Oyuna Tekrar Başlıyorum,Buyucu hakkında yardım.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Oyuna Tekrar Başlıyorum,Buyucu hakkında yardım.

Mesaj gönderen Docent »

2010 yılından beri oynamıyorum oyunu,çemberlitaş filan gelmiş sanırım.Oyuna gerektiğinde para vererek,gerektiğinde emek harcayarak bir büyücü karakteri dizmek istiyorum.Sorularım var,şunlar.

- Kasılma olayını bir kenara bırakalım,49 olduk.Yetenekleri nasıl ayarlamalıyım ?

- Hangi asa,hangi ceket,hangi eldiven,hangi ayakkabı,hangi takılar.Çemberlitaş'dan düşürdüğüm ve ürettiğim itemların hangisi en iyisi ?

- Yetenek diziliminde hangi büyüler kullanılmalı ? Meteor-Buz mu ? Buz-Elektrik mi ? Meteor - Elektrik mi ?

Arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Oyuna Tekrar Başlıyorum,Buyucu hakkında yardım.

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Öncelikle tekrar ikv ye döndüğün için sana yolunda başarılar ve mutluluklar dilerim umarım pişman olmazın...:)
Gelelim yetenek ve itemlere öncelikle 49 olduğun için kenan ve junon atmalısınki nuc kolye , nuc yüzük ve nuc ampifilikatör düşürmeslisin ve bunun için yeteneklerini elek ve buz yapmalısın...:)
Bu itemleri düşürdükten sonra ejder asa üretmelisin hatta üretebiliosan kıyamet asa üretmelisin ve sonra yeteneklerini meteorit ve buz olarak ayarla ve çemberlitaşa hazırsın şimdi gelelim çemberlitaşa:))
Öncelikle Yol savaşçısı ve GBM-X atmalısınki kıyamet ampifilikatörü ve kıyamet ayakkabı düşsün sonra Stuart Efendi atmalısın ki kıyamet eldiven düşsün ve sonra Gaffar beye hazırsın GELELİM GAFFAR DEDEYE...:)
Burda çok zorlana bilirsin ama okadar zor değil sakin olmalısın gerekli yerlerde büyü boz ve kutup aç yeter gaffar bey ve semihadan kıyamet asa kıyamet ceket ve kıyamet pantolon alacaksın ve full sün şimdi canını sıkma hepsi kolay sadece çabala HAYATTA BAŞARILAR UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR İYİ OYUNLAR... :)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Docent »

IDyBKaTLiaMI yazdı:Öncelikle tekrar ikv ye döndüğün için sana yolunda başarılar ve mutluluklar dilerim umarım pişman olmazın...:)
Gelelim yetenek ve itemlere öncelikle 49 olduğun için kenan ve junon atmalısınki nuc kolye , nuc yüzük ve nuc ampifilikatör düşürmeslisin ve bunun için yeteneklerini elek ve buz yapmalısın...:)
Bu itemleri düşürdükten sonra ejder asa üretmelisin hatta üretebiliosan kıyamet asa üretmelisin ve sonra yeteneklerini meteorit ve buz olarak ayarla ve çemberlitaşa hazırsın şimdi gelelim çemberlitaşa:))
Öncelikle Yol savaşçısı ve GBM-X atmalısınki kıyamet ampifilikatörü ve kıyamet ayakkabı düşsün sonra Stuart Efendi atmalısın ki kıyamet eldiven düşsün ve sonra Gaffar beye hazırsın GELELİM GAFFAR DEDEYE...:)
Burda çok zorlana bilirsin ama okadar zor değil sakin olmalısın gerekli yerlerde büyü boz ve kutup aç yeter gaffar bey ve semihadan kıyamet asa kıyamet ceket ve kıyamet pantolon alacaksın ve full sün şimdi canını sıkma hepsi kolay sadece çabala HAYATTA BAŞARILAR UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR İYİ OYUNLAR... :)
Çok teşekkür ederim,bu yazdıkların benim için çok önemli.Bütün soruların cevabını aldım.Eline sağlık.Sanada hayatında başarılar dostum. :)
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

YARDIM CI OLDUYSAM NE MUTLU HEPİMİZE EYWALLAH KOÇUM..:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Büyücü” sayfasına dön