İstanbul Kıyamet Vakti oyununa 1 Kasım 2007 de başlamıştım. Daha öncesinde izleyiciydim. İzleyicilik dönemimden başlayacak olursam oyunda saygı, sevgi ortamı vardı. Benim oyuna başladığım dönemde ise oyunda ufak ufak dolandırıcılıklar başlamıştı. Ne yazık ki o dönemde en fazla "ezik" şeklinde bir hakaret vardı. Ancak dönem ilerledikçe ve oyunumuz daha çok para merkezli bir hale gelmeye başladıkça bu oyun içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hakaretler havada uçuşur oldu, zamanında havada uçuşanlar meteoritti buz okuydu. Bir oyunun bu kadar hızlı bir şekilde yok olmaya yaklaşması, gerçek ve kaliteli oyuncularını kaybetmesi şaşılacak bir durum değilmidir ? Gerçi Türk halkının önüne altından halı sersen gider üstüne Ben şahsen oyundaki bu kötü gidişata karşı tüm gücümle savaşıp oyunu bırakmamaya çalışıyorsamda bir noktada pes edeceğiz gibi geliyor. Bu oyuna kayıt olmadan önce birde IQ Testi falan yaparak bir takım önlemler almak gerek artık. O derece engeller lazım, gemi batıyor Kaptan ! Arz ve Lodosta kurtarmaz bu gemiyi bu gidişle...
İyi Oyunlar...
Eski bir Yetkili NewKULL/KULLGERETTA [Her zaman Yönetimimize, yardıma muhtaç ve doğruları konuşan oyuncu kardeşlerime desteğim !]
Bu kadar oyunculara yüklenmen anlamsız.Ne sanıyorsun ki ikv harikalar diyarı mı?Gerçek Dünya gibi bu oyunda da hırsızlar falan olur elbette.Oyunu bitiren oyuncular değil sadece ve sadece yönetimin beceriksizliği.
IQ meselesini hiç yakıştıramadım.Daha mantıklı eleştirmeni beklerdim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
İyı geceler.
hanı bır soz vardır.Karanlga kufredecegıne kalk bir mum yak. aynen öyle de şimdi sana soruyorum 2007den beri bu kötü gidişat için ne yaptın.?
halbuki sana söz hakkı dahi verilmişken ve hala sızlıyor sun . destek ekibinin beceriksizliğinden bahsediyoruz lakin destek ekibi bizleriz görev yaptığımız sürece ne yaptık susup akan damlaların bitmesini izledik. saçma sapan ticket yarışına girdik...
masum değiliz hiç birimiz.
geçmişte destek ekibinde bulunan isimlerden hiç birisi bir öneriyle oyuna faydasi olabilecek bir fikirle çıkmadı karsima hatta oyunculardan gelen faydalı şeylerin bahsini dahi acmadi en basitinden anlık iletişim panelinde dahi
diyorum ya hiç birimiz masum değiliz.susan da bu gidişe çığlıklarını susturan oyuncularda.
İstanbul Kıyamet Vakti oyununa 1 Kasım 2007 de başlamıştım. Daha öncesinde izleyiciydim. İzleyicilik dönemimden başlayacak olursam oyunda saygı, sevgi ortamı vardı. Benim oyuna başladığım dönemde ise oyunda ufak ufak dolandırıcılıklar başlamıştı. Ne yazık ki o dönemde en fazla "ezik" şeklinde bir hakaret vardı. Ancak dönem ilerledikçe ve oyunumuz daha çok para merkezli bir hale gelmeye başladıkça bu oyun içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hakaretler havada uçuşur oldu, zamanında havada uçuşanlar meteoritti buz okuydu. Bir oyunun bu kadar hızlı bir şekilde yok olmaya yaklaşması, gerçek ve kaliteli oyuncularını kaybetmesi şaşılacak bir durum değilmidir ? Gerçi Türk halkının önüne altından halı sersen gider üstüne Ben şahsen oyundaki bu kötü gidişata karşı tüm gücümle savaşıp oyunu bırakmamaya çalışıyorsamda bir noktada pes edeceğiz gibi geliyor. Bu oyuna kayıt olmadan önce birde IQ Testi falan yaparak bir takım önlemler almak gerek artık. O derece engeller lazım, gemi batıyor Kaptan ! Arz ve Lodosta kurtarmaz bu gemiyi bu gidişle...
İyi Oyunlar...
Eski bir Yetkili NewKULL/KULLGERETTA [Her zaman Yönetimimize, yardıma muhtaç ve doğruları konuşan oyuncu kardeşlerime desteğim !]
İkv nin kurumsal kimlikten uzak yapısı,yönetimdeki usta çırak ilişkisinin bize böyle bir manzara çıkardığı kanısındayım.Büyük bir kısmının gönüllü olarak çalıştığını göz önüne alırsak burada gönüllü olmanın motivasyonunun ne olduğu üzerine bir fikir sahibi olmamızın imkanı yok.Bakın sistemin olmadığı ve karşılıklı sorumluluğun olmadığı yönetimlerde bir Hz.Ömer adaleti beklenirki böyle birşeyin mümkün olmayacağı çok aşikardır.Aksi taktirde dünya tarihi yöneticilerin suistimali, diktaları ve zulümleriyle dolu olmazdı.Küçükten büyüğe yöneticilerinin gönüllü olması ile sürdürülen bir yapılanmadan daha iyi bir sonuç çıkacağını beklemek hayalcilik olacağını düşünüyorum.Burada yönetici arkadaşlarımızada fazla yüklenmemek gerek.Hasan gider Hüseyin gelir.Hatalı olan, bu yapılanmaya göz yuman çıkar sağlayan Soobe yönetimidir.
Oyunda olsun forumda olsun birçok rahatsızlık duyulan yönetimsel müdahaleleri yada müdehale edilmemeleri bu perspektiften bakıp yorumlarsak sanırım daha sağlıklı sonuçlar elde edeceğiz.Oyuncu seviyesini yüksek tutmak,yüksek kaliteli oyuncu sayısını ikv de barındırmak böyle bir yapılanmada oldukça zordur. Olanlarda ancak ve ancak oyundan beklentileri minimal düzeyde olanlar olacaktır.Böyle bir oluşumdan bir takım ulvi davranışlar hortlatan olacaktır.Ben derimki rahat olun, böyle mutluysanız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Yalnız manzara bu, bunuda bir ikvsever olarak dile getirmek lazım.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Beyefendi ve W0IkaN arkadaşlarıma yorumlarından ötürü teşekkürler. Diğer 2 arkadaş demek istediğim şeyi tam olarak algılayamamış olsa gerek, yanlış açıdan cevaplamışlar konuyu.
OtomatikPortakal seninle laf dalaşına girmek gibi bir saçmalık düşünmüyorum, kendi seviyendekilerle takılmalısın :!: