Evet arkadaşlar şöyle bir genel olarak bakarsak oyunun ne hale geldiğinden hepimiz yakınıyoruz bu olay kimilerine göre iyi oldu kimilerine göre kötü oldu.
tamam grup bölgelerini getirdiniz sesimizi çıkarmadık herkez düşürebildiğini düşürdü ama 2. bir grub bölgesi çok fazla geldi bunun yerine yeni seviyeler gelseydi veya hiç gelmeseydi daha iyiydi tabi ileriyi düşündüğünüz için daha doğrusu cebinize girecek parayı düşündüğünüz için geride kalanları gep geride bıkartınız oyuna yeni başlayan biri önce 49 olacak sonra bi ejder merakı başlıyacak sabah akşam maden çekecek para kasacak ejder üreticek sonra gidicek gb lere girmeye çalışacak almıyacaklar ejderini parlatmaya heves edicek belkide parası olmadıgı halde bi şekilde bi yerlerden bulup parlatacak sonra sığınakda 1 veya 1.5 ay takılarını düşürmeye çalışacak migratta da baya zaman kaybedecek neyse herşeyimi dizdim gidim çemberliye gireyim diyecek ama almıyacaklar niye arkadaş ortamı yok niye tecrübesiz niye fizikseli 1700 değil ulan siz ilk girdiğinizde 800 veya 1000 elektrik buzla gidiyodunuz ne çabuk unuttunuz neyse lafı fazla uzatmıyacagım.
demem şu ki eski istanbul kıyamet vaktinden eser yok şimdi eski yardımlaşmalar arkadaşlıklar samimi dostluklar oyuncuları robotlaştırdınız resmen varsa yoksa gaffar kesilsin x kesilsin stu kesilsin ne olacak ki yeni bölge gelecek hepsi yalan olacak.
kısacası oyuna yeni başlayan birine şans bırakmadı istanbul kıyamet vakti çok severek oynadığım bu oyun şimdi ise 10 dk mı bile ayıramıyorum oyuna giriyorum 10 dk sonra bi sıkkınlık geliyor eski heyecanını öldürdüğünüz için teşekkür ederim.
neyse fazla uzatmiyim anlatılacak çok şey var ama gerek yok.
tanıyanlar bilirler.
ReBeLLiOusSs
İstanbul Kıyamet Vakti Nereden Nereye Geldi
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Nereden Nereye Geldi
Aynen böyle giderse bu oyun çöker oyunu bilmeyenler yeni gelenler bilmez beni alın der almazlar adamlarda bilmez itei filan sıkılırlar oyunu bıraırlar oyun ilerlemez artık. Eskiden sürekli oynayasım gelirdi hatta eskiden almanları diziğimde acayip sevinirdim ama yeni gbler işi bozdu zamanında her yardımına koştuklarım şimdi bizi çemberliye almıyorlar . Kendileri sanki ilk girdiğinde tecrübeliydilerde.
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Arkadaşlar bu oyunu batıran sorun nedir ben açıkça söyleyim....
Oyun Yaptığı Ek paketlerde Her defasında GRUP BÖLGESİ yapmasıdır..
GRUP BÖLGESİ GRUP BÖLGESİ GRUP BÖLGESİ oyunu mahfetti. bi bakın bakalım sığınak, migrat gelmeden önce oyun ne kadar güzel gidiyordu...madenler olsun yaratık kesmeler olsun toplu ve grup halinde çok güzeldi fakat bu GRUP BÖLGELERİ Geldi oyun çortladı....Ya Tamam grup bölgesi gelirde 1 tane getir 3 tane grup bölgesi geldi milleti baydı...Grup kurmak bi bela o onunla küs bu bununla küs ben bunla girmem diyen çok var bu haliylede grup zor kuruluyordu...Grup kurmak bela içeri girsen item den çok madalya alıp çıkmak insanlara açı giriyordu...bu haliylede oyuncuların oyun istekleri git gide azaldı ve hattağa buraktırma noktasına getirdi....Yazık oldu inşallah düzelir diyelim....SAYGILAR herkese
Oyun Yaptığı Ek paketlerde Her defasında GRUP BÖLGESİ yapmasıdır..
GRUP BÖLGESİ GRUP BÖLGESİ GRUP BÖLGESİ oyunu mahfetti. bi bakın bakalım sığınak, migrat gelmeden önce oyun ne kadar güzel gidiyordu...madenler olsun yaratık kesmeler olsun toplu ve grup halinde çok güzeldi fakat bu GRUP BÖLGELERİ Geldi oyun çortladı....Ya Tamam grup bölgesi gelirde 1 tane getir 3 tane grup bölgesi geldi milleti baydı...Grup kurmak bi bela o onunla küs bu bununla küs ben bunla girmem diyen çok var bu haliylede grup zor kuruluyordu...Grup kurmak bela içeri girsen item den çok madalya alıp çıkmak insanlara açı giriyordu...bu haliylede oyuncuların oyun istekleri git gide azaldı ve hattağa buraktırma noktasına getirdi....Yazık oldu inşallah düzelir diyelim....SAYGILAR herkese
Konuyu açan arkadaş ve diğer yorum yapanlar tamamiyle benim içimden geçenleri dile getirmişler.
Oyun artık benim gibi eski oyuncular için çekilmez hale geldi.
Ne diyelim , bizler hala oyuna bir şeyler yatırmaya devam ettikçe oyunun gidişatı değişmeyecek gibi görünmekte.
Bundan sonra ; Umarım ki eski ikv yi yeniden canlandırmak biz oyunculara düşürülmesin.
Artık ikv ekibi sesimizi duysun ve bir şeyleri daha güzel hale getirmeye çalışsın.
Son olarak [GM] lere bir sorum olucak.
Sizler oyunun gidişatından memnunmusunuz ?
Değil iseniz bir şeyleri değiştirmek için neyi bekliyorsunuz ? ....
Oyun artık benim gibi eski oyuncular için çekilmez hale geldi.
Ne diyelim , bizler hala oyuna bir şeyler yatırmaya devam ettikçe oyunun gidişatı değişmeyecek gibi görünmekte.
Bundan sonra ; Umarım ki eski ikv yi yeniden canlandırmak biz oyunculara düşürülmesin.
Artık ikv ekibi sesimizi duysun ve bir şeyleri daha güzel hale getirmeye çalışsın.
Son olarak [GM] lere bir sorum olucak.
Sizler oyunun gidişatından memnunmusunuz ?
Değil iseniz bir şeyleri değiştirmek için neyi bekliyorsunuz ? ....
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
ne olacak ki yatırım yapmasalar akçe almasalar çok çok oyunu kapatırlar bu kadar basit emekleri boşa gidecek herkezin ama biliyorum şuanda güçlü olanlar ilerde maadur olacaklar o zamanda foruma bizim gibi konu açtıklarında gülüp geçeceğim
Valla kardeşim ne desek boş , eski ikv yi özlemle arar olduk.
Ne güzeldi o günler , görevlere arz lodos beraber giderdik görev yoksa bol bol muhabbetler ederdik.
Sanırım bizlerde de kabahat var .
Bu kadar para yatırdık , karşımıza yeni bölgeler geldi.
Dedik devam edelim para yatırmaya , eklentiler ardı sıra geliyor , insan bir zaman sonra sıkılıyor.
Umarım bir şeyler değişir....
Ne güzeldi o günler , görevlere arz lodos beraber giderdik görev yoksa bol bol muhabbetler ederdik.
Sanırım bizlerde de kabahat var .
Bu kadar para yatırdık , karşımıza yeni bölgeler geldi.
Dedik devam edelim para yatırmaya , eklentiler ardı sıra geliyor , insan bir zaman sonra sıkılıyor.
Umarım bir şeyler değişir....
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bizde muhabbet bitmedi abi 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
ALKOLIZM yazdı:Bizde muhabbet bitmedi abi
Bittiğini iddia etmedim kardeşim.
Arada uğrar forumdan esenleşiriz.
Arada uğrar forumdan esenleşiriz.
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
İnşallah abi
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Sorduğum iki soruya halen cevap gelmedi ?
Başka bir konu açılsaydı ne bileyim konunun içinde küfür filan geçseydi derhal kilitlerlerdi.
Ama gelip sorduklarımıza bir yanıt veremiyorlar....
Başka bir konu açılsaydı ne bileyim konunun içinde küfür filan geçseydi derhal kilitlerlerdi.
Ama gelip sorduklarımıza bir yanıt veremiyorlar....