Bir para vermeden kaçma vakası daha :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Bir para vermeden kaçma vakası daha :)

Mesaj gönderen turkishqe »

[İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]ws attık 40 m sine 3 te biter normalde her attıgım ws neyse çarım suskun diye bişey yazamadım.durum 3*2 oldu aglamaya başladı 5 te biter diye neyse dedim atalım 5*4 oldu alt f4 çekti ve ilk ws de iksir içtin demeye başladı paramı vermeden kaçtı bu kadar düşmeye gerek yok param yoksa param yok de :D Konuyu açmamın amacı kim oldugunu anlayın ws falan atmayın bu kişiyle
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Megaloman

Re: Bir para vermeden kaçma vakası daha :)

Mesaj gönderen mutevazi23 »

Adam 1 ws fotosu çekmiş burda konuşuyor ) ilk el iksir içtin ilk elde iksir içtin etraftakiler bile em attır dediler sonra ben sana bunu söleyince karakter penceresi açıkken foto çektm istersen atayım dedin at dedim ama görüyorumki öyle birşey yok ) paşam örende gel biliyorlar beni sonra baktın haklıyım cebine harclık olsun diye ağlamaya başladın
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hahahha ben sana karakter penceresi açık demedim 1 etraftakiler em attıgımı gördü 2 ben ws de asla iksir içmem bu da 3 neyse 40 m lik adammışsın ögrenmiş olduk :D

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Uzun zamandır foruma girmiyordum bir bakınayım dedim ve bu konu dikkatimi çekti
xXxTURQİSHQENCxXx'i öncelikle sevmediğimi belirteyim uzun süreler münakaşalarımız olmuştur kendisiyle beslediğim duyguları o da bana karşı beslediğinde şüphem yoktur ;)

Her neyse konumuza gelelim

daha önce vs atmamızda banada aynı davranışı sergiledi. Hüseyin'in koymuş olduğu fotoğraf kanıt olarak gösterilemesede sonuç olarak 40m için bunu yapacak bir kişi olduğunu pek sanmıyorum. Benimle vs attı yenildi parasının olmadığını 2500 akçe ile borcunu kapatacağını ve son vs atmamız gerektiğini söyledi kabul ettik attık yenildi iksir içtin sen dedi wsyi 0 * 0 olarak başlattı devam ettik attık gene yenildi ve oyundan ALT + F4 kombinasyonunu kullanarak çıktı. Dilerseniz vs atarken izleyen kişileri buraya kelam atmaları için ricada bulunabılırım. Şimdi biliyorum gelicek buraya yalanlıyacak yok benle vs atmadın yok şudur yok budur diye ama kulak ardıetmiyeceğim ;)

Furkan hakkında bilgi isteyen Tılsım Sunucusuna girip " HassictHeRe - WSSanaTı - Mütevazi - PrezerLATİF " karakterlerinin ws de neler yaptığını araştırabılır.

İyi forumlar :evil:
En son Alaimisema tarafından 11 Eki 2012 10:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenleme
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

İlk olarak bak **** sen ogün emrah abinin çarındaydın ve senle attıkdan sonra çarda emrah abinin olmadığını anladım ve emrah abiyle biraz konuştuk sonra ben emrah abiye 40m nakit verdim ondan sonra benm arkadaşım bLacLoTus geldi ve 40m sine atıyordunuz benm borcum üzerine sonra ben dedimki ben parasını verdm o yinede devam edip 5*2 yendi sende 40myi yine vermedin + benden 40m aldınız şimdi soruyorum ? hangisi çalmakdır

Ha bu arada tılsıma gidip benim hakkımda istediğinizi sorabilirsiniz sorun yok

Mert forumdan ötüyordun tılsıma geçde ws atayım senle bi ) çok biliyosun ya (paralar hakeme .
)
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mert aynı duyguları sana karşı besledigime emin olabilirsin :)

Neyse bu adam paramı vermedi beni herkez tanır iksir içmicegimi herkez bilir 40 m sinde değilim olayın başka kimse bunla ws atmasın boşuna ugraşmasınlar bebeyle :)

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Şunu belirtmek isterımkı gecende aynı şey bende oldu :) Hüseyin bana desen atma derdim :D adam 3 el diye anlaşıyoruz 5 diyo atıyoruz para vermıyo savunma iksiri içtin diyo :D Anlamadıkları burdan belli savascı ws sınde saldırı düşürme ve krıtık vurma senın elındedir bunu Bilmeden Laf yapan agzına ... gerekir :D Parasına atma sen usul acıtıyolar seni :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Alaimisema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alaimisema »

Tartışmaya yönelik iletileriniz düzenlenmiştir. Devamı halinde kişilere gerekli moderasyon uygulanıp, konu kilitlenebilir.

Bilginize...
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Selamun aleykum
Demişsinizki tılsımda vssanatı nı sorun Furkan demişki istediğine sor.
Ben tılsım oyuncusu olarak furkanı size kısaca anlatayım ozaman bu kendine insan diyebilen kendi yalanlarına inanan birisidir.

Daha önce amisos loncasında beraberdik amisos loncası gb atan bir lonca değildi gb atılmıyor diye çıktı
Ben rebels loncasına girdim oda gelmek istedi arkadaşımdır dedim tamam gelsin

Rebels te Veyahut Nemesis te loncaya yeni gelenler bir haftalık deneme sürecinden geçer bir hafta gb alınmaz buna rağmen loncadan gitmiyorsa bu kişi bizdendir.

Malesefki Furkan bırak 1 haftayı girdiği ertesi gün loncadan çıktı sonra forumda benim üstümü dizdiğini iddia etti.
Vede gb için kendisine yalvardığımı.

Gb için ne yalvardım nede yalvarırım üstümü bir kişi değil 30 kişi dizdi vede bizde o 30 kişiyi dizdik diziyoruz bizde böyle.

Furkan vs atmasını seven birisidir Tılsım sunucusunda brhnx ile vs atardı kaybederdi parasını arkadaşımızdır diye emre IIXDynacXII ve ben verirdim nede olsa arkadaş.

Bu kolpanın eski bir tanıdığı olarak şöyle demeliyimki yalancı birisinden herşeyi beklerim veyatta oyuna 4 milyar para harcayan bir hastalıktan.

Bana korkundan skypeden silmişsin dedi hayır silmedim beni ekledi tekardan aldım skypeye mikrofon yok 1 sn diyerek aynı vs lerdeki gibi altf4 diye çıktı :)

Alt f4 kolay forumda skype gel diyosan bende diyorum ben seni arıyorum ama 2. bir şık yok altf4 gibi benim sana yalvardığımı kanıtlaman gerekirdi neyse hadi eyvallah.
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

AltınVuruŞ gayet güzel açıklamış bende 1-2 ekleme yapayım furkanla ilgili UsuL ' le oyun geçmişim çoğu kişiden daha fazladır.Tılsımda genelde aynı loncalarda bulunduk ama kendisi sürekli GB atılmadığından şikayetçi olurdu lonca lonca gezerdi kardeşlik her zaman 2. plandaydı onun için ;) Şimdi sorsanız benim üstümü o dizmiştir ama benim büyücümüm üstü full kıyamet hepsi üretim tek bi kuruşunda emeği yoktur. Onunda üstü full kıyamet ama her bişeyinede yardım etmişimdir. Sorsanız inkar eder biliyorum. Neyse dediğim gibi zaten anlayan anlamış bunun ne olduğunu kolay gelsin
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic

“Genel Sohbet” sayfasına dön