SOVE yazdı:Dostum başına gelenleri duydum çok üzüldüm. Geçmiş olsun, sıkma tatlı canını dostların burada.
Umarım kısa sürede sıkıntın giderilir.
tskler ertanım:)
az once forumda gezerken bı konuya rastladm SILAHCI'nın daha yenı kılıtledıgı bır konu bu bı arkadasımız gsm numarala dolayısıyle magdur olms destge yazms 28 gun cvb alamamıs konusuna bır tane destek veya yonetımden bılgılendırme amaclı yazan yok ama konu kılıt ıstegı gelınce anında kıltleme bu kadar gulunc olmayın lutfen rıca edıyorm sızden sadece
kılıtlenen konuda 28 gundne sonra karekterlerını aldıgını yazdıgı için kitlenmiş olabilirmi acaba
Muriscoyagmao » 13 Ekm 2012 15:51
28 gün sonunda yani 12.10.2012 dün itibari ile karakterlerim istediğim hesaba aktarılmıştır.
SOVE yazdı:Dostum başına gelenleri duydum çok üzüldüm. Geçmiş olsun, sıkma tatlı canını dostların burada.
Umarım kısa sürede sıkıntın giderilir.
tskler ertanım:)
az once forumda gezerken bı konuya rastladm SILAHCI'nın daha yenı kılıtledıgı bır konu bu bı arkadasımız gsm numarala dolayısıyle magdur olms destge yazms 28 gun cvb alamamıs konusuna bır tane destek veya yonetımden bılgılendırme amaclı yazan yok ama konu kılıt ıstegı gelınce anında kıltleme bu kadar gulunc olmayın lutfen rıca edıyorm sızden sadece
kılıtlenen konuda 28 gundne sonra karekterlerını aldıgını yazdıgı için kitlenmiş olabilirmi acaba
Muriscoyagmao » 13 Ekm 2012 15:51
28 gün sonunda yani 12.10.2012 dün itibari ile karakterlerim istediğim hesaba aktarılmıştır.
Teşekkürler yönetim.
Konuyu kilitleyebilirsiniz.
ahahaha zekı rehber arkadasım benım demek ıstedıgımi anlamadan atlama 28 gun boyunca adama cevap vermedıler neden konu kılıt ıstegı geldıgı anda hemen bı fde türüyor orda ??
Kilitlenen konuda ve burada FDE olarak bizler özellikle cevap vermedik. Zira konu ile ilgili açılan gerek hızlı destek forumunda gerekse diğer forum bölümlerinde "x gün bekledim, ne zaman cevap gelir" sorularına yanıt olarak sadece beklemek zorunda olduğunuzu belirtmemize rağmen beklemek sizleri oldukça sinirlendirmekte. Sizin kendi ifadeniz ile "kendi hatanızdan dolayı sildiğiniz/çaldırdığınız" eşyalarınızı hesap işlemleri incelemesi gerektirdiği için en üst düzeydeki (game master ve asistan) yöneticilerin inceleme ve iade yetkisi bulunuyor. Malumdur ki fuar öncesine denk gelen bu olayınız incelemenizi ertelemiş ve talep incelemesini geciktirmiştir. Cevap vermedi diyen FDE arkadaşlarım ise durumla ilgili olarak inceleme yetkisine sahip olmadıkları için, ayrıca forum üzerinde durumunuzu açıklayamayacağımız için konunuza müdahil olamıyoruz.
ZoPa yazdı:bılıyorm kı bu tur olayların pek bı zahmetlı yanı yok
Buradaki ifadeniz oldukça yanlış. Yukarıda da bahsettiğim gibi yüksek yetki seviyesinde yapılan işlemler, ayrıca bu tür hesap hırsızlıkları, karakter çalınması ve silinmesi, eşya kayıpları oldukça yüksek miktarda bildirimi yapılan konulardır ve bu yetkiye sahip yönetici arkadaşlarımızın bir kaç tanesi sırf bu isteklerinizi karşılamak üzere yoğun şekilde tüm adımları tek tek kontrol etmektedirler. Bu bildirimlerin incelemesinde yapılacak en ufak hata oldukça büyük sorunları beraberinde getirecekleri için hatasız çalışmak adına tüm güvenlik işlemlerini belirli bir prosedür ile yerine getirmek zorunda kalıyorlar.
Açıklayıcı olduğu kanısındayım. Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
Siz listeye aldanmayın. O yetkiye sahip her yönetici görev paylaşımı yaparak çalışır. Hepsi bahsettiğiniz destek taleplerini karşılamaz.
Destek talebiniz için inanın çok yoğun çalışılıyor. Bahsettiğim prosedürlerden geçtikten sonra talebinizin uygun onaylanması durumunda forumdaki eşya iade takip konusunda yapılan güncelleme ile isminizi göreceksiniz.
Kilitlenen konuda ve burada FDE olarak bizler özellikle cevap vermedik. Zira konu ile ilgili açılan gerek hızlı destek forumunda gerekse diğer forum bölümlerinde "x gün bekledim, ne zaman cevap gelir" sorularına yanıt olarak sadece beklemek zorunda olduğunuzu belirtmemize rağmen beklemek sizleri oldukça sinirlendirmekte. Sizin kendi ifadeniz ile "kendi hatanızdan dolayı sildiğiniz/çaldırdığınız" eşyalarınızı hesap işlemleri incelemesi gerektirdiği için en üst düzeydeki (game master ve asistan) yöneticilerin inceleme ve iade yetkisi bulunuyor. Malumdur ki fuar öncesine denk gelen bu olayınız incelemenizi ertelemiş ve talep incelemesini geciktirmiştir. Cevap vermedi diyen FDE arkadaşlarım ise durumla ilgili olarak inceleme yetkisine sahip olmadıkları için, ayrıca forum üzerinde durumunuzu açıklayamayacağımız için konunuza müdahil olamıyoruz.
ZoPa yazdı:bılıyorm kı bu tur olayların pek bı zahmetlı yanı yok
Buradaki ifadeniz oldukça yanlış. Yukarıda da bahsettiğim gibi yüksek yetki seviyesinde yapılan işlemler, ayrıca bu tür hesap hırsızlıkları, karakter çalınması ve silinmesi, eşya kayıpları oldukça yüksek miktarda bildirimi yapılan konulardır ve bu yetkiye sahip yönetici arkadaşlarımızın bir kaç tanesi sırf bu isteklerinizi karşılamak üzere yoğun şekilde tüm adımları tek tek kontrol etmektedirler. Bu bildirimlerin incelemesinde yapılacak en ufak hata oldukça büyük sorunları beraberinde getirecekleri için hatasız çalışmak adına tüm güvenlik işlemlerini belirli bir prosedür ile yerine getirmek zorunda kalıyorlar.
Açıklayıcı olduğu kanısındayım. Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
konuya mudahıl oldugun ıcın tesekkurler fakat bn yazılarımda Fde ıbaresını kullandııg hatırlamıyorm genelde destek ekıbı demısım ve bunun ıcıne gmler dahı gırıyor bende bılıyorm kı bu panele herkesın erısım hakkı yok sadece gm ve gma'lar kı su an sıstemde 17 gma gozukuyo matematıksel olarak gunde 2-3 bıldırıme bakılsa yıgılma yada bekleme gıbı bı sorun olmayacagı dusunuyorm kucuk bı ısyanda haklı mıyım haksız mıyım snn de bunu dusunmenı tavsıye edıyorm ha dıyorsun kı yetersızlık var bunun cozumun bu forumda daha once defalarca dıle getırdıler
Siz listeye aldanmayın. :) O yetkiye sahip her yönetici görev paylaşımı yaparak çalışır. Hepsi bahsettiğiniz destek taleplerini karşılamaz.
Destek talebiniz için inanın çok yoğun çalışılıyor. Bahsettiğim prosedürlerden geçtikten sonra talebinizin uygun bulunması durumunda forumdaki eşya iade takip konusunda yapılan güncelleme ile isminizi göreceksiniz. Her zaman hatırlattığımız gibi bu tip durumlarla karşılaşmamak için hesap paylaşımı yapmamanız gerektiğini tekrar hatırlatırım. ;)
SİLAHCİ onu bunu boswerınde su adamın ıtemlerını werın artık ayıp be kac gun oldu yogunluk demeyın ne yogunlugu war bı fuar yaptınız bı yerlerınız kalktı la oyunla ılgılenın bıraz oda istemezdı sıfresını paylasmasını ama olmus bi kere
hala beklıyoruz beklemelerdeyızz bı cevap vermek bu kadar mı uzun surer oyundan sogutmaya bu kadar mı meyıllısınız ?? 57 level sınırlı baska bır oyunda car actım 40 level oldm can sıkıntısından beklerken amac bu mu yanı bıraktırmak ??