çek bakalım sorun neymiş anlayalım.VforVendetta1 yazdı:istersen video çekiyim ?
Bir pcde iki ikv açmak
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Bir pcde iki ikv açmak
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Neyse ben anlatıyım eğer sakıncalı görülürse yetkililer tarafından silinebilir.Şimdi C// klasörüne oyunu kurduktan sonra birde D klasörüne oyunu kurunuz ve ikv launcherin kısayolunu masaüstüne atınız.Daha sonra c klasöründeki kısayolla normal olarak oyun açılır ve oyuna girilir sonra alta indirilir ve d klasöüne kurduğumuz ikv kısayoluna sağ tıklayıp sandbox ile çalıştıra tıklayın ve ıd parola yazıp oyuna girebilirsiniz.
Eğer açılmasa iki kısayoluda sanbox ile açınız.
İyi forumlar.Emeğe Saygı !
Eğer açılmasa iki kısayoluda sanbox ile açınız.
İyi forumlar.Emeğe Saygı !

LEPRECHAUN
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Burdan veBurdan izleyebilirsin galibaadresbu yazdı:çek bakalım sorun neymiş anlayalım.VforVendetta1 yazdı:istersen video çekiyim ?
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
VforVendetta1 yazdı:Burdan veBurdan izleyebilirsin galibaadresbu yazdı:çek bakalım sorun neymiş anlayalım.VforVendetta1 yazdı:istersen video çekiyim ?
VforVendetta1 yazdı:Bunlar hep amerikanın oyunları.
Video diye amerikan oyunumu oynuyorsun yükleeycek sitemi yoktun la Neyse sen amacının dışına çıktın gibime geliyor.
Bir pcde iki oturum açmayı öğrendikten sonra gel bence olmuyor olmuyor diye bişi yok Ali otumu varken veli otuumu olması lazım ya sınırlı bir yönetimdesin izin vermiyor yada kendin dedgin gibi amerikan oyunu oynuyon.
İnternet ayağının altında iki oturum açmayı videolu anlatımla gösterilmiş bunların dışında başka bir yolu varsa ya sen mac işletim kulanıyon yada bizi keskliyon.
Kolay gelsin.
A R Z L O D O S
- xKeRTeNKeLeBeKx
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
adresbu yazdı:Merhabalar ;
Kısaca fotoğraflar ile tarif edeyim kardeşim uygula açarsın.
Öncelikle şuan ki oturumdan İstanbul kıyamet vakti oyununu aç ve alta al ( Pencere modunda oynarsan oyundan düşme olasılığın oldukça az olur ve çift oturum açarak istediğini elde edebilirsin)
Şimdi geledim işlemimize ;
Denetim masası > Kullanıcı hesapları bölümüne gelip oradan "Yeni hesap oluştur" seçeneği ya da " Guest" hesabını aktifleştirerek hesap sayımızı arttırabiliriz.
İki adet hesabımız oluştu ;
Şimdi Başlat > oturumu kapat seçeneğini seçiyoruz ve altta ki fotoğraf gibi bir bölüm gelecek
Altta ki fotoğrafta ki oturumlardan diğerini açıp oyuna giriş yapıyoruz ve bir bilgisayardan 2 hesap açma işlemini gerçekleştiriyoruz
Eminönü / IIxYsNÖzKxII
Hesap adın iyimiş
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Format attığımda senin Karakter ismin aklıma geldi ve beğendiğim için onu yazdım (çaldım senden )xKeRTeNKeLeBeKx yazdı:adresbu yazdı:Merhabalar ;
Kısaca fotoğraflar ile tarif edeyim kardeşim uygula açarsın.
Öncelikle şuan ki oturumdan İstanbul kıyamet vakti oyununu aç ve alta al ( Pencere modunda oynarsan oyundan düşme olasılığın oldukça az olur ve çift oturum açarak istediğini elde edebilirsin)
Şimdi geledim işlemimize ;
Denetim masası > Kullanıcı hesapları bölümüne gelip oradan "Yeni hesap oluştur" seçeneği ya da " Guest" hesabını aktifleştirerek hesap sayımızı arttırabiliriz.
İki adet hesabımız oluştu ;
Şimdi Başlat > oturumu kapat seçeneğini seçiyoruz ve altta ki fotoğraf gibi bir bölüm gelecek
Altta ki fotoğrafta ki oturumlardan diğerini açıp oyuna giriş yapıyoruz ve bir bilgisayardan 2 hesap açma işlemini gerçekleştiriyoruz
Eminönü / IIxYsNÖzKxII
Hesap adın iyimiş
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Senin sorununa anlam veremedim kardeşim ilk defa görüyorum böyle bir olayı herşeyi denedim fakat senin sorunun nedenini bulamadım :?VforVendetta1 yazdı:Burdan veBurdan izleyebilirsin galibaadresbu yazdı:çek bakalım sorun neymiş anlayalım.VforVendetta1 yazdı:istersen video çekiyim ?
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Ben sandbox ile 2 ikv açıyorum hatta bununla yetinemeyip oto kp programı hazırlayıp tek pcde geceleri kp kasıyorum. Bazende oto lp kastırıyorum chara şimdi tek amacım 1 den 25 e kadar oto char kasma olayını halletmek bir kaç sorun var düzeltebilirsem onuda yaparım artık 1 ayda bi maraşel çıkartırım :mrgreen:
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Özel Mesaj İle Yardımcı Olunur.
Sandbox
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Kullanıcı degiştiremeyen arkadaşalar WİNDOWS ve L tuşlarına basınlar direk oturumu kilitliyor yani kuulanıcı degiştir ekranı geliyor.Windows tuşu hangisi derseniz ctrl ve alt tuşunun arasındaki tuş. Deneyenler yazsınlar sonucu ?
Ne Olursan Ol Dürüst Ol