25. Kare beyler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: 25. Kare beyler

Mesaj gönderen ARZLODOS »

25. Kare tekniği bir bütün olarak resim konularak yapılmaz bu teknik merak uyandırsın diye yapılır.

25. kare tekniğinde birbirni tamamlayan her 25 salisede gecen arka arkaya dizilimdir.

bir karede gözü görü diyelim 2 25 salise sonra cevresini gör böylelikle sen algılayamazsın ve tümümü aynı anda göremezsin ama senin beynin onu algılar .

Yukardaki videoda 25. kare tekniği uygulansadın aşagıdaki sekilde olmalıdın.

24 normal kare
1 ilk silik görüntü
24 normal kare
2 ci silik görüntü hedef yapıalcak olayın 2 ci dörüntü siliktir tek karede gözükmez
24 kare
3 ci silik görününün 3 tamamlayan görüntü
24 kare
4 silik kara görüntü

gİBİ EGER RESİM İSE kOLA İÇ BOL BOL ALIŞVERİŞ YAP TEKNİKLERİ DAHA DEĞİİŞİKTİR.

MARKETLERDE her nota ayarına yerleştirlmiş başka bir muzik notası yada ses tonlamsıdır.

bu bir muzik
--------------------------------------------------------- Sışıkım şıkım sarkısı bütünü
-----------_-----------------_-------------_-----------_- Buda şıkıdım sıkıdım içine yüklenmiş dgier bir ses bütünü o da alışveriş yap kola iç gibi içine gömme usulu ile yapılır bunları tespit etmek dinlemekle olmaz.

Özel incelmede ayırt edlir ve artık bunların cezasıda ağırlaştılmıştır.
Çaktrımadan yapan varmı var.

Videolardada artık bu teknik degil resim bütünlüğü degil birbirni tamamlayan resim ekleniyor.

Yukardakı resim ilgi cekmek ve ilgi uyandırmak amaçlı bir neci 25. teknik usulunce yapılmış bir basit örnek olablir.
Ama boyle basit bir teknik için komple resim konulması entrasan ama 25. tekniği öyle video durdurarak resmin butunçluğunu yakalama durumu olmaz içinden cekip ayrı bir video oluştursan anca anlaşılır.

Bu olsa olsa Radyolarda her muzik aralarında 97.7 ses efem Best efem gibi hangi radyoda oldunu anlatan bir tekniktir suç teşkil etmez kendini tanıtma amaçlıdır. Buda boyle bir yaratığın var oalbileceği acaba bu nedir denileblir. neyse saçmaladım yine.

Birde 25. kare tekniği 25 saniye sonra konulan resim degildir 1 saniyedenin 24 karesine bir ilave edilerek yapılandır yani 25 saniye sonra zati resmin parçalanmış boyunu sen almışındır yada bir parcaçsnı görmüşündür filim bittiğinde kafanda kalıcı yada bilinç altına yerleşen bir ösne yada ilham veren bişi olması gerekir.
A R Z L O D O S
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

İlgi ve hayretle okudum açıkçası tüm yazılanları...

Arkadaşlar yeni ve gizemli bir bölge var. Bu bölge hakkında küçük ipuçları verilen bir yayın bize gösterildi. Gösterilen video'da 25nci kare denilen olay işlense kimse farkına varamazdı da zaten, önce bunu bilelim :) Gece bu konu açılmadan önce kaç kişi rüyasında bu hatunu gördü? Eğerki söylediğiniz olay olsa etkisi bu olurdu:)

Burada küçük ipuçları anlık değil, saniyeye yakın bir ekranda gözler önüne getirilmiş. Açıkça sergilense de bu kadar merak uyandıracağını hiç düşünmüyorum. Bence yönetimin bu şekilde yapmasındaki amacı, gizem vererek ilgi çekmekti ve gayet de başarılı oldular. Hepimiz ilgi ve merakla günler geçsede bu filmi konuşuyor ve izliyoruz. Tek sefer izleyip kapatmıyoruz... :)

Yakın zamanda gerçek gözler önüne serilecektir, sabredip göreceğiz...

:idea: Bir de; Aslında bu film tuzak mı, yoksa atom bombası etkisi yaparak hepimizi öldürür mü 8-)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

sizin işiniz gücünüz yokmu :)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Videoyu inceledim video bir bütünden alıntı yapılmış yani kesme yapılmış 2 yerde atlama var yani gösterilecekken gösterilmek istenmemiş keserkende o bölüm kalmış birincisi haritada ikincisi digerine geçiş yaaprken fotonun oldugu yerde foto kesilmiş gösterilmemiş bilinçli olarak yani anlıyacagınız bir filimden alıntı yaaprken bir yerlerinden kesersiniz ya o esnada kesilmiş.

