Resimlerden gördüğüme göre İstanbul Kıyamet Vakti - Arz Ve Lodos olacak ?JoeyWasHere yazdı:oyunun adının değişeceğini kim söyledi?HeaDSHoT yazdı:Gelecek bölgenin çok ta tesirli olmayacağını düşünüyordum ama oyunun adının değişeceğini öğrendiğim zaman beklentim arttı bide yeni gelen resimlerin güzelliği heyecanımı artırdı büyük heyecanla videoyu bekliyoruz yönetim ekibi.
YENİ GİRİŞ KEŞFEDİLDİ !!! ŞOK ŞOK
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: YENİ GİRİŞ KEŞFEDİLDİ !!! ŞOK ŞOK
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Evet öyle olacak site görünü mü de değişecek.. İstanbul Kıyamet Vakti - Arz ve Lodos olacak oyunun adı.HeaDSHoT yazdı:Resimlerden gördüğüme göre İstanbul Kıyamet Vakti - Arz Ve Lodos olacak ?JoeyWasHere yazdı:oyunun adının değişeceğini kim söyledi?HeaDSHoT yazdı:Gelecek bölgenin çok ta tesirli olmayacağını düşünüyordum ama oyunun adının değişeceğini öğrendiğim zaman beklentim arttı bide yeni gelen resimlerin güzelliği heyecanımı artırdı büyük heyecanla videoyu bekliyoruz yönetim ekibi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
HeaDSHoT yazdı:Resimlerden gördüğüme göre İstanbul Kıyamet Vakti - Arz Ve Lodos olacak ?JoeyWasHere yazdı:oyunun adının değişeceğini kim söyledi?HeaDSHoT yazdı:Gelecek bölgenin çok ta tesirli olmayacağını düşünüyordum ama oyunun adının değişeceğini öğrendiğim zaman beklentim arttı bide yeni gelen resimlerin güzelliği heyecanımı artırdı büyük heyecanla videoyu bekliyoruz yönetim ekibi.
hayır beyler
Arz Ve Lodos genişleme paketinin adı derindeki sır , çemberlitaş gibi
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Tamam işte buda doğal olarak oyunun adını alıyor. Oyunun genel adı tabii ki değişmiyor.Yine İstanbul Kıyamet Vakti.Ama gelen bölgeye göre adı değişiyor.İstanbul Kıyamet Vakti - Arz ve Lodos diyoruz artık.Çemberli Taş'da olduğu gibi.Oyununu dahi indirirken ona göre indiriyoruz.JoeyWasHere yazdı:HeaDSHoT yazdı:Resimlerden gördüğüme göre İstanbul Kıyamet Vakti - Arz Ve Lodos olacak ?JoeyWasHere yazdı:oyunun adının değişeceğini kim söyledi?HeaDSHoT yazdı:Gelecek bölgenin çok ta tesirli olmayacağını düşünüyordum ama oyunun adının değişeceğini öğrendiğim zaman beklentim arttı bide yeni gelen resimlerin güzelliği heyecanımı artırdı büyük heyecanla videoyu bekliyoruz yönetim ekibi.
hayır beyler
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Endless Dream
HeilHitler yazdı:Tamam işte buda doğal olarak oyunun adını alıyor. Oyunun genel adı tabii ki değişmiyor.Yine İstanbul Kıyamet Vakti.Ama gelen bölgeye göre adı değişiyor.İstanbul Kıyamet Vakti - Arz ve Lodos diyoruz artık.Çemberli Taş'da olduğu gibi.Oyununu dahi indirirken ona göre indiriyoruz.JoeyWasHere yazdı:HeaDSHoT yazdı:Resimlerden gördüğüme göre İstanbul Kıyamet Vakti - Arz Ve Lodos olacak ?JoeyWasHere yazdı:oyunun adının değişeceğini kim söyledi?HeaDSHoT yazdı:Gelecek bölgenin çok ta tesirli olmayacağını düşünüyordum ama oyunun adının değişeceğini öğrendiğim zaman beklentim arttı bide yeni gelen resimlerin güzelliği heyecanımı artırdı büyük heyecanla videoyu bekliyoruz yönetim ekibi.
hayır beyler
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Eğer topkapı gibi bir bölge olsaydı onunda adını İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ARZ-LODOS koymazlardı doğal olarak İSTANBUL KIYAMET VAKTİ-TOPKAPI diye antiparantez açarlardı.Bakalım güzel bir şeye benziyor.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
git gide knight benziyorKronik35 yazdı:Eğer topkapı gibi bir bölge olsaydı onunda adını İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ARZ-LODOS koymazlardı doğal olarak İSTANBUL KIYAMET VAKTİ-TOPKAPI diye antiparantez açarlardı.Bakalım güzel bir şeye benziyor.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Arkadaşlar 1 ay Sabrettiniz Biraz daha Sabredin Video Atılınca 1 konu altından Fikir yürütürsünüz böle ayrı konu açmak ile biryere varamazsınız...
İyi Forumlar,
İyi Forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

+1
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer