Kalfalar

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Kalfalar

Mesaj gönderen vengeance »

Arkadaşlar çemberde tank savaşçıya sanırım kalfalar için farabi shen itemler lazım oluyormuş her seferinde.Kaç tane farabi shen item almam lazım ve bunların ortalama toplam fiyatları nelerdir ?
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: Kalfalar

Mesaj gönderen berkancetin »

Genelde sana kalfalarda elektrik direncini 1000 yap derler.Ama eğer grup biraz sağlamsa buna hiç gerek yok.Hs verdiğin zaman büyüler hızlıca kesiyorsa (maximum 2 deprem),şifada 2000 üstü ise 1000 değil 800'de bıraksan bile sıkıntı olmaz.Ama iyicede düşürmemen gerek.Dirençte kırdığında kritik ile yüksek hasarlar verebiliyor.240 direnç puanından elektriğe vermediğini varsayarsak 3-4 parça shen item takman yeterli olur.Grubun sağlamlığına görede iksir içersin.Ben şahsen çok nadir iksir içerim.Yavaş kesilirse yada şifa zayıfsa shen iksir içmelisin...
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bunları dert etme sağlam grubla gir tanksız bile keserler rahat ol. şifacı direnç açsın sende 2 tane shen item giy yeter. Benim kasamda 30lvl deki verilen folklör iksirler var onları içiyorum mesela birde şifa direnç açınca yetiyor. istersen hiç bişey yapma sana kalmış.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Arizonaa yazdı:Bunları dert etme sağlam grubla gir tanksız bile keserler rahat ol. şifacı direnç açsın sende 2 tane shen item giy yeter. Benim kasamda 30lvl deki verilen folklör iksirler var onları içiyorum mesela birde şifa direnç açınca yetiyor. istersen hiç bişey yapma sana kalmış.

Yinede çok sağlam bir grupla girilmediyse direnci yükseltmekte fayda var.Kırma ve kritik ile 12-13k yediğim oldu iksir içmediğim zaman :)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

vengeance yazdı:Arkadaşlar çemberde tank savaşçıya sanırım kalfalar için farabi shen itemler lazım oluyormuş her seferinde.Kaç tane farabi shen item almam lazım ve bunların ortalama toplam fiyatları nelerdir ?
Kalfalar için elektrik direncinin 1000,zırhının 75 olması gerekiyor.Sağlıklı kesim istiyorsan tabii ki.Enerjin 28 30 bin olsun yeter.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ben X e giderken 524 dirençle kesiyorum gaffarda 724 oluo (kalfada)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
GeneraLSmokeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Judges Of Universe

Mesaj gönderen GeneraLSmokeR »

Tanksız- Şifacısız 1.000 kere kesmişdir.

Ama Tank olarak , (Kuklacının ayırma stili baya farklı hâla pek anlayamadım ama neyse...)

1. Kalfadan sonra Depremde Nara at. Kutup açılıcak. Çıkar çıkmaz hs +Nara pert. Bu sürede sana 3 kere em fazla vurur.

Kalfalarda veya gaffarda iksirsiz dirençsiz 314 eleğim var. +400 şifacı
714 -400 kırma = 314 +%75 Zırh. Ama hâla 12 500 yediğim oluyor.

Yani 1. Kalfadan sonra direnç önemsiz.
15 Ekim 2007'den beri.

GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb
[*][/color]
Resim
<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.

Yusuf.[/i]

“Savaşçı” sayfasına dön