ARZ-LODOS VE GAMEX 2012 (Tek başlık)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: ARZ-LODOS VE GAMEX 2012 (Tek başlık)

Mesaj gönderen CruicaL »

HeilHitler yazdı:
harkonen yazdı:
HeilHitler yazdı:
harkonen yazdı:asosyal bunlar asosyal hayatları ikv olmus
Seni ilgilendirmez Asosyal olup olmamam kapat çeneni artık.
tamam abi pardon

yeni güncellemenin videosu ertenelendi diye atarlanan ergen ...
Her şeyi dalgaya alma az ciddi ol ufak beyinli velet seni :mrgreen:
sende oda yok gereksiz veletleri küçük düşür anca :? ;)
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

CruicaL yazdı:
HeilHitler yazdı:
harkonen yazdı:
HeilHitler yazdı:
harkonen yazdı:asosyal bunlar asosyal hayatları ikv olmus
Seni ilgilendirmez Asosyal olup olmamam kapat çeneni artık.
tamam abi pardon

yeni güncellemenin videosu ertenelendi diye atarlanan ergen ...
Her şeyi dalgaya alma az ciddi ol ufak beyinli velet seni :mrgreen:
sende oda yok gereksiz veletleri küçük düşür anca :? ;)
Sen ne diyorsun değişik o göz kırpma ne öyle. ;)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

seninkini aynısı mk aha bo ;)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

XxXszrXxX yazdı:
XxXszrXxX yazdı:
Respirasyon yazdı:
Şaheser eşya dağıtıyormuşuz, görende her gelene şaheser eşya veriyoruz sanacak. Burada gerçekten zorlu ve uzun bir etkinlik sonucu veriyoruz şaheser eşyayı. Etkinlik günde birkez yapılmakta olup gerçekten hakeden kişiler alıyor bu ödülü.

Beyler, bunu bana bırakın :mrgreen:

Resim
Çelişkinin doruk yaptığı nokta :)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

HeilHitler yazdı:
spircount yazdı:
HeilHitler yazdı:
spircount yazdı:bu kadar kasmayın bu olayı ya 8 ekimde görseniz nolur şimdi görsseniz nolur beğenmiyorsanız yorum yapmayı kesip gider m2 gibi "PARASIZ" oyunları oynarsınız. o fuarında bi amacı var ayrıcalık olarak videoyu koymasınlar bedava ödüllü yarışmalarda yapmasınlar diyelim allah aşkına hangi insan evladı o fuara gider ne yapmaya gider mantıklı olun biraz ya :!:
yalaka herif.
birader yalakalık yapacağım en son şeydir her yere yorum atan sensin yönetimin görüpte haklı diyeceğinimi zannediyorsun ? sadece şunu söyleyeyim 1 gram takan yoktur . bide şunu söyle napsın bu yönetim yaptığı hiçbişeyi beğenmiyosunuz fuarda napsınlar bi söyle valla hak vericem
Sen benim açtığım konuyu okumadın herhalde.Ulan ben 2 hafta boyunca gece gündüz emek verip şaheser ürettim şimdi fuarda saçma saçma etkinlikler yapıp şaheser veriyorlar adalet mi lan bu? Fuara ilk gelene akçe veriyorlar birde ulan yeter yeter iyice çocuklaştınız artık ne yapacağınızı şaşırdınız kendinize gelin bizi köpek gibi oynatıyorlar ellerinde kullanıyorlar resmen yeter artık 5 yılımı verdim bu oyuna eğer hala bir şeyleri değiştiremiyorsak bir sorun var demektir.Alsınlar oyununu başlarına çalsınlar.İlk türk yapımı oyun diye gururlanırken şimdi utanıyorum yazıklar olsun bu oyunu bu hale getiren yöneticilere de geliştiricilere de yazıklar olsun bu adamları destekleyen sizlere de.
IMZANA BAK VE SUS
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mutevazi23 yazdı:
HeilHitler yazdı:
spircount yazdı:
HeilHitler yazdı:
spircount yazdı:bu kadar kasmayın bu olayı ya 8 ekimde görseniz nolur şimdi görsseniz nolur beğenmiyorsanız yorum yapmayı kesip gider m2 gibi "PARASIZ" oyunları oynarsınız. o fuarında bi amacı var ayrıcalık olarak videoyu koymasınlar bedava ödüllü yarışmalarda yapmasınlar diyelim allah aşkına hangi insan evladı o fuara gider ne yapmaya gider mantıklı olun biraz ya :!:
yalaka herif.
birader yalakalık yapacağım en son şeydir her yere yorum atan sensin yönetimin görüpte haklı diyeceğinimi zannediyorsun ? sadece şunu söyleyeyim 1 gram takan yoktur . bide şunu söyle napsın bu yönetim yaptığı hiçbişeyi beğenmiyosunuz fuarda napsınlar bi söyle valla hak vericem
Sen benim açtığım konuyu okumadın herhalde.Ulan ben 2 hafta boyunca gece gündüz emek verip şaheser ürettim şimdi fuarda saçma saçma etkinlikler yapıp şaheser veriyorlar adalet mi lan bu? Fuara ilk gelene akçe veriyorlar birde ulan yeter yeter iyice çocuklaştınız artık ne yapacağınızı şaşırdınız kendinize gelin bizi köpek gibi oynatıyorlar ellerinde kullanıyorlar resmen yeter artık 5 yılımı verdim bu oyuna eğer hala bir şeyleri değiştiremiyorsak bir sorun var demektir.Alsınlar oyununu başlarına çalsınlar.İlk türk yapımı oyun diye gururlanırken şimdi utanıyorum yazıklar olsun bu oyunu bu hale getiren yöneticilere de geliştiricilere de yazıklar olsun bu adamları destekleyen sizlere de.
IMZANA BAK VE SUS
Ne alakası var konunun imzam ile.?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

IMZANA BAK VE SUS[/quote]

Ne alakası var konunun imzam ile.?[/quote]
Insanlik domuz papazlarin uydurmasi diyorsun onlar neden sana insanlik yapip videoyu paylassinlar ?

Gucsuz olan gebersin yazmissin Ha gucluysen bitaraflarini kaldir fuara git ogren Ha eger gucsussen git bi kosede geber

Not : bu s... imzasindan yola cikarak konustum asla o goruste deilim o goruste olanlarin Allah canini alsin ki dunyada baris ortami olsun .
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mutevazi23 yazdı:IMZANA BAK VE SUS
Ne alakası var konunun imzam ile.?[/quote]
Insanlik domuz papazlarin uydurmasi diyorsun onlar neden sana insanlik yapip videoyu paylassinlar ?

Gucsuz olan gebersin yazmissin Ha gucluysen bitaraflarini kaldir fuara git ogren Ha eger gucsussen git bi kosede geber

Not : bu s... imzasindan yola cikarak konustum asla o goruste deilim o goruste olanlarin Allah canini alsin ki dunyada baris ortami olsun .[/quote]

Dar kafalı insan seni :mrgreen:

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

Tabi ki oraya giden oyuncuların bazı ayrıcalıkları olacak
Onlarda oraya gitmek için bazı şeylerden feragat ediyorlar
Herkes gitsin sobee standında videoyu izlesin geri dönsün o zaman
Elbetteki fuara katılımın daha çok olması ve ikv yi orada yalnız bırakmayanlara bazı hediyeler verilecek
Sadece bulunduğum loncadan 5-6 kişi şehir dışından istanbula gitti fuar için ( sadece fuar için değil elbette birbirleriylede görüşecekler )
yanlışım yoksa günde 1 adet şaheser ödüllü yarışma yapılıyor diğerlerinde akçe ödüllü
siz turnuvalarada kıyamet takımının savaşlarınada arayanı bul etkinliğinede karşı çıkın
oradada kadım hidrojen gano menekşe dağıtılıyor
tabi ama siz onlara haksızlık olmasın diye katılmıyorsunuzdur :)
Fan arttada ödül dağıtılmasın hatta senin 2 hafta uykusuz kaldığın emeğinle insanların kendı yeteneklerıyle birşeyler yapıp yarışmalara katılması birmi :)
yada sunucu şampiyonlarında da 500 m ler dağıtıldı şaheserler dağıtıldı kolyeler verildi onlarada karşı çıkın
hatta yöneticiler etkinlikte yapmasın sunucu sunucu dolaşıp yapıyorlarsada madalya versinler başkasına haksızlık olmasın sunuculara bile uğramasınlar
yönetimin hataları olmadımı hiç elbette yıllarca çözülemiyen lag sorunu vs.vs.vs.
Ama burda ben alamıyorsam kimse alamasın mantığı iyi değil
Birde fuar neden istanbulda yapılıyor diye konu var bende izmirdeyım fuara katılamıyorum ama atx ın actıgı konuda şöle bı konu ıcı arastırma yapın istanbul kelimesini aradığınızda 7 sayfa izmir kelimesini aradığınızda 2 sayfa ankarada 2 sayfa ve azalarak devam ediyor fuarın istanbulda olması daha mantıklı değilmi sizcede
elbette başka illerdede küçük buluşmalar yapılabilinir
Ama bunlara kaç kişi katılacak
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Bende merakla bekliyorum videoyu..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön