Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Re: Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun
allahtan 2 3 çar açabiliyorumda çar kasma gibi bi sıkıntım yok .d kadime kadar tüm boss grwlerini kendim yapıyrm zaten .d
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Başlarda biraz mantıklı gelmişti ama sonda cıvıttın nedenmi ? 1 senede kendi emeğiyle ejder üreten tanıdıklarım var adam hala bi loncada felan değil elinde transförmatör var yani sabır...
GERÇEKLER ACIDIR ÇOĞU ZAMAN ACITIR...
Katılıyorum.Bir İkv Klasiği...
Gerçekler Ortada.
Bende 3 Farklı Sınıfta Karakter Kastım Senelerdir 1 Ecel,Ejder vb. Üretemedim.
Yani İmkansız Gibi Birşey.Madenlerde Çok Dolaştım.Sonuç Senelerce İnanırmısınız 1 Menekşe Bile Çıkmadıki Kadim Hidrayı kaç mye Satıyorlar.15m 20m.Tabi Zamanında Bono Kopyalayanlar Şu anda Oyunun Kralları Dimi.....Bir Konuda Arkadaş Genelde Yapılan Para ve İsim Kısmını Karalamayı Unutmuş.Ve Bakın Çantasında Şu Anda Oyunda Olmayan ve Yasak Olan Bono Var.Birde Parasına Bakın Ne Kadar Uçuk Bir Rakam.Yeni Başlayan Biri Nasıl Yapsın Bu Kadar Para,Nasıl Üretsin Ejder,ecel?Dedim Bono Hilesi Var Dedi Yok.O Zaman Ne İşi Var Bu Bononun Sende?İşte Köşeyi Dönen Döndü.

Oyuna İlk Başladığımda Çok Güzeldi.
Yani Ben o Labirentte Geçirdim Güzel Zamanları Hiçbirşeye Değişemem.İçimde Hep Yeni Birşeyler Keşfetme ve Acaba Bundan Sonra Neler Olacak Merakı Vardı.Bireysel Geçirdiğim Zamanlar Çok Güzeldi.Ha Yok Ben 3 ayda 7 ayda Yaptım Ejder Diyenler Var.Sabır Diyenler Varda.İşte Bu Sabır Bir Zaman Biter İnsan Artık Maden Çekmekten Bunalır Oyunun Tadı Kaçar.Zaten Bir İnsan Hırs Yaparsa 7/24 Bir Maden İçin Bekler.Ben Bunca Zaman Harcadığım Emeğe Acıdım.Emeklerim Boşa Gidince İsyan Ettim.Ve Yine Bırakamadım Bir Umut,Belki Bir Umut ...
Ama Olmadı.Şimdi Fan Art Yarışmasından Şahaeser Kazanırsam Belki O Umut Yeşerir....
Ama Yinede Gblere Girmicem.Nedeni; Saatlerce Bir İtem İçin Uğraşmak?Sona Geldiğimizde Birisinin Çıkması?Başkalarının Laflarına Maruz Kalmak?Kestikten Sonra Madalya Çıkması?Ben Şansa Bağlı Bir Oyun Oynayamam.
Şu Anda Sadece Takip Ediyorum.Forumu , Yenilikleri...Belki Bireysel Bir Harita Gelir Diye.
Ama Herşeyim Bu Oyuna Bağlı Değil.Bu Oyuna Harcadığım Süreyle Başka Oyunda Çok Yüksek Seviyelere Gelmiştim.
Şimdi Başka Oyun Oynuyorum Kafam Rahat.Ama Bunca Emekten Sonra Zoruma Gitmedi Değil.Yazık...Zaten İkv'ye Yeni (Bireysel)Seviyeler Gelmesse Oyunun Geleceğini İyi Görmüyorum.Artık İnsanlara Yalvarmıyalım Göreve Yardım Göreve Yardım.Yani Verdiğiniz Seviyeye Göre Bir Boss Olmalı.O Seviyedekilerin 3-4 Kişi Kesebileceği Birşeyler.Oyunu Çok Seven Birisi Olarak Ben Bile Bunları Söylüyorum.Hadi Kolay Gelsin.
=SON=
Katılıyorum.Bir İkv Klasiği...
Gerçekler Ortada.
Bende 3 Farklı Sınıfta Karakter Kastım Senelerdir 1 Ecel,Ejder vb. Üretemedim.
Yani İmkansız Gibi Birşey.Madenlerde Çok Dolaştım.Sonuç Senelerce İnanırmısınız 1 Menekşe Bile Çıkmadıki Kadim Hidrayı kaç mye Satıyorlar.15m 20m.Tabi Zamanında Bono Kopyalayanlar Şu anda Oyunun Kralları Dimi.....Bir Konuda Arkadaş Genelde Yapılan Para ve İsim Kısmını Karalamayı Unutmuş.Ve Bakın Çantasında Şu Anda Oyunda Olmayan ve Yasak Olan Bono Var.Birde Parasına Bakın Ne Kadar Uçuk Bir Rakam.Yeni Başlayan Biri Nasıl Yapsın Bu Kadar Para,Nasıl Üretsin Ejder,ecel?Dedim Bono Hilesi Var Dedi Yok.O Zaman Ne İşi Var Bu Bononun Sende?İşte Köşeyi Dönen Döndü.

Oyuna İlk Başladığımda Çok Güzeldi.
Yani Ben o Labirentte Geçirdim Güzel Zamanları Hiçbirşeye Değişemem.İçimde Hep Yeni Birşeyler Keşfetme ve Acaba Bundan Sonra Neler Olacak Merakı Vardı.Bireysel Geçirdiğim Zamanlar Çok Güzeldi.Ha Yok Ben 3 ayda 7 ayda Yaptım Ejder Diyenler Var.Sabır Diyenler Varda.İşte Bu Sabır Bir Zaman Biter İnsan Artık Maden Çekmekten Bunalır Oyunun Tadı Kaçar.Zaten Bir İnsan Hırs Yaparsa 7/24 Bir Maden İçin Bekler.Ben Bunca Zaman Harcadığım Emeğe Acıdım.Emeklerim Boşa Gidince İsyan Ettim.Ve Yine Bırakamadım Bir Umut,Belki Bir Umut ...
Ama Olmadı.Şimdi Fan Art Yarışmasından Şahaeser Kazanırsam Belki O Umut Yeşerir....
Ama Yinede Gblere Girmicem.Nedeni; Saatlerce Bir İtem İçin Uğraşmak?Sona Geldiğimizde Birisinin Çıkması?Başkalarının Laflarına Maruz Kalmak?Kestikten Sonra Madalya Çıkması?Ben Şansa Bağlı Bir Oyun Oynayamam.
Şu Anda Sadece Takip Ediyorum.Forumu , Yenilikleri...Belki Bireysel Bir Harita Gelir Diye.
Ama Herşeyim Bu Oyuna Bağlı Değil.Bu Oyuna Harcadığım Süreyle Başka Oyunda Çok Yüksek Seviyelere Gelmiştim.
Şimdi Başka Oyun Oynuyorum Kafam Rahat.Ama Bunca Emekten Sonra Zoruma Gitmedi Değil.Yazık...Zaten İkv'ye Yeni (Bireysel)Seviyeler Gelmesse Oyunun Geleceğini İyi Görmüyorum.Artık İnsanlara Yalvarmıyalım Göreve Yardım Göreve Yardım.Yani Verdiğiniz Seviyeye Göre Bir Boss Olmalı.O Seviyedekilerin 3-4 Kişi Kesebileceği Birşeyler.Oyunu Çok Seven Birisi Olarak Ben Bile Bunları Söylüyorum.Hadi Kolay Gelsin.
=SON=
...
Şuan bono bendede var.Bono taşımak yasak değilki şuan çoğu kişide hatıra için teşkilat bonosu var alımı yasaklandı ama isteyen kalan bonolardan bulundurabilir.carnec23 yazdı:GERÇEKLER ACIDIR ÇOĞU ZAMAN ACITIR...
Bir Konuda Arkadaş Genelde Yapılan Para ve İsim Kısmını Karalamayı Unutmuş.Ve Bakın Çantasında Şu Anda Oyunda Olmayan ve Yasak Olan Bono Var.Birde Parasına Bakın Ne Kadar Uçuk Bir Rakam.Yeni Başlayan Biri Nasıl Yapsın Bu Kadar Para,Nasıl Üretsin Ejder,ecel?Dedim Bono Hilesi Var Dedi Yok.O Zaman Ne İşi Var Bu Bononun Sende?İşte Köşeyi Dönen Döndü.
=SON=
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Ogünleri hatırlamak istemiyorum ve artık meranda oynuyorum , adım "Shyr" teşekkür ederimHaNdSoMe yazdı:Sana tavsiyede bulunayım diyeceğim ama sıkılırsan bu iş olmaz ben söyleyim.xhyr yazdı::evil: Bende arkadaşa katılıyorum çıkçası..Ben birkaç sene önce hiçbişi bilmeden oyunu 34 lvl olarak oynuodumeminonunde mesur olmustum 34 cocuk die
Ondan sonra tekrar basladım ilk defa baslamıs gibi oldum 5 günde fln 42 sonra 1 ayda 49 .. Hatta buz büyücüsü varya onun için 2 hafta adam aradım !Ondan sonra ne yapacagımı sasırdım belki benim beceriksizligim ama 1 m vardı :S Buzdum,adamın teki çembere - eme işlemez ddi bende fizik oldum 455 tabi
ondan sonra para 85 k oldu. Herkes "madene otur" dedi bende oturdum ama bi menekşe denedim 15-20 dk de bir çıkıor çoooooook sıkıldım yani .. Dolaştım topladım dolaştım topladım hiçbir şey olmuor sıkıldım artık millet cok zamandır oynuor(genelde) itemleri dizmişler yeni başlayıp şaşkın şaşkın emnonunu inceleenlere cok süper kazıklar atıolar ondan sonra çemebre almıolar migrata almıolar sıgınaga almıolar "EZİK" diolar .. YANİ SÜRÜNÜYORUM HAALAA.... Hiçbir yolu yok galiba daha bir ejderim bile yok :S . Bu oyunu cok seviyorum ama bezdim artık ya :S :evil:
-İlk olarak 40+ savaşcı car yap.Sarraf 25 lokman 25 madenci 25 yap.
-Maddi durumun varsa Sarraf Sanş artırıcı %60 1 aylık al.
-Sonrasında Eminönü bölgesinde ne maden varsa çek.Günde 1 menekşe 1 akik 1 sibir 1 saf altın +50 adacayı +50 turkuaz vsvs çöp madenlerle birlikte (Teşkilat sunucusunda ) 20m gibi bir miktar yaparsın bunu 1 hafta devam ettir sonrasında üretecek kadar para yapmış olursun.
Ama en önemlisi sabır.Sabretmezsen 1 saat içinde maden çekmekten vazgeçersen bu iş olmaz.
Bonoların Oyun Dosyasından Tamamen Kaldırılması Gerekli.Bazı Kötü Niyetli Arkadaşlar Yönetim Bilmesede Oyunun Açıklarından Faydalanıyor.Malum Oyunumuzun Bir HackShield'i Yok.HaNdSoMe yazdı:Şuan bono bendede var.Bono taşımak yasak değilki şuan çoğu kişide hatıra için teşkilat bonosu var alımı yasaklandı ama isteyen kalan bonolardan bulundurabilir.carnec23 yazdı:GERÇEKLER ACIDIR ÇOĞU ZAMAN ACITIR...
Bir Konuda Arkadaş Genelde Yapılan Para ve İsim Kısmını Karalamayı Unutmuş.Ve Bakın Çantasında Şu Anda Oyunda Olmayan ve Yasak Olan Bono Var.Birde Parasına Bakın Ne Kadar Uçuk Bir Rakam.Yeni Başlayan Biri Nasıl Yapsın Bu Kadar Para,Nasıl Üretsin Ejder,ecel?Dedim Bono Hilesi Var Dedi Yok.O Zaman Ne İşi Var Bu Bononun Sende?İşte Köşeyi Dönen Döndü.
=SON=
...
Bono şuan yasal bir durumda.Sadece OOK' lardan alımı yasaklandı.Bazı sunucularda bono bulunmakta.Önceden açığı vardı sonra kapatıldı diye biliyorum.carnec23 yazdı:Bonoların Oyun Dosyasından Tamamen Kaldırılması Gerekli.Bazı Kötü Niyetli Arkadaşlar Yönetim Bilmesede Oyunun Açıklarından Faydalanıyor.Malum Oyunumuzun Bir HackShield'i Yok.HaNdSoMe yazdı:Şuan bono bendede var.Bono taşımak yasak değilki şuan çoğu kişide hatıra için teşkilat bonosu var alımı yasaklandı ama isteyen kalan bonolardan bulundurabilir.carnec23 yazdı:GERÇEKLER ACIDIR ÇOĞU ZAMAN ACITIR...
=SON=
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
İnan Ki Dostum Bu Oyunun İyiki Global , İngilizce Versiyonu Yok.Eğer Olsa Anında Oyun Biter.Öyle Bir Hile Programları Yaparlarki Zaten Oyunumuz Savunmasız Yani Ne Bilim İşte Şu Anda Hala Kimsenin Bilmediği Açıkları Bulmuş Türk Hackerlar Vardır.Bence Bonoları Hala Kopyalayan Var.Yani Bir Adamda 700m 800m Var.Ben Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyolar Anlamıyorum.Herneyse Zaten Dert Etmiyorum.Ama Hakları Yiyilen Oyunculara Yazık Oldu.HaNdSoMe yazdı:Bono şuan yasal bir durumda.Sadece OOK' lardan alımı yasaklandı.Bazı sunucularda bono bulunmakta.Önceden açığı vardı sonra kapatıldı diye biliyorum.carnec23 yazdı:Bonoların Oyun Dosyasından Tamamen Kaldırılması Gerekli.Bazı Kötü Niyetli Arkadaşlar Yönetim Bilmesede Oyunun Açıklarından Faydalanıyor.Malum Oyunumuzun Bir HackShield'i Yok.HaNdSoMe yazdı:Şuan bono bendede var.Bono taşımak yasak değilki şuan çoğu kişide hatıra için teşkilat bonosu var alımı yasaklandı ama isteyen kalan bonolardan bulundurabilir.carnec23 yazdı:GERÇEKLER ACIDIR ÇOĞU ZAMAN ACITIR...
=SON=
...
Sana kesinlikle katılıyorum tek karakter den fazlası yasak olmalı kesinlikle.Tekadam yazdı:bu sorunun sebepleri nelerdir
öncelikli sebepleri
herkesin yalnız 1 ana çara sahip olmaması
bu oyunu da piyasayı da alt üst etmektedir
(2 ana çarım var 2. Sine pişmanım)
adam aynı anda oynayamadığı çarlarına şaheser basıyor , hoş hiçbirinde de uzmanlaşamıyor layıkıyla oynayamıyor , hepsi için iksir tüketiyor , mor göz için hepsine karizma kasıyor veya gözlük alıyor felan falan
1. çardan sonra oynadığımız her çar
sunucuda son ejder yok yahu
gaffara 1 tank çıkmaz mı be
şifacılar aya mı çıktı kardeşim nerede bunlarla sonuçlanıyor
1 den fazla ana karakter açılmasının sebebi de doğru iş eylemeyi bilmez yönetimin suçudur
güya denge vardır sınıflar arasında
bir güncelleme savaşçı kral olur herkes ondan kasar
bir güncelleme şifa
bir güncelleme büyü
hele dediğim gibi kişi karakterinde profesyonelleşmiyorsa kendini sağlama almak için her karakterini güçlendirmek loncaya sokmak akçe alıp silah parlatmak cartlatmak curtlatmak zorunda kalıyor
sen oyunun dengesini kurama 2 2 2 lik gb düzeni kurama
daha baya şey çıkar da duvara anlatsam daha bi etkili olur
Bu böyle olursa çok şikayet eden olur ama aklıma ilk gelen faydaları yazayım ;
Piyasa düşer çünkü büyücüsüyle savaşçı itemi düşüren biri bunu yan karakteri savaşçısına değilde millete verip para kazanmak ister ancak herkesin böyle yaptığını düşünürsek satılmak istenen itemler fazlalaşır ve fiyatları haliyle azalır.
Klan savaşları gerçekten hakettiği yeri bulur ve gerçekten bir "savaş" haline gelir çünkü gözlük isteyen 100 200 tane karakter kasmak yerine savaşta uğraşarak kp kasar.
Grup bölgeleri daha rahatlar 2-2-2 nin bu sayede oturtulacağına inanıyorum (birde 2-2-2 nin bu saatten sonra oturması biraz zor çünkü böyle bişey yapılsa bile herkes alıştığı sistemde devam edicektir onun için grup bölgelerinde 2-2-2 zorunluluğu getirilmesi düşüncesindeyim)
Maden toplamak isteyen tüm haritayı dolaşıp boşta maden aramaz çünkü bir karakteri için şaheser üretecek kişi madenini çektikten sonra fazla maden başında durmaz.
Aklıma ilk gelen şeyler bunlar ama gelde bunları yönetime anlat tabi
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bunları yazarken halil sezai den isyan şarkısını mı dinledi naptı anlamadımkı bizde isyan ediyoz ama adam makale yazmış bildiğin