Herkesten Dua Etmelerini Rica Ediyorum.
Ormes 16 Arl 2009 03:57
Sancak sunucuda tanıdığım arkadaşım Bahar şuan yoğun bakımda aylardır tedavi görüyordu beyindeki tümör den dolayı Sancak sunucuda Baharxleydi karekteri ile tanıdığım sonraları birlikte kastığımız karekterleri Gülünbaharı ve Baharıngülü aynı isimlerle teşkilat sunucudada açtığımız karekterlerin sahibi çok sevdiğim arkadaşım için tanıyan tanımıyan herkesten bir an önce iyileşmesi acılarının dinmesi için Dua lar bekliyorum. Oyun severler olarak eminim esirgemeyeceksiniz bu gencecik arkadaşınızdan Dua larınızı kim bilir Rabbimiz içimizden birinin Dualarının cevap verir inşallah.
Baharım tez iyileş sağlığına kavuş bizler için mucadele et inşallah Rabbimizin yardımıyla yeneceksin.
Sarıgülüm, Mesxsarıgül, Gülümşifa, Meletinbüyüsü, Vefasızlar, Ormes, Mesor,
HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.
Re: HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.
Selamlar
Yukarki başlığı 16.12.2009 saat 03.57. Açmıştım. Baharın bana anlattıklarını yaşadım inandım.
Geçmiş zaman zarfında gördümki malesef yanıltııdığıma kanaat getirdim. Ve benim tüm iyi niyetim
suistimal edilmiş oldu. Benim yüzümden bu başlığa yorum yazan arkadaşlarım ve bazı yönetici kardeş
leriminde yorumlarda ve geçmiş olsunda bulundular. Şimdi her kesten üzür diliyorum ben yanıltıldım. Ben
malesef bu arkadaşlarımı yanıltmış oldum. Ama bana ne anlatıldı ise ona inandım doğruluğunu araştıramam
soruşturamam neticede insanız karşımızdaki muhatabızı sorgulayacak halimiz yok bu doğrumu yanlışmı diye.
Yukarki başlığı 16.12.2009 saat 03.57. Açmıştım. Baharın bana anlattıklarını yaşadım inandım.
Geçmiş zaman zarfında gördümki malesef yanıltııdığıma kanaat getirdim. Ve benim tüm iyi niyetim
suistimal edilmiş oldu. Benim yüzümden bu başlığa yorum yazan arkadaşlarım ve bazı yönetici kardeş
leriminde yorumlarda ve geçmiş olsunda bulundular. Şimdi her kesten üzür diliyorum ben yanıltıldım. Ben
malesef bu arkadaşlarımı yanıltmış oldum. Ama bana ne anlatıldı ise ona inandım doğruluğunu araştıramam
soruşturamam neticede insanız karşımızdaki muhatabızı sorgulayacak halimiz yok bu doğrumu yanlışmı diye.
Whisky yazdı:Allah acil şifalar versin.
Selamlar
Hayır güzel kardeşim galiba tam anlatamadım en baştaki başlığı açış tarihimi
yazdım o tarihte en üstteki yazıyı yazmıştım. Onun altındaki yani ( Herkesten üzür diliyorum ) başlığım bir
düzeltme üzür başlığıdırki yeni açtım. Baharxxleydi ilk tanıdığım tanıştığımız çarı 29.7.2009 tarihinde.
Büyücü idi onu 24 revelde bırakmıştık ondan sonra Gülünbaharı ve Baharıngülü isimlerinide benim verdiğim şifacı ve savaşçı çarlarını 49 yaptık aynı isimlerke teşkilat sunucudada çarlar yaptık. Tüm bu zaman zarfına yakın bu hastalık hikayesi ile ( şimdi uyutulduğumu düşünüyorum malesef ) bu çarlar bitti. Şimdiye kadarki tanıdığım kişilerin
aynısını baharda yaptı yanıltmadı beni. Bunların tek amaçları varmış bir şekilde insanları kullanmak.
Çarları bittimi işleri bitiyor. Oyunda her türlü yalanı dolanı gördüm tedbirli idim ama bu denlisinide ilk görüyorum.
Sevgixherşeydir ve Menekşex çarlarıda bu kişiye ait olduğuna eminim. Sağlık konusunda dahi bu denli gözünüzün içine baka baka yalan söylenmesi pes diyorum artık bir oyun için. Peki beyinde tömür olcak ağzından burnundan kan gelecek uyku yok yemek yok tüm bunlara rağmen 14 ila 12 saat pc kalabilen birisi kalabilirmi?
Peki ben inandım çünkü sevgi gözü kör mantık aramıyor. Şimdi sorguluyorum kendimi sadece nasıl oluyor diye
ufacık bir yerimiz ağrısa değil pc o sandelyede bile oturamıyoruz. Tüm bunların gerçeğini gene bahar biliyor
ama onun anlattıkları ile yaptıklarını karşılaştırınca akla mantığa sığmaz. Benim 16.12.2006 tarihinde açmış
olduğum (herkesten dua etmelerini bekliyorum) başlığını okuyanları ve oraya geçmiş olsun dileklerini yazan
kişileri yanıltığım izlenimi edindiğim içinde işte (HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM ) başlığını açmak zorunda hissettim kendimi çünkü üzür borcum var bu kişilerde yanılmış oldu malesef benim yüzümden. Suistimal suistimal tüm iyi niyetimiz tüm insana insan gibi yaklaşımımız ne için buda sadece bir oyun için. iÇİNDE İNSANİ HİÇ BİR ŞEYLERİ KALMAYANLARA YAZIKLAR
ORMES
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Takma kafana üstad bura sanal alem sanalda kalır. Ne mutlu sanalı gerçekte yaşayabilene ben her zaman yanındayım selam ve dua ile..
Mesgenccom x Keyfalann x Keyfalannn
Mesgenccom x Keyfalann x Keyfalannn
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım bahar hastalığının tedavisini olmuştur bunu ben biliyorum canlı olarak ama oyuna fazla girmemektedir onun çarlarınıda arada ben açıyorum kendide arasıra takılıyor ama eskisi gibi değil kimseylede ilişki için de olmak istemiyor burada sarıgülün ne yapmak istediğini anlamış değilim 1 2cisi çar kasmaktan bahsetmisin ben kimin kime çar kastığını iyi biliyorum senin daha 49 çarın 1 taneydi bütün çarları baharla kastınız şimdi ne demek ben ona çar yaptım ben ve bahar istesek haftada 49 çar yaparız usta yakışmıyor sana baharı yermek burda hastalığıda gerçekti onu ben bilrim inanmayana 2 katını versin ALLAH
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
allah sıfalar versın
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
[quote="zulfikarbey"]arkadaşım bahar hastalığının tedavisini olmuştur bunu ben biliyorum canlı olarak ama oyuna fazla girmemektedir onun çarlarınıda arada ben açıyorum kendide arasıra takılıyor ama eskisi gibi değil kimseylede ilişki için de olmak istemiyor burada sarıgülün ne yapmak istediğini anlamış değilim 1 2cisi çar kasmaktan bahsetmisin ben kimin kime çar kastığını iyi biliyorum senin daha 49 çarın 1 taneydi bütün çarları baharla kastınız şimdi ne demek ben ona çar yaptım ben ve bahar istesek haftada 49 çar yaparız usta yakışmıyor sana baharı yermek burda hastalığıda gerçekti onu ben bilrim inanmayana 2 katını versin ALLAH[/quote
Selamlar
Bahara hatta ve hatta sana oyunu oyunun görev yerlerini madenleri işletimi üretim kp kasmaları acaba kimlerden öğrendiniz. Sizleri aslında ben fazla rencide etmek istemiyorum. Baharı tanıdığım andan son ana kadarki
konuşmalar hepsi belli hepsini ıspatlarım ama bunlarla daha fazla rencide etmek istemiyorum. O büyük Allahki kimin yalanlar dümenler çevirdiğini gayet iyi biliyor. Kimlerin duyguları hisleri ile nasıl ne şekilde oynandığını gayet iyi biliyor. Benim tek amacım benim açtığım başlığa saf temiz duyguları ile geçmiş olsun dilekleri bırakmaları ben bunlardan üzür diliyorum işte diyorumki yanıltıldım. Oraya sayın yöneticilerimizden tut kaç arkadaşımız geçmiş olsun dileği bıraktı ben sana söylediğim halde oraya neden bir geçmiş olsun bırakmadın buraya yazıyorsunda hemen. Baharıda uyarmıştım kendi ağzından kendini özetle (sağlık durumunu) arkadaşlarada teşekkür et demiştim geçmiş olsun dilekleri yazanlara ne sen nede bahar oraya tek kelime yazmadı acaba nedeni ne idi ?
Benim ihtiyacım yok Allaha çok şükür oyunda bile belkide tekim hiç kimseden kasın beni beni kas demeyen hoşlanmam zaten 7 şifa hepsi alınterim kendimin oyunda oyun için eğilmem gerçek hayatta eğilmediğim gibi oyun için asla. Sana tavsiyem yalanlarına sende dur de. Sizle tartışmak daha fazla rencide etmek istemiyorum
Ben sadece üzür dilemek için bu başlığı açtım.
Selamlar
Bahara hatta ve hatta sana oyunu oyunun görev yerlerini madenleri işletimi üretim kp kasmaları acaba kimlerden öğrendiniz. Sizleri aslında ben fazla rencide etmek istemiyorum. Baharı tanıdığım andan son ana kadarki
konuşmalar hepsi belli hepsini ıspatlarım ama bunlarla daha fazla rencide etmek istemiyorum. O büyük Allahki kimin yalanlar dümenler çevirdiğini gayet iyi biliyor. Kimlerin duyguları hisleri ile nasıl ne şekilde oynandığını gayet iyi biliyor. Benim tek amacım benim açtığım başlığa saf temiz duyguları ile geçmiş olsun dilekleri bırakmaları ben bunlardan üzür diliyorum işte diyorumki yanıltıldım. Oraya sayın yöneticilerimizden tut kaç arkadaşımız geçmiş olsun dileği bıraktı ben sana söylediğim halde oraya neden bir geçmiş olsun bırakmadın buraya yazıyorsunda hemen. Baharıda uyarmıştım kendi ağzından kendini özetle (sağlık durumunu) arkadaşlarada teşekkür et demiştim geçmiş olsun dilekleri yazanlara ne sen nede bahar oraya tek kelime yazmadı acaba nedeni ne idi ?
Benim ihtiyacım yok Allaha çok şükür oyunda bile belkide tekim hiç kimseden kasın beni beni kas demeyen hoşlanmam zaten 7 şifa hepsi alınterim kendimin oyunda oyun için eğilmem gerçek hayatta eğilmediğim gibi oyun için asla. Sana tavsiyem yalanlarına sende dur de. Sizle tartışmak daha fazla rencide etmek istemiyorum
Ben sadece üzür dilemek için bu başlığı açtım.
Allah Yarıdım etsin
...
{ Mitx Loncası }
{ Mitx Loncası }
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
ormes hala neyin peşindesin onu anlat sen maden yerlerini kp kasmayı sen söylemesen söyleyen bulunurdu bunlarlamı övünüyorsun yazık seni düştügün duruma bazı insanlar haklıymış senin hakkında söylenen sözlere baharada söyleyim girsin buraya yazılacak şeyleri vardır yeter kardeşim dedik ama fazla oluyorsun bence konu bulamadınmı başka açılacak zorlamı oynatacan baharı kendinle onu anlamadım