SaolasınARZLODOS yazdı: O zaman sen ya iki dizine ikv kur yada c:\ ve\ sürücü varsa her birine bir ıkv kopyası at
A oturumunda c den gir digerinide d den gir
yada otutumların isimleri ile diizn aç oraya ıkv kopyası atarak aç.
C:\SOBEE\Istanbul Kiyamet Vakti birinci oruma masaüstüne bir kısyol at launcher.exe
\2.oturum\Istanbul Kiyamet Vakti bunada bu masa üsütne bir kısyol at boylelikle çakışmayacaktır.
Bir pcde iki ikv açmak
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Bir pcde iki ikv açmak
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
işe yaradımıHeaDSHoT yazdı:SaolasınARZLODOS yazdı: O zaman sen ya iki dizine ikv kur yada c:\ ve\ sürücü varsa her birine bir ıkv kopyası at
C:\SOBEE\Istanbul Kiyamet Vakti birinci oruma masaüstüne bir kısyol at launcher.exe
\2.oturum\Istanbul Kiyamet Vakti bunada bu masa üsütne bir kısyol at boylelikle çakışmayacaktır.
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Türk zekası işte hep bir yolu vardır.Entertheineiment yazdı:işe yaradımıHeaDSHoT yazdı:SaolasınARZLODOS yazdı: O zaman sen ya iki dizine ikv kur yada c:\ ve\ sürücü varsa her birine bir ıkv kopyası at

LEPRECHAUN
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
En az aktıf 2 oturum olması gerekiyor , aşağıdaki bölüm geliyor mu ?VforVendetta1 yazdı:adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo

http://www.seyretogren.com/video/isleti ... tirme.html
Yukardaki videoda ve bu yerden yapmak istediklerini ara bul yaparsın.
Yukardaki videoda ve bu yerden yapmak istediklerini ara bul yaparsın.
A R Z L O D O S
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

geliyor tıklıyorum kullanıcı değiştir diye olmuyoadresbu yazdı:En az aktıf 2 oturum olması gerekiyor , aşağıdaki bölüm geliyor mu ?VforVendetta1 yazdı:adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- adresbu
- Tılsım Tanığı

Aktif oturum en az 2 adet mi ? gelmesi gerekir kardeş . Denetim masası < Kullanıcı hesapları bölümünde bu şekilde mi ?VforVendetta1 yazdı:geliyor tıklıyorum kullanıcı değiştir diye olmuyoadresbu yazdı:En az aktıf 2 oturum olması gerekiyor , aşağıdaki bölüm geliyor mu ?VforVendetta1 yazdı:adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

evet ;adresbu yazdı:Aktif oturum en az 2 adet mi ? gelmesi gerekir kardeş . Denetim masası < Kullanıcı hesapları bölümünde bu şekilde mi ?VforVendetta1 yazdı:geliyor tıklıyorum kullanıcı değiştir diye olmuyoadresbu yazdı:En az aktıf 2 oturum olması gerekiyor , aşağıdaki bölüm geliyor mu ?VforVendetta1 yazdı:adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo

Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- adresbu
- Tılsım Tanığı

Allah Allah neden öyle olmuyor ki sende :?VforVendetta1 yazdı:evet ;adresbu yazdı:Aktif oturum en az 2 adet mi ? gelmesi gerekir kardeş . Denetim masası < Kullanıcı hesapları bölümünde bu şekilde mi ?VforVendetta1 yazdı:geliyor tıklıyorum kullanıcı değiştir diye olmuyoadresbu yazdı:En az aktıf 2 oturum olması gerekiyor , aşağıdaki bölüm geliyor mu ?VforVendetta1 yazdı:adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı