Fuara Gelemeyen (İNSAN) Değil Mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fuara Gelemeyen (İNSAN) Değil Mi ?

Mesaj gönderen HeilHitler »

XxXszrXxX yazdı:
Respirasyon yazdı:Merhaba,

Sizlere bu iletiyi fuardan sıcağısıcağına yazıyorum. Şuan etkinlik masalarından birinden okuyorum bu yazdıklarınızı ve gerçekten çok üzücü bir durum var ortada. Eleştiriye her zaman açık olduk dozunda olduğu sürece ama gerçekten bazı yerlerde kantarın topuzunu kaçırıyorsunuz.

Fuara gelmeyenler insan değil mi? demişsiniz. Verdiğimiz GameX özel hediye paketi gibi hediyeleri her fuar verdik veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bizimle burada buluşmak için Hatay'dan Mersin'den gelen oyuncularımız var ki onlar ödül için değil sadece bizlerle burada bu atmosferi yaşamak için geliyorlar. Onlara bir nebzede olsa teşekkür hediyesi olarak veriyoruz bu hediye paketini çok mu? ki Dükkan üzerinde sizler içinde hediyelermiz mevcut.

Şaheser eşya dağıtıyormuşuz, görende her gelene şaheser eşya veriyoruz sanacak. Burada gerçekten zorlu ve uzun bir etkinlik sonucu veriyoruz şaheser eşyayı. Etkinlik günde birkez yapılmakta olup gerçekten hakeden kişiler alıyor bu ödülü.

Fuarda yayınlanan video için sabırsızlanıyor. En yakın zamanda zaten facebook sayfamız ve forum üzerinden sizlerede gösterilecek.

Umarım yeni konu açmadan ve ağır eleştiriler yapmadan birkere daha düşünür öyle iletilerinizi yazarsınız.

İyi forumlar.

Beyler, bunu bana bırakın :mrgreen:

Resim
Al işte :mrgreen: Devam edin,devam.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HeilHitler yazdı:
XxXszrXxX yazdı:

Sizlere bu iletiyi fuardan sıcağısıcağına yazıyorum. Şuan etkinlik masalarından birinden okuyorum bu yazdıklarınızı ve gerçekten çok üzücü bir durum var ortada. Eleştiriye her zaman açık olduk dozunda olduğu sürece ama gerçekten bazı yerlerde kantarın topuzunu kaçırıyorsunuz.

Fuara gelmeyenler insan değil mi? demişsiniz. Verdiğimiz GameX özel hediye paketi gibi hediyeleri her fuar verdik veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bizimle burada buluşmak için Hatay'dan Mersin'den gelen oyuncularımız var ki onlar ödül için değil sadece bizlerle burada bu atmosferi yaşamak için geliyorlar. Onlara bir nebzede olsa teşekkür hediyesi olarak veriyoruz bu hediye paketini çok mu? ki Dükkan üzerinde sizler içinde hediyelermiz mevcut.

Şaheser eşya dağıtıyormuşuz, görende her gelene şaheser eşya veriyoruz sanacak. Burada gerçekten zorlu ve uzun bir etkinlik sonucu veriyoruz şaheser eşyayı. Etkinlik günde birkez yapılmakta olup gerçekten hakeden kişiler alıyor bu ödülü.

Fuarda yayınlanan video için sabırsızlanıyor. En yakın zamanda zaten facebook sayfamız ve forum üzerinden sizlerede gösterilecek.

Umarım yeni konu açmadan ve ağır eleştiriler yapmadan birkere daha düşünür öyle iletilerinizi yazarsınız.

İyi forumlar.

Beyler, bunu bana bırakın :mrgreen:

Resim
Al işte :mrgreen: Devam edin,devam.
k.b görmedim.
Göster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İyi forumlar.
Tek cümlem var ''ozaman sadece dışardan gelenlere verin ödülü ''
Göster
Resim
Resim
Resim
ruzgargulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ruzgargulu »

Adamlar elbette fuara gelenlere hediye verecek. Elbette fuara gidenler ayrıcalıklı olacak bu kadarda ağlamayın. EDEP YA HU!

NOT: Fuara gidemiyorum ikamet Ankara. :(
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

Nalet olsun böyle yönetime şimdi gôrdüm çok sinirlendim olcak iş değil valla o kıyamet asa düşürmek için neler yapmadım neler ve dedim lazım olacak üreteyim tane 25m dan 10 hîdrojen alcak adam varmı acaba o bedava item alacak arkadaşlarda para konusuyla alakalı değil biz o kadar emek verdîk maden çektğk geri kalmayalım diye ama yönetîm bunu hîç bîlmiyor neyse îstanbullu olmak varmış dîyelm daha neler görecez
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

mert1 yazdı:Nalet olsun böyle yönetime şimdi gôrdüm çok sinirlendim olcak iş değil valla o kıyamet asa düşürmek için neler yapmadım neler ve dedim lazım olacak üreteyim tane 25m dan 10 hîdrojen alcak adam varmı acaba o bedava item alacak arkadaşlarda para konusuyla alakalı değil biz o kadar emek verdîk maden çektğk geri kalmayalım diye ama yönetîm bunu hîç bîlmiyor neyse îstanbullu olmak varmış dîyelm daha neler görecez
Keşke herkes senin gibi bu rezilliğin farkına varabilse.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

kardeşm çok açık körmü oldu millet 350 m ya o asa valla azmı ya
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

@Respirasyon şaheserleri çok zor etkinlik sonunda veriyoruz diyor ikv facebook sayfası ise sizlerin aylarca düşürmeye çalıştığınız eşyaları 10 dk da veriyoruz diyor ne iş lan ? senmi yalan söylüyosun omu ?
Göster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

HeaDSHoT yazdı:@Respirasyon şaheserleri çok zor etkinlik sonunda veriyoruz diyor ikv facebook sayfası ise sizlerin aylarca düşürmeye çalıştığınız eşyaları 10 dk da veriyoruz diyor ne iş lan ? senmi yalan söylüyosun omu ?
Evet ortada her şey.Bunların ne yapmaya çalıştığını anlamayan hala onları savunan insanlara yazıklar olsun.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön