Bıçak Sırtımı Latif mi ?
Bıçak Sırtımı Latif mi ?
Arkadaşlar Çemberlitaşa ofans girecegim bıcak sırtı kılıçmı üretsem latif mi
Re: Bıçak Sırtımı Latif mi ?
Selamlar,
Konunuz Karakter Okulları<Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Konunuz Karakter Okulları<Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
ÇT ye ofans alıyorlarsa imkanın varsa bıçak sırtı tabi ki amma onun yerine farabi set dizip sığınak migratı bitirirsen çtye girmen garanti olur
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
:arrow:Berkistanbul yazdı:ÇT ye ofans alıyorlarsa imkanın varsa bıçak sırtı tabi ki amma onun yerine farabi set dizip sığınak migratı bitirirsen çtye girmen garanti olur
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
ÇT'ye ofans girmek için 4000+ ofans,bir o kadar yüksek saldırın ve kritiginin olması şart.Ayrıca Urban veya yücelen bir iksir 'in sana çok faydası olur.Ayının olması şart,ancak tankda ayı varsa sıkıntı olmaz.3+1+1+1 şeklinde gireceksiniz yetenek dagılımını biliyorsundur farzederek yazmıyorum.Elinde varsa bıçaksırtı üretmeni tavsiye ederim ancak,ÇT'de hasar ve hasardan ziyade saldırı+kritik önemlidir.Bıçaksırtı kılıçdada,latifdede bunlar mevcut,ancak latif tamamen saldırı odaklı bir silah.Pvp'dede eger latifi kullanmışsan kullananlar bilir latif rakibin saldırısını kat kat örter yani rakip sana kolay kolay düz vuruş yapamaz.oKo da latif gerçekten harika özellikle akreplerde ve gblerde muazzam iş görüyor.Şahsen X kesiminde latifi tercih ederim ancak param var diyorsan kaçınma bıçaksırtı kılıç üret.Ama ilk defa aklına koyduysan ofans olarak girecegim diyorsan hiç ugraşma ve tank ol.Bkz.
Arizonaa yazdı::arrow:Berkistanbul yazdı:ÇT ye ofans alıyorlarsa imkanın varsa bıçak sırtı tabi ki amma onun yerine farabi set dizip sığınak migratı bitirirsen çtye girmen garanti olur
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
-
- Demirci Çırağı
Bıçak sırtı kılıç üret.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.