Arkadaşlar GameX MMO listesinde ikv neden arkada
Bakın
Araf online açılalı 3-4 Hafta Oldu Ve GameX oylaması 750 - Facebook sayfası 20 bin.
Araf online'ı test ettim fazla güzel değil level sınır vs 60 HD olmasına rağmen beğenmedim oyunculara aşırı zorluk çıkartıyorlar örnek olarak 40 levelde max 2 altınınz varsa bunun 1 altını tamire gidiyor ve yaratıklardan para düşmüyor!
Araf online'nın firması gameturk ancak daha öncede oyun açmışlardı kapattılar ve kötü olarak göründü kötü olarak görünmesine rağmen yeni açtıkları araf online oyunu şuan 750 Puanda ve inanın ikv den aşırı ve aşırı az para kazanıyorlar
Ancak facebookta her sitede reklamları
Soruyorum bir facebook'a vs Forum sitelerine reklam vermek bu kadarmı zor? fazla para kazanamıyan ve fazlada iyi olmayan gameturk.com firması bile reklam verebiliyorsa İKV neden veremiyor reklam verse kazandığı paranın 2 - 3 katını kazanıcak ancak nerde ! Oyuna giriyoruz oyuncu bulamıyoruz bölge atmak için diğer oyunlarda yeni başlıyanlara hediye verirler bir farklılık olur
İkv düz mantık
kas - kas - kas - item diz - item diz - item diz-- ??????? itemler bitti ee ? ne yapacağız biz şimdi