Selam Sana Kıyamet Neferi!
Madenlerle,Otlarla Parana Para Gücüne Güç Katabilirsin!
Bu Rehber Sana Yardımcı Olacaktır... ********************************************************************************* ********************************************************************************* ********************************************************************************* Bol Şanlar!
Bu Rehber Sana Yardımcı Olacaktır... ********************************************************************************* ********************************************************************************* ********************************************************************************* Bol Şanlar!
Ada ve Meteor bölgesi eksik gibi.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bende Bunu Koyacaktım Aslında Ama Onda Yazılarla Resimler Birbirinden Ayrı Olduğu İçin Kopyalayamamıştım Saol Paylaştığın İçin.
teamxtolgacan yazdı:keşke alıntı falan yazsaymışsın daha once konu acan arkadaşa ayıp olmazdı bari
viewtopic.php?f=46&t=92330
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Güzel başlık da Zamk Krom'dan çıkıyor öyle bir sorun var.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi