Usta müzik sanatçısı Edip Akbayram'ın şarkısı " Bekle Bizi İstanbul " ile değişik bir eser ortaya çıkmış.
Şarkı sözleriyle İKV'yi çok güzel birleştirmiş ve güzel bir çalışma çıkartmışsın. Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Resimlerin geçişi müziğin akışına göre güzel ayarlanmış.Ayrıca video hazırlarken kullandığın müzikte Edip Akbayram' ın eserin olduğu için o güzel seste daha bir güzelleştirmiş.Eline sağlık...
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Şarkının sözleriyle görüntülerin uyumu gerçekten çok hoş. Bu videonun 1.lik alıcağını zannetmiyorum ama gönlümde 1. oldu. Çünkü izlerken devamında ne gelicek diye merak ederek sözlerle resmin ilişkisini kurmak gerçekten çok zevkliydi benim için.
Emeğine sağlık dost
VBMaSTeR yazdı:Şarkının sözleriyle görüntülerin uyumu gerçekten çok hoş. Bu videonun 1.lik alıcağını zannetmiyorum ama gönlümde 1. oldu. Çünkü izlerken devamında ne gelicek diye merak ederek sözlerle resmin ilişkisini kurmak gerçekten çok zevkliydi benim için.
Emeğine sağlık dost
Teşekkür ederim.
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar, Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
HaNdSoMe yazdı:Şarkı güzel uymuş fakat resimlerle değilde sinematik görüntülerler yapsan şahane bir çalışma olabilirdi.
Eline, emeğine sağlık, Başarılar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.