Güçlendirme Taşı
Re: Güçlendirme Taşı
Hikayede ayı varmı :roll:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Düşünceye bakbbsnake yazdı:Hikayede ayı varmı :roll:
Ayı normal hayatta olan bir şey savaşçılarda ayıları evcilleştirmişler o kadar
İyi güldüm buna hikayede ayı var mı
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
bbsnake yazdı:Hikayede ayı varmı :roll:
yemin ederim onu da yazıcaktım
ha şunu bileydinORHANBEY yazdı:Güçlendirme taşı gelirse iKV ye emin ol Akçeli olurBir yerlerden elde edemezsin ...

Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız. Madem hepimiz yatıyoruz neden yalnız yatalım?
-Kaybedenler Kulübü
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYnGLcIV ... re=related[/youtube]
Mert ERCAN
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
koyarlarsa zaten paralı olurikvoyuncu yazdı:Merhaba,
Çoğu online oyunda bulunup malesef oyunumuzda bulunmayan güçlendirme taşları ile ilgili bir öneri yapmak istedim.
-Güçlendirme taşları mor ve turuncu(nadide,şaheser) renkteki eşyalara basılabiliyor.Her iteme 1 taş basma hakkı bulunuyor.
-Örnek taşlar şunlar olabilir ;
İyileştirme taşları
+100 iyileştirme artıran güçlendirme taşı
+50 iyileştirme artıran güçlendirme taşı
Büyü Hasarı taşları
+90 Fiziksel hasar artıran güçlendirme taşı
+45Fiziksel hasar artıran güçlendirme taşı
+90 Asit hasarı artıran güçlendirme taşı
+45 Asit hasarı artıran güçlendirme taşı
ve diğer tüm büyüler için hasar taşları eklenebilir
Max Hasar taşları
+120 Maximum hasar güçlendirme artıran taş
+60 Maximum hasar güçlendirme artıran taş
Element Hasar taşları
+90 Hasar ateş artıran taş
+45 Hasar ateş artıran taş
ve diğer tüm element hasarlar için
-Tabi Direnç,maximum enerji,maximum kudret,zırh,büyü kritik,kritik vs efsunlar içinde taşlar hazırlanıp oyuna sunurlarsa en azından Ws lerde iş şanstan biraz daha öteye gitmiş olur.Çünkü herkezde aynı eşya olması işi sadece şansa bırakmış oluyor.
-Taşlarla ilgili önemli bir bilgi ise büyü hasarı elektrik veren bir iteme büyü hasarı buz veren bir taş basabilmek olacaktır.Bu olay herkezde farklı hasar veya direnç olmasını sağlayacak.Sonuncunda ise daha iyi bir ws sistemi oluşmuş olacak.
-Taşlar 45+ tüm yaratıklardan düşmekte.2 Tip taş bulunduğundan yani +100 iyileştirme artıran taş bide +50 taş bulunduğundan,5 tane iyileştirme taşınız olduğunda +100 iyileştirme artıran taşa dönüştürebilir.
-Yaratıklardan Düşen taşlar Güçlendirme Taşı olarak düşmekte ve siz sağ tuşa tıklayarak açabilirsiniz.Şansınıza göre bir taş sahibi olacaksınız fakat bu sırada çıkan taş yine şansınıza göre Sağlam olmayan taş parçası olarak çıkabilir.Sağlam olmayan taş parçası hiç bir özellik vermemektedir.
-Yaratıklardan düşen taşlar plus paketli oyunculara %30 ihtimalle daha fazla düşüp yine %30 ihtimalle sağlam bir taş olarak çıkmaktadır.
Bu kadar şey yazdım birde resim koyayımHepsi tamamen kendi fikrimdir.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Öneriyi yaptığımda çoğu kişiden olumsuz bir görüş almıştım fakat şuan görüyorum ki buna benzer bir sistem geliyor oyuna.
Geliyor degil gelmiş bile Güçlendirme taşı degilde TILSIM diye geçiyor.ikvoyuncu yazdı:Öneriyi yaptığımda çoğu kişiden olumsuz bir görüş almıştım fakat şuan görüyorum ki buna benzer bir sistem geliyor oyuna.
A R Z L O D O S
Helal olsun gardaş ilk sayfada verdiğin örneklerin çok benzeri gelecek sadece eşyaya değilde direk karaktere etki edecekmiş tılsımlarikvoyuncu yazdı:Öneriyi yaptığımda çoğu kişiden olumsuz bir görüş almıştım fakat şuan görüyorum ki buna benzer bir sistem geliyor oyuna.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
3-4 yıl önce biz yönetimden bu gibi ama bundan daha az uçuk oyunun seyrini bozmayacak eski ikv ye yakışacağını düşündüğümüz basit isteklerde bulunduğumuzda başka bir oyunla benzer bile olamaz ikv farklı bir oyun diyolardı sonra geldiğimiz noktaya bakın parlayan silahlar çemberlitaşla gelen kıyafetler silahlar vs.Git gide eski ikv çizgisinin dışına çıkıyoruz ve böyle devam ederse yakında pvp serverları bile açılır bu oyunun gidişata bir dur denilmeli.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Muhahahaha Mal Ya ; esseuk herif bi daha forumda konustugunu gormiyim zira cok ve bos konusuyon sonra bole g*t oluyonsamedsedir06 yazdı:One aa guclendırme taşıymıs ergenmısın la sen bebece seylerle gelme bana:)=)=
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü