Ws Ustaları

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: Ws Ustaları

Mesaj gönderen ECHO »

Rivalxmelodi yazdı:
ECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:

:D :D :D :D :D :D DeLİKANLI isen gelde Kuklacıya görelim bakalım boyunun ölçüsünü ;)
Kimse Bişey Bilmiyo Sen Biliyosun Bilader.Kaç Para Versem Bu Oyundan Çıkıp Gidersin Söle Fiyatını da Verim. Her Konuda Gereksiz Muhabetlerin Sözkonusu Oluyo.Kendini Düşürme Fazla İstersen.
Oyunda Çoluk Çocuklarla Takıldıgını Bilmeyen Mi Var Sanki.Kendini Büyükmüş Gibi Gösterip Göz Boyama :roll:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen umutabi »

ECHO yazdı:
umutabi yazdı:
ECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:
sen hangi yüzle yazıyorsun arkadşaım ya eminonune artistlik tasladn 100m sine atak dedn wermeden kaçtın neyn kafasındasın
1 cisi Arkadaşın Değilim 2 cisi 100 m a WS Attığım Adam Klana Yazmaya Bile Yüzü Yok Millet Dışlıyo. 3 üncü ve Son Olarak 3 Skil WS Atmam Dedigimi Kendisine Zaten Sölemiştim Onun Fotosunu Neden Koymamış,Her Hesaba Alıp Konuştugum Kişi Resim Çekerse Ve Benim 100 m Vermem Gerekirse İşimiz Var Demektir.
Bu Arada Kuklacıda Ne Arsızlıgınız Kaldı Nede Hırsızlıgınız Sen Hangi Yüzle Yazıyosun Onuda Anlamış Değilim. :roll:
Çok güldüm bu yorumuna yav :D sen git oraya posta koy sonra vay efendm 3 skill yok adam sana ws dese neyse hem sen artistleniyon hem de 3 skill yok diyon ne kadar aciz oldunun farkındamısın :D neyse gidecen askere kurtulacaz senden
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

ECHO yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:

:D :D :D :D :D :D DeLİKANLI isen gelde Kuklacıya görelim bakalım boyunun ölçüsünü ;)
Kimse Bişey Bilmiyo Sen Biliyosun Bilader.Kaç Para Versem Bu Oyundan Çıkıp Gidersin Söle Fiyatını da Verim. Her Konuda Gereksiz Muhabetlerin Sözkonusu Oluyo.Kendini Düşürme Fazla İstersen.
Oyunda Çoluk Çocuklarla Takıldıgını Bilmeyen Mi Var Sanki.Kendini Büyükmüş Gibi Gösterip Göz Boyama :roll:

Sen Önce 100m sine attığın ws lerin parasını ver.. Benim Takıldığım Kişiler Çoluk Çocukta Olsa Sende Daha Şerefli ve Delikanlıdır .. Eminönüde Attığın Wsde "100 m yol parası olsun" lafı hala aklımda :) Şimdi Sg Buradan ;)
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

ECHOOOO :) Sana sadece OK diyorum :twisted:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

Leonidans yazdı:ECHOOOO :) Sana sadece OK diyorum :twisted:
echoya laf atan 50m sine ws de yenilip tekrar atalm yenlrsem 100m werecem diye yalvaran adam...
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Sebebimsensin yazdı:
faruk panpa kırdın beni :(
SebebimSENSİN
BiRSeNiSeVDiM
Sevdanbirateş
KaBaRtMaToZu

şu ana kadar ws de para yedirdiim büyücü yoktur :)
ihtiyarxbüyücü hakan ve yunus kardeşlerim saolsun zamanında verdikleri altın bilgiler ile şuanda onlarla ws atmaya bile hazırım :)
WesTsoN sedat arkadaşım dün gece ws die yalvardım eski handanda 1.5 saat bekledim gelmedi :)
Bulutbey ise en son 2 0 dan sonra kaçtığını hatırlıyorum :)
MesuT u zaten adamdan sayıp karşıma çıkarmam :) :)
Bi oğuz var xÖDEMİŞLİx yenildiğim oda yetenek düzeni yanlış olduğu için :)
Varsa ben king im diyen Sevdanbirateş yazıp pm atmaları yeterlidir :)

10 Milyarına ws atmştık hala bkliorm panpa 2 0 öndeym :)
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

IReSTIBLE yazdı:
echoya laf atan 50m sine ws de yenilip tekrar atalm yenlrsem 100m werecem diye yalvaran adam...

Sanırım akşam yatarken bir tarafların açık kalmış :oops:Saçmalıyosun :lol:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

Leonidans yazdı:
IReSTIBLE yazdı:

Sanırım akşam yatarken bir tarafların açık kalmış :oops:Saçmalıyosun :lol:
gel ws LastTimeLord la geliyorum
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

FarukUlusoy,WestSoon,İhtiyarbuyucu,Anteplixkabus,Alayı parayı vermiyor sadece ben hırsız deilim parasına buyucu ws atanlardan cunku hayatımda hiç parasına attıgım bi ws de yenilmedim ancak parasızda yenlrkm
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Bloodmage yazdı:FarukUlusoy,WestSoon,İhtiyarbuyucu,Anteplixkabus,Alayı parayı vermiyor sadece ben hırsız deilim parasına buyucu ws atanlardan cunku hayatımda hiç parasına attıgım bi ws de yenilmedim ancak parasızda yenlrkm

Sen Kimsin, Ne zaman parasına ws attıkta yenildimde vermedim LAN ?
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön