ALINTIDIR
Merhaba tüm İstanbul kıyamet vakti oyuncuları. İstanbul kıyamet vakti oyununda kısa bir süre önce, topkapı sarayı bir güncellemeyle beraber oyuna dahil edildi. Oyuncular tarafından çok büyük yararlı olan bu saray'a giriş için sadece Lonca pasaportu istenmekte. Lonca Pasaportu olan tüm Loncaya girmiş neferler, Topkapı sarayından istedikleri yerlere tek tıklamayla ışınlanabiliyorlar. Ayrıca topkapıda Loncalara özel eşyalarıda alabiliyorlar. Oyuncuların akıllarında bu güncellemeyle indirdikleri paket'in Neden boyutunun fazla olduğu var. Cevaplayalım. Cevap: Tangriss. Yani İstanbul Kıyamet Vaktine yeni gelecek olan bölgeden dolayı. İstanbul Kıyamet vakti yönetimi, tangriss bölgesini sessiz sedasız oyunculara indirttirdi. Ancak şu anda oyunda tangriss girişi kapalı.
Yazı'nın Kaynak Adresi: http://www.maxyweb.net/2012/07/istanbul ... z28VbhubtN
Tangriss
Re: Tangriss
Her Oyunda Bulunan Ve Tüm Oyunculara Oyun Parası İle Işınlanmayı Sağlayan Bir Sistemin Sadece Loncalara Özel Olması Oyunun İyice Paraya Döndüğünün Beliritisi Haline Geldi.Birde Boss'lara Işınlanmaları Yok mu.3 saniyede Tak Bossun Ordasın Tak İfliss Tak Kadim Tak Bilmem ne.
Bu Büyük Haksızlık Oldu Açıkcası.
...
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Ben tangrissle ilgili yeri paylaşıcaktım ama yazı parçalanmasın diye hepsini paylaştımcarnec23 yazdı:Her Oyunda Bulunan Ve Tüm Oyunculara Oyun Parası İle Işınlanmayı Sağlayan Bir Sistemin Sadece Loncalara Özel Olması Oyunun İyice Paraya Döndüğünün Beliritisi Haline Geldi.Birde Boss'lara Işınlanmaları Yok mu.3 saniyede Tak Bossun Ordasın Tak İfliss Tak Kadim Tak Bilmem ne.
Onu Zaten BiliyordumHeaDSHoT yazdı:Ben tangrissle ilgili yeri paylaşıcaktım ama yazı parçalanmasın diye hepsini paylaştımcarnec23 yazdı:Her Oyunda Bulunan Ve Tüm Oyunculara Oyun Parası İle Işınlanmayı Sağlayan Bir Sistemin Sadece Loncalara Özel Olması Oyunun İyice Paraya Döndüğünün Beliritisi Haline Geldi.Birde Boss'lara Işınlanmaları Yok mu.3 saniyede Tak Bossun Ordasın Tak İfliss Tak Kadim Tak Bilmem ne.
...