Örnek 5 dakikalık bir videonun 1,30 dakikaya indirilmesi için yapılmış bir bütün degil ilerde tümü yayınlanacaktır.
Gerçek boss göstermeyip çizimini göstermek istemişler. O esanda bir ucu kalmış orda belki bilinçli belki istem dışı.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Gerçeği Söylüyorum;
Eğer Oyunumuz İllüminatiye Bağlı Olsaydı Şu Anda Dünyaca Ünlü Bir Oyun Olurdu.
Malum Adamlar Herşeyi Elinde Tutuyor.World Of War Craft Acaba Nasıl Dünyada En Çok Oynanan Oyun Oldu?
;)
Resim
Resim
Resim
Mantık Yürütün :D
...
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Videoyu hazırlayan hiç böyle birşey düşüneceğini zannetmiyorum.Rastgele bir efekt olarak koymuştur.

Olayı ileriki yollara çekip saptırmanın bir manası olacağını zannetmiyorum.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

carnec23 yazdı:EEee Yani Ne Anlama Geliyor.Sadece Hızlı Geçen Bir Kare :? :?
Zaten Başka Bir Konu Açılmıştı Bunla İlgili.
Herşeyi İllüminatiye Bağladınız :?
Bazen Gözlerim Olduğu İçin Banada İllüminati Diyecekler Sanıyorum :lol:
Masonik semboller.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Bu video aceleyle hazırlanmış sanırım,
şayet öyle değilse şimdiye kadar görülmemiş ağır eleştirilerimize hazırlıklı olmalılar. Bu videoyu baz alırsak özentisiz rezalet bir çalışma olmuş yeni yetme oyun programcıları bile çok daha güzel bir tanıtım hazırlar son bir kaç saniyede geçen tren grafiğin kötü olması nedeniyle heycan yaratmadı.beklenenin altında çok vasat buldum.ayrıca bu kadar baştan savma hazırlanmasınında oyunun yapımında gösterilen çabanın bir kanıtı olsa gerek fazla özenmiyorlar.sonucunda düşünülen gibi rezalet bir çalışma çıkarsa ikv kendi sonunu getirir.
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

dafnehazal35 yazdı:Bu video aceleyle hazırlanmış sanırım,
şayet öyle değilse şimdiye kadar görülmemiş ağır eleştirilerimize hazırlıklı olmalılar. Bu videoyu baz alırsak özentisiz rezalet bir çalışma olmuş yeni yetme oyun programcıları bile çok daha güzel bir tanıtım hazırlar son bir kaç saniyede geçen tren grafiğin kötü olması nedeniyle heycan yaratmadı.beklenenin altında çok vasat buldum.ayrıca bu kadar baştan savma hazırlanmasınında oyunun yapımında gösterilen çabanın bir kanıtı olsa gerek fazla özenmiyorlar.sonucunda düşünülen gibi rezalet bir çalışma çıkarsa ikv kendi sonunu getirir.
Arkadasim sen sunu anlayamamissin bu video sadece fuar icin yapildi onumuzde ki gunlerde asil tanitm videosu gelecek
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Mrdz yazdı:İlgi ve hayretle okudum açıkçası tüm yazılanları...

Arkadaşlar yeni ve gizemli bir bölge var. Bu bölge hakkında küçük ipuçları verilen bir yayın bize gösterildi. Gösterilen video'da 25nci kare denilen olay işlense kimse farkına varamazdı da zaten, önce bunu bilelim :) Gece bu konu açılmadan önce kaç kişi rüyasında bu hatunu gördü? Eğerki söylediğiniz olay olsa etkisi bu olurdu:)

Burada küçük ipuçları anlık değil, saniyeye yakın bir ekranda gözler önüne getirilmiş. Açıkça sergilense de bu kadar merak uyandıracağını hiç düşünmüyorum. Bence yönetimin bu şekilde yapmasındaki amacı, gizem vererek ilgi çekmekti ve gayet de başarılı oldular. Hepimiz ilgi ve merakla günler geçsede bu filmi konuşuyor ve izliyoruz. Tek sefer izleyip kapatmıyoruz... :)

Yakın zamanda gerçek gözler önüne serilecektir, sabredip göreceğiz...

:idea: Bir de; Aslında bu film tuzak mı, yoksa atom bombası etkisi yaparak hepimizi öldürür mü 8-)
Dostum 25. kare gozle yakalanabilir mesela fight club filmini dikkatli izle en az 4 5 tane 25. kare yakalarsın
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön