Konu açmayın diyorsunuz ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Konu açmayın diyorsunuz ama...

Mesaj gönderen HeilHitler »

Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz, yeni bölge geleceği zaman yada haberi verileceği zaman bu gizemli rol ayaklarına girmeler filan ne oluyor ya? Saat 11 den beridir videoyu bekliyorum sayfayı sürekli yeniliyorum acaba videoyu yayınlayacaklar mı diye.GameXdekilere izletiyorsunuz bize bir şey yok böyle mi oluyor şimdi? Belli bir süre bile vermiyorsunuz şu zaman yayınlayacağız diye, bazen gerçekten ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Re: Konu açmayın diyorsunuz ama...

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

HeilHitler yazdı:Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz, yeni bölge geleceği zaman yada haberi verileceği zaman bu gizemli rol ayaklarına girmeler filan ne oluyor ya? Saat 11 den beridir videoyu bekliyorum sayfayı sürekli yeniliyorum acaba videoyu yayınlayacaklar mı diye.GameXdekilere izletiyorsunuz bize bir şey yok böyle mi oluyor şimdi? Belli bir süre bile vermiyorsunuz şu zaman yayınlayacağız diye, bazen gerçekten ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.
+1
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Aynen katılıyorum.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Selamlar Hitler,

Kapanan konularda da bahsettiğimiz gibi bizler de sizin gibi kendi işyerleri ve evlerinde merakla bu paylaşımları bekliyoruz. Ancak çok fazla konu takibi hem merak eden kullanıcıları hem de bizleri oldukça yormaktadır. Resmi bir video yayınlanacak olursa bunu başka bir yönetici arkadaşımız konu olarak zaten verecektir.

Lütfen anlayış gösteriniz. İnanın fuara gidemeyen ben ve diğer tüm oyuncularımız sabırsızlanıyoruz.
İlginiz için teşekkür ederiz. ;)
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön