GameX de gordulerde ,ya Gamex'e gidemeyenler ne olacak biz ne zaman girecez.
ne zaman...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ne zaman...
Ya kardeşim video paylaşsınlar bu ne ya 11 den beri bekliyorum ayıptır be.!
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
+1HeilHitler yazdı:Ya kardeşim video paylaşsınlar bu ne ya 11 den beri bekliyorum ayıptır be.!
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Sanırım fuar sonrasında video paylaşılır.HeilHitler yazdı:Ya kardeşim video paylaşsınlar bu ne ya 11 den beri bekliyorum ayıptır be.!
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Selamlar arkadaşlar,
Bizler de sizinle aynı heyecanı paylaşıyor ve sabırsızlığınızı anlayışla karşılıyoruz. Ancak her soru ve merak edilen ile ilgili olarak açılan konu başlıkları bizlerin forumu takip etmesi açısından olduğu kadar diğer forum kullanıcılarının da farklı konularda "Neden ayrı konu peki" şeklinde ettikleri sitemler neticesinde alınan karar ile tek bir başlık altında yorumlarımıza devam etmemiz gerekiyor.
Daha iyi takip ve paylaşım için anlayışınıza sığınarak lütfen belirlediğimiz konu altından devam ediniz.
viewtopic.php?f=46&t=101987
Konu kilitlenmiştir. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Bizler de sizinle aynı heyecanı paylaşıyor ve sabırsızlığınızı anlayışla karşılıyoruz. Ancak her soru ve merak edilen ile ilgili olarak açılan konu başlıkları bizlerin forumu takip etmesi açısından olduğu kadar diğer forum kullanıcılarının da farklı konularda "Neden ayrı konu peki" şeklinde ettikleri sitemler neticesinde alınan karar ile tek bir başlık altında yorumlarımıza devam etmemiz gerekiyor.
Daha iyi takip ve paylaşım için anlayışınıza sığınarak lütfen belirlediğimiz konu altından devam ediniz.
viewtopic.php?f=46&t=101987
Konu kilitlenmiştir. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.