Merhaba,
2 yıl önce kaybettiğim hesap ile İKV defterini kapatmıştım.Ta ki yeniden alma yollarını keşfeden bugüne kadar.Aslında bu girişimi içimde tekrardan doğan İKV aşkından dolayı yaptım.Çok yakında hesabım tekrar elime geçireceğim.
Adım "AGAHBEYPESETMEZ" baya önceden oynamış olduğum için sizlerin beni tanımayacağını tahmin ediyorum.
Hepinizle tanışıp,kaynaşabiliriz.
Karakterim A'dan Z'ye soyulmuş olduğunu tahmin ettiğim için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen mesaj ile bildirsin Karakterim bu arada 39 level ..
Benim ismimin geliş şekli şöyle;
Betada farklı farklı isimlerle dolaşıp fakat hiçbir karakteri kasmaya lüzum bulmazken Agah Efendiyle hep haşir neşir olmuştum Bu isim bana öylesine hoş gelmişti ki bende bir Agahbey olmak isteedim ve "Agahbey" adında bir hesap açtım. O zamanlar çok fazla bug vardı ve ben başka bir karakteri silmeme rağmen o karakterle birlikte Agahbey isimli karakterimde silinmişti.Fakat karakter duruyordu girmiştim içindeki herşey sildiğim karakter gibi olmuştu karakteri kaybetmiştim kısacası.Sonra ki derhal "AGAHBEYPESETMEZ" karakterini açarak arkadaşlarımın yardımıyla bu karakteri kasmaya başladım ve sürekli bu karakterle devam ettim.Agahbey'in çok kısa bir süresi haricinde her zaman Lodostum lodos kaldım.Gerçi bunlar önemli değil ismimin nereden geldiğini öğrenmen ve beni tanıman çok hoş
Çünkü karakterimi çalan kişi benim oyundaki arkadaşımın charını geri vermişti.Fakat ben onu şimdi buldum bana yanındaki arkadaşlarının charları alıp başkalarına sattığını sürekli pazarlandığını söylediler.Şimdi tek bir umudum msn adresime şifre yollanması.Böyle bir sistem nasıl olmayabilir ? İnanamıyorum! Yönetim derhal benimle iletişime geçmesi için rica ediyorum,böylesine vurdumduymaz bir sistem ve yönetici hiçbir oyunda yok nedir bu?