Mikrofon Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mikrofon Problemi

Mesaj gönderen osman5050 »

Arkadaşlar Benim Mikrofon Problemim var.Mikrofonu arka tarafına olduğu yere sokunca çalışmıyor.Ses kartından dicem fakat kulaklıkla ses alabiliyorum.Kulaklığın mikrofonunu + Normal Masaüstü mikrofonunu da denedim.Ses her türlü gitmiyor.1-2 Ay önce çok güzel ses gidiyordu.Aygıt Yöneticisi Fotoğrafını atayım yardımcı olursanız sevinirim.

Resim
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Mikrofon Problemi

Yok mu Hiç bir bilen
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Birçok Nedeni Olabilir.
Soket Girişlerinde Problem.
Kablo İçi Kırılma.
Ses Aygıtı Sürücüsünün Programındaki Ayarlamaları Kontrol Et.Mikrofon Yazar Orda Test Et
...
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mikrofon yazmıyor.Hiç bişi yok.
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

2 Mikrofon var ikiside gözükmüyor yani mikrofonlar sağlam ses kartı desem hoparlörden ses geliyor sağlam.Realtekten açınca soketleri gözükür ya daha kalın Mikrofonunki takınca gözkmüyor.
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tam Olarak Bilmiyorum Benim Kasanın Önünde 2 Soket Girişi Var.Pembe ve Yeşil.Teki Kulaklık Teki Mikrofon İçin.Realtekide Kurmadım Win7de Gerek Kalmadı.Zaten Mikrofonumda Bozuk Benim Yandan Kabloları Çıkmış :D
Bilen Birisine Göster Ya Da İnternetten Biraz Araştır.
...
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arka panelden yapıyodum Mikrofon işlerini çalışıyordu bozuldu işte.Ön panele takınca zaten hiç bişi yok etki filan yok.Bu kabloları filan taktırmak için ön panele ne yapmak lazım
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bazı Kasalardaki Soketler Zaten Görüntü İçin Yapılmış.Mesela Kasamın Önünde Her Çeşit Soket Kart vb.Girişler Var Biri Bile Çalışmıyor.İçindeki Okuyucular Takılı Değil.Bence Eskisi Gibi Tak Yine Sonra Şu Adımları Uygula.Belki Olur.
Xp Kullanıyorsan Engelliyor Demektir.
denetim masası/ses efekti ve aygıtları/insan sesi sekmesine gel orda donanım sınayı çalıştır ve çıkan uyarılara engellemeyi kaldır demeyi unutma.

Win7
[youtube]http://youtu.be/QSmGFdnbDlg[/youtube]
...
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

carnec23 yazdı:Bazı Kasalardaki Soketler Zaten Görüntü İçin Yapılmış.Mesela Kasamın Önünde Her Çeşit Soket Kart vb.Girişler Var Biri Bile Çalışmıyor.İçindeki Okuyucular Takılı Değil.Bence Eskisi Gibi Tak Yine Sonra Şu Adımları Uygula.Belki Olur.
denetim masası/ses efekti ve aygıtları/insan sesi sekmesine gel orda donanım sınayı çalıştır ve çıkan uyarılara engellemeyi kaldır demeyi unutma.

Win7
Kayıtta mikrofon yazmıyor işte.Bende bilgisayarcıya verdim bakalım sorun ne
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

osman5050 yazdı:
carnec23 yazdı:Bazı Kasalardaki Soketler Zaten Görüntü İçin Yapılmış.Mesela Kasamın Önünde Her Çeşit Soket Kart vb.Girişler Var Biri Bile Çalışmıyor.İçindeki Okuyucular Takılı Değil.Bence Eskisi Gibi Tak Yine Sonra Şu Adımları Uygula.Belki Olur.

Win7
Kayıtta mikrofon yazmıyor işte.Bende bilgisayarcıya verdim bakalım sorun ne
Hadi Hayırlısı... :roll:
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön