Arz-lodos kapalı test Anka :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ekerix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Arz-lodos kapalı test Anka :)

Mesaj gönderen ekerix »

Bu kapalı test sunucusuna seçilen kişilerin listesine baktım. Kimileri haksızlık diye de bir sürü konular açmış. Kimleri oyuna çok nadir giren oyuncuları seçmişler demiş. Ya hepsini geçtim ben anka sunucusunda oynayan biriyim. Koskoca ankadan temsilen en azından bir kişi bile seçmemişler. Bide pluslu sunucu olacak. 1 Kişiyi seçseler sesim çıkmaz ama yedek te bile anka sunucusunun adı yok :D millet bide haksızlıktan söz etmiş . Komiksiniz yöneticiler ... Tek diyebileceğim oyunda Anka(plus) diye bir sunucu var hani siz görmemezlikten gelseniz de orda öyle bir sunucu var :):)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Arz-lodos kapalı test Anka :)

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ekerix yazdı:Bu kapalı test sunucusuna seçilen kişilerin listesine baktım. Kimileri haksızlık diye de bir sürü konular açmış. Kimleri oyuna çok nadir giren oyuncuları seçmişler demiş. Ya hepsini geçtim ben anka sunucusunda oynayan biriyim. Koskoca ankadan temsilen en azından bir kişi bile seçmemişler. Bide pluslu sunucu olacak. 1 Kişiyi seçseler sesim çıkmaz ama yedek te bile anka sunucusunun adı yok :D millet bide haksızlıktan söz etmiş . Komiksiniz yöneticiler ... Tek diyebileceğim oyunda Anka(plus) diye bir sunucu var hani siz görmemezlikten gelseniz de orda öyle bir sunucu var :):)
HAKLI ama bir yabndan kura ile seçilmiştir ankada az oyunucu olması şansının az olması demektir diğerleri de ztn kuradan şans işi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
ekerix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ekerix »

Birde ankada oynayan bir yığın insan var hadi onları geçtim, fuara anka sunucusunun yarısı katıldı, çekilen fotolardaki bir çok kimse ankadan Bari birini seçeydiniz temsilci olarak :):) En azından ne olup bittiğinden haberimiz olurdu.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

ekerix yazdı:Birde ankada oynayan bir yığın insan var hadi onları geçtim, fuara anka sunucusunun yarısı katıldı, çekilen fotolardaki bir çok kimse ankadan Bari birini seçeydiniz temsilci olarak :):) En azından ne olup bittiğinden haberimiz olurdu.
doğru her sunucudan ebn az 5 kişi felan alınmalı adaltsiz kura
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

Voyant yazdı:Arz ve Lodos eklentisi testleri için seçtiğimiz kişiler, rastgele bir seçim ile belirlenmiştir. Bu seçimlerde tek sunucunun hiç seçilmeme veya hepsinin aynı sunucu olma ihtimali de bulunmaktaydı. Rastgele yapılan seçimler sonucunda testlere katılacakların sunucularına göre dağılımı belirtildiği gibidir.
Benim şahsi fikrim de GM'mizin açıklamasıyla aynı yönde. Sunucu bazında seçilseydi Anka sunucusunda oynayan birisiyle Eminönü'nde oynayan birinin şansları eşit olmazdı. Bence rastgele seçimle adaletli bir karar alınmış.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mrdz yazdı:
Voyant yazdı:Arz ve Lodos eklentisi testleri için seçtiğimiz kişiler, rastgele bir seçim ile belirlenmiştir. Bu seçimlerde tek sunucunun hiç seçilmeme veya hepsinin aynı sunucu olma ihtimali de bulunmaktaydı. Rastgele yapılan seçimler sonucunda testlere katılacakların sunucularına göre dağılımı belirtildiği gibidir.
Benim şahsi fikrim de GM'mizin açıklamasıyla aynı yönde. Sunucu bazında seçilseydi Anka sunucusunda oynayan birisiyle Eminönü'nde oynayan birinin şansları eşit olmazdı. Bence rastgele seçimle adaletli bir karar alınmış.
Bizce alınmamış :D benim dediğim biraz sunucu biraz da karma
ekerix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ekerix »

Bende illa ankadan 5 kişi seçilsin demiyorum ama eminönüne göre elbet şans az olacaktır ama bu şans oranının SIFIR olması demek değil. Hadi oyundan denk gelmedi bari fuardan bir tane seçilseydi çok demiyorum 1 yada 2 tane seçilmeyi bence anka hak ediyor. Tamam oyuncu sayısı diğer serverlerden az da hiç aday çıkmayacak kadar da değil yani neyse bir şey demiyorum sağlık olsun :oops:
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Pek bilgili kişiler seçilmediği kanaatindeyim.
Zira test sunucusunun ne olduğunu bilmeyen kişiler var aralarında. Gelecek olan güncellemeyi test edecekler. :o

Yönetime soru:
Acaba seçilen kişiler arasından bazılarını getir götür işleri için mi seçtiniz :?:
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

öncelikle gm in yaptığı açıklama mantıklı gibi görünse de

daha mantıklısı

öncelikle sunucu arası kuralardan 1 er oyuncu seçtik her sunucu için. daha sonra kalan arkadaşlarımızı genel bir kuraya göre belirledik.
böylece her sunucuda yeni güncelleme hakkında arkadaşlarını bilgilendirebilecek 1 er neferimiz mevcuttur iyi oyunlar

olurdu :idea:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

seçilen kişilere baktığımda çoğunun içeri girdiğinde yaratık kesmeye çalışıp tılsım düşürmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayacakları kanaatindeyim.Aklı başında tek tük kişi var.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön