Artık biliyoruz ki Büyük Hol bölgesi yakın bir zamanda gelecek zaten Gorgar'da Haziranı beklemeyeceksiniz dedi.
Peki bu Bölge Er meydanı, Grup bölgeleri gibi Kopya olarak mı sunulacak yoksa Tek bir Bölgeye bütün oyuncular aynı anda etkileşimde bulunabileceği şekilde mi sunulacak?
Eğer Herkesin aynı anda etkileşimde bulunabileceği Meteor, Eminönü gibi bir bölge olursa, O bölgede yoğun lag, karışıklık,isyan olmaz mı? Ordaki Slotlar hangi birimize yetecek ve millet birbirinin kesmeye çalıştığı slotları kaçırmaya bile çalışacak.
Sizin görüş ve eleştirileriniz neler arkadaşlar?
Büyük Hol gelecek ama..
Büyük Hol gelecek ama..

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Re: Büyük Hol gelecek ama..
ilk vuran haywanı keser mantığı war ve gelen geçen gireceği için çekilmez bi hal alır bence grş için en azından gaffar görevini yapma zorunluluğu getrmeleri gerek
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
İlk 1 hafta girme oyuna 
Ciddiyim ben öyle yapıcam o kalabalıkta nasılsa bişey anlamıcam sonra girer rahat rahat oynarım
Ciddiyim ben öyle yapıcam o kalabalıkta nasılsa bişey anlamıcam sonra girer rahat rahat oynarım
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
aynen en iyisiPangea yazdı:İlk 1 hafta girme oyuna
Ciddiyim ben öyle yapıcam o kalabalıkta nasılsa bişey anlamıcam sonra girer rahat rahat oynarım![]()
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bölge yeraltı gibi oluyor hayvanlar çok hızlı kalkacak.KRaLeX yazdı:Artık biliyoruz ki Büyük Hol bölgesi yakın bir zamanda gelecek zaten Gorgar'da Haziranı beklemeyeceksiniz dedi.
Peki bu Bölge Er meydanı, Grup bölgeleri gibi Kopya olarak mı sunulacak yoksa Tek bir Bölgeye bütün oyuncular aynı anda etkileşimde bulunabileceği şekilde mi sunulacak?
Eğer Herkesin aynı anda etkileşimde bulunabileceği Meteor, Eminönü gibi bir bölge olursa, O bölgede yoğun lag, karışıklık,isyan olmaz mı? Ordaki Slotlar hangi birimize yetecek ve millet birbirinin kesmeye çalıştığı slotları kaçırmaya bile çalışacak.
Sizin görüş ve eleştirileriniz neler arkadaşlar?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Tüm Oyuncuların girebileceği BÜYÜK BİR HARİTA
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
O yaratıklar kim vurduya gider söyliyeyim 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Tankla bişi yapamam ozaman :S
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Oldu artık Gaffar'a alınmayanlar kabak gibi beklesin Gaffar'a alınmayı ozaman ? Gaffarı kesemeyenler eşek başımıda beklesin ? Haa tamam çevresi olan yaptı Gaffar görevlerini girecek oh ne rahat. Bazı arkadaşların Çevresi olamayabiliyor. Yok dersiniz Üret ozaman Belki adam kutu alamıyor maddi durumu yok ? Belki yurtdışında ? Bunuda düşündünüzmü hiç ? Ha tabi siz yaptınız Gaffar görevini öbürleri beklesin. Bari +2000 den vazgeçinde bari 1 tane +1200 felan alında gidin. Sadece sana konuşmuyorum bunu herkese söylüyorum. Burası bireysel bölge olucak tabi herkes vurucak. Mantıklı düşünün artık biraz.avss123 yazdı:ilk vuran haywanı keser mantığı war ve gelen geçen gireceği için çekilmez bi hal alır bence grş için en azından gaffar görevini yapma zorunluluğu getrmeleri gerek
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Böyle bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü haritaya baktığıma göre bölge acayip büyük bir bölge.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer