Sitede verilen adres e gittiğimde çemberlitaş kutunun olmadığını sürekli arayıp sorduklarını ama firmanın elinde bulunmadığını söylediler.
Bu nasıl bir rezalettir sizin elinizde nasıl olurda kendi ürettiğiniz ürün olmaz aklım almıyor.
2 haftadır sürekli iş çıkışı gidip avea bayii ne soruyorum her seferinde aynı cevabı alıyorum.
Ya bunun mazeretini açıklayın bana ki o mazeretten dolayı anlayış gösterim bekliyim. (ki kendi üretimi olan bir ürün kendi firmasında nasıl olmaz bunun bir mazereti olacağını sanmıyorum)
Yada bana bir tarih verin şu tarihte üretip şu tarihte ilgili yerlere teslimat yapılacak gibi.
[ bu arada sitedeki bilgiler yanlış verdiğiniz telefonla buradaki bayii telefonu farklı umarım tek yanlış benim ilçemde yapılmıştır.]
SIZDEN BIR CEVAP BEKLIYORUM
Çemberlitaş kutu hakkında
Çemberlitaş kutu hakkında
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Re: Çemberlitaş kutu hakkında
2 3 aya yakın kutu dağtmı yapılmıyr yani yeni bişey deil üyelik al dan almayı dene 2 3 saate yolluyolar şifreleri
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Tavsiyen üzerine üyelik al dan sipariş verdim umarım elime çabuk ulaşır kargo.avss123 yazdı:2 3 aya yakın kutu dağtmı yapılmıyr yani yeni bişey deil üyelik al dan almayı dene 2 3 saate yolluyolar şifreleri
Daha önce üyelik al dan almamamın sebebi kredi kartı kullanmıyorum ve havale sisteminin olduğunu bilmiyordum ancak geldiğimiz noktada başka çarem kalmadı ve bir akrabam ın kredi kartıyla sipariş i verdim.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Ben de yeni kutuların çıkmasını bekliyorum.Üyelikalı arayacam ama üşeniyorum durmadan.
yeni kutu çıkacakmı bilen bir admin cevap yazsın lütfen
Not:Şablon cevap kullanacaksa zahmet etmesin.
yeni kutu çıkacakmı bilen bir admin cevap yazsın lütfen
Not:Şablon cevap kullanacaksa zahmet etmesin.

LEPRECHAUN
-
- Teşkilat Neferi
SlimShady yazdı:Sitede verilen adres e gittiğimde çemberlitaş kutunun olmadığını sürekli arayıp sorduklarını ama firmanın elinde bulunmadığını söylediler.
Bu nasıl bir rezalettir sizin elinizde nasıl olurda kendi ürettiğiniz ürün olmaz aklım almıyor.
2 haftadır sürekli iş çıkışı gidip avea bayii ne soruyorum her seferinde aynı cevabı alıyorum.
Ya bunun mazeretini açıklayın bana ki o mazeretten dolayı anlayış gösterim bekliyim. (ki kendi üretimi olan bir ürün kendi firmasında nasıl olmaz bunun bir mazereti olacağını sanmıyorum)
Yada bana bir tarih verin şu tarihte üretip şu tarihte ilgili yerlere teslimat yapılacak gibi.
[ bu arada sitedeki bilgiler yanlış verdiğiniz telefonla buradaki bayii telefonu farklı umarım tek yanlış benim ilçemde yapılmıştır.]
Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Aşağıdaki linkte gerekli yardımı bulabilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=89799
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz.'
FETiHNESLi yazdı:SlimShady yazdı:Sitede verilen adres e gittiğimde çemberlitaş kutunun olmadığını sürekli arayıp sorduklarını ama firmanın elinde bulunmadığını söylediler.
Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Klasik serüven devam ediyor :shock:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
istanbulda 4 semtte yok ...
Cevap verdiğiniz için teşekkürler üyelik al üzerinden siparişimi verdim kargoya verilmesini bekliyorum,yapıılacak çalışmalara gelince yıllarca geçirdiğimiz süreç bana bu çalışmalar konusunda inanma isteği uyandırmıyor ama yinede samimiyetinize güveniyorum umarım bu çalışmalar yapılır ve daha fazla kişi madur olmaz.Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Yanlış telefonlar hakkında ise en azından kendi ilçemdeki bayii nin güncel telefonunu öğrenmenizde yardımcı olabilirim.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- ASSASIN
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yeterli
SlimShady yazdı:Tavsiyen üzerine üyelik al dan sipariş verdim umarım elime çabuk ulaşır kargo.avss123 yazdı:2 3 aya yakın kutu dağtmı yapılmıyr yani yeni bişey deil üyelik al dan almayı dene 2 3 saate yolluyolar şifreleri
Daha önce üyelik al dan almamamın sebebi kredi kartı kullanmıyorum ve havale sisteminin olduğunu bilmiyordum ancak geldiğimiz noktada başka çarem kalmadı ve bir akrabam ın kredi kartıyla sipariş i verdim.
Üyelikal.com senden adres bilgilerini istesede kargo ile kutu yollamicak. Sadece sanal olarak site üzerinden kodları vercek.Kredikartı bilgilerini girip parayı yatırdığın an sana kodları vermesi gerekiyor.