FanArt değil FanArt İstiyoruz =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

FanArt değil FanArt İstiyoruz =)

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Merhaba Arkadaşlar, Bilindiği Üzere Fanart Artık her yıl yapılmakta, ve katılımda epeyi bir olmakta, ancak fan art sonuçlanınca sadece Dereceye giren eserleri görebiliyoruz, Diğer eserleri eğer sahipleri paylaşırsa görebiliyoruz, Benim Demek istediğim şu, Dereceye girenler bir tarafa Dereceye girmeyen eserleri de Görebilsek, Yada Dereceye Girmeyen ama beğenilen eserleri de Görebilsek, Bence Fanart bu şekilde olmadı,
Koray abi Bu konu Hakkında da desteklerini Bekliyoruz. =) Şimdiden Herkese Teşekkürler.. .
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: FanArt değil FanArt İstiyoruz =)

Mesaj gönderen baraka1997 »

Güzel bir düşünce. Bir yönden katılıyorum bir yöndende katılmıyorum.

Neden katılmıyorum?
Mesela yarışmaya takılırken tüm dallarda şansını denemek için katılan bir adam vardır, ana katagorisini iyi yaparken
diğer katagorilerde özen göstermeden yaptığı katılımlar olabilir.
Bu yüzden biri eserini göstermek istemeyebilir.

Neden katılıyorum?
Kazananlar rakipleriyle arasındaki farkı görüp ona göre bir sonraki sene daha farklı çalışmalarla karşımıza gelebilirler.

Sonuç?
+1 :geek:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
CcCapsingCcC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcCcCcCCC

Mesaj gönderen CcCapsingCcC »

kuccukhusam1 yazdı:
Merhaba Arkadaşlar, Bilindiği Üzere Fanart Artık her yıl yapılmakta, ve katılımda epeyi bir olmakta, ancak fan art sonuçlanınca sadece Dereceye giren eserleri görebiliyoruz, Diğer eserleri eğer sahipleri paylaşırsa görebiliyoruz, Benim Demek istediğim şu, Dereceye girenler bir tarafa Dereceye girmeyen eserleri de Görebilsek, Yada Dereceye Girmeyen ama beğenilen eserleri de Görebilsek, Bence Fanart bu şekilde olmadı,
Koray abi Bu konu Hakkında da desteklerini Bekliyoruz. =) Şimdiden Herkese Teşekkürler.. .
+1
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen thenemne0032 »

1+1 = 2
benden -2

+2-2=0
Kullanıcı avatarı
frkn38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen frkn38 »

kuccukhusam1 yazdı:
+1
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

kuccukhusam1 yazdı:
:arrow:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

baraka1997 yazdı:Güzel bir düşünce. Bir yönden katılıyorum bir yöndende katılmıyorum.

Neden katılmıyorum?
Mesela yarışmaya takılırken tüm dallarda şansını denemek için katılan bir adam vardır, ana katagorisini iyi yaparken

Neden katılıyorum?
Kazananlar rakipleriyle arasındaki farkı görüp ona göre bir sonraki sene daha farklı çalışmalarla karşımıza gelebilirler.

Sonuç?
+1 :geek:
Eğer ikv onu yapmak istese çok basit bir iş var.
Fan art başvuru formunu yollarken Bir onay kutucuğu konur ve "Eserinizin yarışmadan sonra paylaşılsınmı?" tarzında sorulur.

Bende destek veriyorum +1
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

baraka1997 yazdı:Güzel bir düşünce. Bir yönden katılıyorum bir yöndende katılmıyorum.

Neden katılmıyorum?
:arrow:
Bence Belki Birden Fazla Eser Gönderipte Birinde Başarı Sağlamış Ama Diğer Eserleride Güzel Olanlar OLabilir.Ve Belkide Eserini Bir Sonraki Seneye Saklamak İsteyebilir.Tabi Böyle Bir Şansı Var Mı Bilmiyorum. ;)
...
Kullanıcı avatarı
bidinlebeni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bidinlebeni »

Dereceye girmeyipte güzel olan eserlerin paylaşılması eser sahiplerinede küçük bir jest olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön