanlama çok sıkıntı oyunda.Madem kasım civarı açıklayacaksın de ki "Aralık 1 de açıklanacak".Bizimde bakabileceğimiz bir tarih ortaya çıksın.
Ayrıca "Splash" in dediği gibi de zamanlama çok sıkıntı oyunda.Madem kasım civarı açıklayacaksın de ki "Aralık 1 de açıklanacak".Bizimde bakabileceğimiz bir tarih ortaya çıksın.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bunlar profesyonel olamamaktan kaynaklanıyor nerdeyse 6 yıl oldu hala amatörler :!:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
FanArt eserleri titizlikle incelenip sonuçlandırılıyor. Sonuçlar için kesin bir tarih verilmemiş, fuarda sonra açıklanacağı berlitilmişti. Takdir ederseniz, yoğun ve bir o kadar eğlenceli dört günü geride bıraktık. Bazı işlerin yoluna koyulması, doğru ve haklı kararlar verilmesi için biraz zaman gerekli diye düşünüyorum. Fuara gelen dostlarımız bizleri bu konuda anlayacaktır. Sizlerden de anlayış bekliyoruz.
Herşey İKV için. Takipte kalın.
İyi forumlar.
FanArt eserleri titizlikle incelenip sonuçlandırılıyor. Sonuçlar için kesin bir tarih verilmemiş, fuarda sonra açıklanacağı berlitilmişti. Takdir ederseniz, yoğun ve bir o kadar eğlenceli dört günü geride bıraktık. Bazı işlerin yoluna koyulması, doğru ve haklı kararlar verilmesi için biraz zaman gerekli diye düşünüyorum. Fuara gelen dostlarımız bizleri bu konuda anlayacaktır. Sizlerden de anlayış bekliyoruz.
Herşey İKV için. Takipte kalın.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU