Bir pcde iki ikv açmak
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir pcde iki ikv açmak
sandboxla uğraştım ben yapamadım şu an açabilen varmı tek pcde iki hesap
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Selamlar,
Sandboxie programı ile iki hesap açılabiliyordu doğru. Geçtiğimiz sene, güvenlik tedbirleri nedeniyle bu ve benzeri programlar için güncelleme yapıldı. Sandboxie ile tek oturumda iki İKV hesabı açılması engellendi.
Sandboxie programı ile iki hesap açılabiliyordu doğru. Geçtiğimiz sene, güvenlik tedbirleri nedeniyle bu ve benzeri programlar için güncelleme yapıldı. Sandboxie ile tek oturumda iki İKV hesabı açılması engellendi.
2009-2013
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
acaba :?: :?: :?:JouRney yazdı:Selamlar,
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;
Kısaca fotoğraflar ile tarif edeyim kardeşim uygula açarsın.
Öncelikle şuan ki oturumdan İstanbul kıyamet vakti oyununu aç ve alta al ( Pencere modunda oynarsan oyundan düşme olasılığın oldukça az olur ve çift oturum açarak istediğini elde edebilirsin)
Şimdi geledim işlemimize ;
Denetim masası > Kullanıcı hesapları bölümüne gelip oradan "Yeni hesap oluştur" seçeneği ya da " Guest" hesabını aktifleştirerek hesap sayımızı arttırabiliriz.
İki adet hesabımız oluştu ;

Şimdi Başlat > oturumu kapat seçeneğini seçiyoruz ve altta ki fotoğraf gibi bir bölüm gelecek

Altta ki fotoğrafta ki oturumlardan diğerini açıp oyuna giriş yapıyoruz ve bir bilgisayardan 2 hesap açma işlemini gerçekleştiriyoruz
Eminönü / IIxYsNÖzKxII
Kısaca fotoğraflar ile tarif edeyim kardeşim uygula açarsın.
Öncelikle şuan ki oturumdan İstanbul kıyamet vakti oyununu aç ve alta al ( Pencere modunda oynarsan oyundan düşme olasılığın oldukça az olur ve çift oturum açarak istediğini elde edebilirsin)
Şimdi geledim işlemimize ;
Denetim masası > Kullanıcı hesapları bölümüne gelip oradan "Yeni hesap oluştur" seçeneği ya da " Guest" hesabını aktifleştirerek hesap sayımızı arttırabiliriz.

İki adet hesabımız oluştu ;

Şimdi Başlat > oturumu kapat seçeneğini seçiyoruz ve altta ki fotoğraf gibi bir bölüm gelecek

Altta ki fotoğrafta ki oturumlardan diğerini açıp oyuna giriş yapıyoruz ve bir bilgisayardan 2 hesap açma işlemini gerçekleştiriyoruz

Eminönü / IIxYsNÖzKxII
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Tekrardan merhabalar ;
Kullanıcı hesabı değiştirme gelmeyen bilgisayarlarda şu adımlar uyğulandımı değiştirme yapabiliriz.
Ağ bağlantılarım(Sağ tıklıyoruz) > Özellikler > Yerel Ağ bağlantısı (Sağ tıklıyoruz) > Özellikler Sonra aşağıda ki bölüm geliyor ve fotoğrafta yazanları uyguluyoruz.
Sonra Denetim Masası > Kullanıcı hesapları ve fotoğrafta işaretli bölüme giriyoruz ;
ve fotoğrafta gösteren bölümleri işaretle diyoruz " uygula şeçenekleri" diyoruz ve kapatıyoruz
artık bilgisayarı yeniden başlatabiliriz.
İyi Forumlar.
Eminönü / IIxYsNÖzKxII
Kullanıcı hesabı değiştirme gelmeyen bilgisayarlarda şu adımlar uyğulandımı değiştirme yapabiliriz.
Ağ bağlantılarım(Sağ tıklıyoruz) > Özellikler > Yerel Ağ bağlantısı (Sağ tıklıyoruz) > Özellikler Sonra aşağıda ki bölüm geliyor ve fotoğrafta yazanları uyguluyoruz.

Sonra Denetim Masası > Kullanıcı hesapları ve fotoğrafta işaretli bölüme giriyoruz ;

ve fotoğrafta gösteren bölümleri işaretle diyoruz " uygula şeçenekleri" diyoruz ve kapatıyoruz

artık bilgisayarı yeniden başlatabiliriz.
İyi Forumlar.
Eminönü / IIxYsNÖzKxII
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
xp kullanan kaldımı daha ya .d
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Xpden vazgeçemem bennnnnnn keşke 3 gb den fazla rem görsedin super olurdun.avss123 yazdı:xp kullanan kaldımı daha ya .d
Sanboxi kullanmadan çift oturumu aynı masaüstünde açmak münkündür.
Birden fazla masaüstünü aynı masa üstünde görmek ve kullanmak mümkündür sadece xp üstünde bir kaç yapılandırmaya ihtiyaç vardır.
Sanboxi kullanmadanda IKV açılablir. hatta suan tüm oyunlar bile açılablir.
Sadece biraz araştırma ve bilgi yeterlidir.
En son ARZLODOS tarafından 10 Eki 2012 18:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

adresbu dediklerini yaptım ama oturum kapat > Kullanıcı değiştir diyom bişey olmuyo
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Arkadaşlar Dier mesajımdada dedigim gibi cift hesap acmak yasak istediginiz yetkılıye sorun. Bİ arkadaş yasak degil demiş Yasak olmasa sandboxie programını engellemezlerdi dimi ?
He önemli bi şey degil yetkılıler pek kayde almaz ama sonucta yasak istediginize sorun.
He önemli bi şey degil yetkılıler pek kayde almaz ama sonucta yasak istediginize sorun.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Bir ara bir bilgisyardan bir hesap açılablir diye bir yenilik gelmiştin oyuna kimse girememiştin girende part diye düşyordun sonra o uygulama kaltı sanboxi engellemesi geldi sonra sanbox demosu degilde aslında milelt açmaya başladı kendi carına alışveriş yapmak için başka secenek bırakmayan yönetim eger bir uygulama getirsedin kimse bir pcden alışveriş için iki ikv açmak zorunda kalmazdın birde yenic ar kesmek için çift otum acıp arka planda kesme ihtiyacı doğmazdın hem aynı ipyi kullancagından eger isterlerseler tel ipden bir ikvey giriş yapılablir olurdun buda oldu ve sonucu hüsran oldu.BlackTrack yazdı:Arkadaşlar Dier mesajımdada dedigim gibi cift hesap acmak yasak istediginiz yetkılıye sorun. Bİ arkadaş yasak degil demiş Yasak olmasa sandboxie programını engellemezlerdi dimi ?
Ondan eskiden çift oturumlada açılmıyordun oda kalktı yani demekki bir sorunu çözmek başka sorunları meydana getiryor.
Engelemek sobenin elinde engellemeiği sürece çift otuumdada açarsın sanboxi ilede önlemi varmı var.
A R Z L O D O S