Öncelikle bu yazımı sonsuz saygı çerçevesinde yazdığımı belirteyim.
Biz İstanbul Kıyamet Vakti'yiz. Hepimiz bunun bi parçasıyız. İstanbul Kıyamet Vakti bizi ; Müzikleri, Hikayesi, Gerçekçiliği ve sıcak aile ortamı ile kendisine bağladı bizi.
14 Ekim de arkadaşım önermişti , ne kadar hayır desem de ertesi gün oyunu indirmiştim , 15 Ekim 2007. Islık Çalan'lar , Anka'lar ,İnat Kıranlar,Yılan asaları vardı. Silah tipleri kötüydü ,ama Jandarma ali için dışarı çıktığımda kendimi oyuna kaptırdım , camisi , çarşısı v.s Çok övdüm oyunu , çok sevdim. Tabi o zaman 5. Sınıftaydım. Çocukluk işte inat edip okula gitmeyip 25 falan olduğumu hatırlıyorum. Zevk alıyordum. Arkadaşlarım vardı. Oyun şans değil, emeğe bakıyordu. Seviyorduk. Sonra 49 geldi sevindik, Çok sevindik. Kastık ettik. Kadim geldi , kestik. 49 da GB gelmeseydi 10 yıl kalabilirim.
Sonra sığınak - Migrat geldi. İtemini alamayan betalar elveda dedi. Yeniler geldi. Oyunu anlattık sevmediler gittiler. Ben oyuna başladığımdan beri de karakter yaratılırlen Don-Atlet ile seçiliyor , sınıfı. Sırf bu yüzden çok kişi başlamadan bıraktı.
Charları fulledim , fulleyemedim derken oyunu bıraktım. Çemberlitaş gelmiş bir abimin isteği ile geri döndüm derken yine fulledim v.s Bu arada asıl konudan fazla ayrıldım. İlk 29 levelde diyduğuma göre sürekli farklı Slotlar vardı. 2 fare 2 akrep önemsiz. Biz her yerde sarı fare,siyah fare , küçük akrep, büyük akrep v.s görmek istemiyoruz.
Biz metin2 değiliz : Kurt ,Aç Kurt, Alfa Kurt,Aç alfa Kurt,Mavi Kurt,Aç Mavi Kurt,Mavi Alfa Kurt ,Aç Alfa Mavi Kurt, Gri Kurt,Aç Gri Kurt,Alfa Gri Kurt, Aç Alfa Gri Kurt ... Gibi zımbırtılar , rengi gücü artmış şeyler görmek istemiyoruz. Kızıl Akrep,Sarı Akrep,Bronz Akrep,Gümüş akrep ve şimdi Tangriss de yine akrep. Tek isteğimiz yeni bölgelerde yeni Slotlar görelim. Rengini değiştirip, Büyütüp -Küçültmeyin ..
Teşekkürler . Sürç-ü Lisanımız oldu ise Affola, Yarın Fuarda Görüşmek dileği ile.
Yine mi ...
- NothingxSeries2
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avangers>
Yine mi ...
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
-Yusuf.[/i]
Re: Yine mi ...
Adamsın, güzel aynen harfi harfine katılıyorum.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Katılıyorum hatta zamanında bir tane GM mi DEV mi tam hatırlamıyorum bir röportajda şöyle demişti:Günümüzde bir çok online oyun var isim vermeye gerek yok A kaplanı B kaplanı C kaplanı gibi aynı yaratıklarla ..... gerisini pek hatırlamıyorum.Kısaca o şekilde yapanları eleştiriyordu.
Gel gör ki İKV sanki çok farklı daha önümüze ne kadar cin akrep yılan getireceksiniz merak ediyorum.Değiştirin artık şunları.
Gel gör ki İKV sanki çok farklı daha önümüze ne kadar cin akrep yılan getireceksiniz merak ediyorum.Değiştirin artık şunları.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- NothingxSeries2
- Salgın Koruyucusu
Teşekkürler Emin ve Refresh.
Üstelik 59 u beklemeyin. Derindeki Sır Fuarı olması lazım Tam emin değilim ama İsim değiştirme satılıyordu kutularda 30 tl lik kutuda isim değiştirme Hediye (Daha dukkana gelmemisti). Sipariş almıştım ve sırf onları almak için fuara gittiğimde Hayal meyal Nihat Özpay abimle bir konuşmamı hatırlıyorum. Yaş küçük ya 7. Sınıftım o zaman boy da baya kısaydı 5-4 gösteriyordum. Nihat abi 59 gelecekmi diye sorduğumda:- İstanbul Kıyamet Vaktinde 49 Level, Son level olarak ayarlandı. Ki bu konuşmanın geçtiğini çok iyi biliyorum. Biraz sözler farklı olabilir ama 3 sene önce bana verdiği cevap bu yöndeydi. Ki bunu Oyuna eklenen : Sığınak,Migrat,Çemberlitaş gelerek Kanıtladı. Şimdi bile 3 kişi kesilen kenan, 3 kişi kesilen Junon, Şifacısız , savaşçısız Kesilen ve Dalga konusu olan : Yol Savaşçısı,GBM-X,Stuart Efendi, Semiha hanım, Gaffar Bey ve Komutan, 3 kişi , 4 kişi kesilir. Kenanı ve junonu saymıyorum bile.
Üstelik 59 u beklemeyin. Derindeki Sır Fuarı olması lazım Tam emin değilim ama İsim değiştirme satılıyordu kutularda 30 tl lik kutuda isim değiştirme Hediye (Daha dukkana gelmemisti). Sipariş almıştım ve sırf onları almak için fuara gittiğimde Hayal meyal Nihat Özpay abimle bir konuşmamı hatırlıyorum. Yaş küçük ya 7. Sınıftım o zaman boy da baya kısaydı 5-4 gösteriyordum. Nihat abi 59 gelecekmi diye sorduğumda:- İstanbul Kıyamet Vaktinde 49 Level, Son level olarak ayarlandı. Ki bu konuşmanın geçtiğini çok iyi biliyorum. Biraz sözler farklı olabilir ama 3 sene önce bana verdiği cevap bu yöndeydi. Ki bunu Oyuna eklenen : Sığınak,Migrat,Çemberlitaş gelerek Kanıtladı. Şimdi bile 3 kişi kesilen kenan, 3 kişi kesilen Junon, Şifacısız , savaşçısız Kesilen ve Dalga konusu olan : Yol Savaşçısı,GBM-X,Stuart Efendi, Semiha hanım, Gaffar Bey ve Komutan, 3 kişi , 4 kişi kesilir. Kenanı ve junonu saymıyorum bile.
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
-Yusuf.[/i]
Bugün ikv grup bölgelerini getirerek ilk başta heyecan yapsada sonrada sanş faktörü insanların yüzüne vurunca sistem değişti.
Sığınak ve migrat idealdı ama çemberlitaş işi biraz bozdu.
Şuan İkv nin 59 olması imkansız konumda.Neden mi? Grup bölgeleri var ortada level yükseldikçe giriş sistemi nasıl olacak.Ve bugün insanlar çemberlitaş silahı yükselkti onlara naıl bir yenilik gelecek.
ve daha bir çok sebep.Eğer 79 gibi bir level yapıp grup bölgesi getirilseydi şuan oyun yerine forumda olmazdık
Yusuf dediklerine aynen katılıyorum.
Şuan İkv nin 59 olması imkansız konumda.Neden mi? Grup bölgeleri var ortada level yükseldikçe giriş sistemi nasıl olacak.Ve bugün insanlar çemberlitaş silahı yükselkti onlara naıl bir yenilik gelecek.
ve daha bir çok sebep.Eğer 79 gibi bir level yapıp grup bölgesi getirilseydi şuan oyun yerine forumda olmazdık
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- NothingxSeries2
- Salgın Koruyucusu
HaNdSoMe yazdı:Bugün ikv grup bölgelerini getirerek ilk başta heyecan yapsada sonrada sanş faktörü insanların yüzüne vurunca sistem değişti.
Emre Sende sonuna kadar haklısın kardeşim. 79 gibi yapıp Gb getirilseydi Cidden oyundan bıkıp forumu gezmezdik.
Not: Saat en geç 2 de falan fuarda olucam buluşalım ?
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
-Yusuf.[/i]
NothingxSeries2 yazdı:HaNdSoMe yazdı:Bugün ikv grup bölgelerini getirerek ilk başta heyecan yapsada sonrada sanş faktörü insanların yüzüne vurunca sistem değişti.
Emre Sende sonuna kadar haklısın kardeşim. 79 gibi yapıp Gb getirilseydi Cidden oyundan bıkıp forumu gezmezdik.
Not: Saat en geç 2 de falan fuarda olucam buluşalım ?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- NothingxSeries2
- Salgın Koruyucusu
HaNdSoMe yazdı:NothingxSeries2 yazdı:HaNdSoMe yazdı:Bugün ikv grup bölgelerini getirerek ilk başta heyecan yapsada sonrada sanş faktörü insanların yüzüne vurunca sistem değişti.
Not: Saat en geç 2 de falan fuarda olucam buluşalım ?Ben Konya' dayım unuttun sanırım.
Unutkanlık başa bela kardeşim
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
-Yusuf.[/i]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
2007 de 5.sınıfa gidiyosa simdi lise lise 2 sin demektir yada lise 3 sadece buna dikkat ettim
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN