Karizma satmak
Karizma satmak
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır girmiyodum oyuna. Ara sıra tekrar oynamaya başlıyacağımda acaba lodos karizma ne kadara satılıyor. Eskisi gibi para getiriyor mu? Cevaplar için şimdiden saolun..
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Re: Karizma satmak
ben plussuz rütbe 400 e pluslu rütbe 750 ye satıyorum.... Farklı fiyatlara satanlarda var
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
hmm anladım aynı o zaman eskisi gibi teşekkürlerHaNdSoMe yazdı:ben plussuz rütbe 400 e pluslu rütbe 750 ye satıyorum.... Farklı fiyatlara satanlarda var
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Selamın aleykum ferdi abi sen misin Xasgarixlideriix sen mısın ferdi abi oyuna gerdi döndün ben Xasgarixmüdürx polat tanıdınmı ??
yok polat ben komutanPolatreis yazdı:Selamın aleykum ferdi abi sen misin Xasgarixlideriix sen mısın ferdi abi oyuna gerdi döndün ben Xasgarixmüdürx polat tanıdınmı ??
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
İsmail reis nasılsın oyuna geri dönücenmi ben carı baya bı urastım ejder felan var yenı zırh felan var sen devam edıceksen takılırız beraber edıcenmı bu arada ferdı abı gelıcekmı onun hakkında bilgin varmı
arada giriyorum polat reisPolatreis yazdı:İsmail reis nasılsın oyuna geri dönücenmi ben carı baya bı urastım ejder felan var yenı zırh felan var sen devam edıceksen takılırız beraber edıcenmı bu arada ferdı abı gelıcekmı onun hakkında bilgin varmı
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Sizin sunucu amma palıymış bizde rütbeli plussuz 250 rütbeli pluslu 500bin 
Benim Nick Xasgarixmüdürx Senin Nick Ne Bu Arada Ferdi Abi Nerde Bi Bilgin Varmı Reis :?