BASINDA GAMEX 2012 VE SOBEE 'NİN REKLAMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

BASINDA GAMEX 2012 VE SOBEE 'NİN REKLAMI

Mesaj gönderen GocmenTurk »

GameX 2012 4 Ekim'de Kapılarını Açıyor

Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği GameX 2012 Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek GameX yine belirli bir oyuncu kitlesi tarafından heyecanla bekleniyor.

SOBEE Studios'un geçmişte olduğu gibi bu yıl da GameX’in ana sponsorluğunu üstlendiği görülüyor.
Her yıl GameX’e damga vuran İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), bu yıl da oyun tutkunlarının fuardaki buluşma noktası olacak. Oyunun yeni eklenti paketi ilk kez GameX 2012’de duyurulacak.

Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni macerası da GameX 2012’de meraklılarını bekliyor olacak. 5 milyon oyuncuya ve 1 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran SüperCan, yeni oyunu SüperCan 2 ile GameX’te oyunseverlerle buluşacak.

I Can Football oyununun yenilenen grafikleri ve Manchester United takımının eklenmiş sürümü de GameX'te ortaya çıkacak.

:arrow: http://shiftdelete.net/gamex-2012-4-eki ... 40303.html
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
NothingManxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: BASINDA GAMEX 2012 VE SOBEE 'NİN REKLAMI

Mesaj gönderen NothingManxII »

Biz hala Elizabeth.
İCF ve Süpercan 2 yılda uçmuş , 7 yıllık oyun batıyor.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim...Sadece 2007-08 den beri.

Resim

Resim

Nothing man.....Boş Adam
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

İstanbul Kıyamet Vakti neden pasif bırakılıyor?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

İKV'ye oy verin diye konu açmasını iyi biliyorlar :x
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Bizim Eksiğimiz İyi Bir Slogan ve Sponsor Oldu.Misal Yeni Açılan Oyunlar Bile İkv'den Çok Oyuncuya Sahip.Nedeni Sitelerine Girdiğinizde Şöyle Yazar İlk Bilmemkaç Seviye Olana Ödüller Verilecektir.İlk 100e Girenlere Ödüller vs.Gibi Şeyler Çok Oyuncu Toplar.Facebook Sayfasını Beğen Ödül Kazan Gibi Şeyler...Bide Şatafatlı Bir Site İle Şekilli Bir Başlık İlgi Çeken Resimler İle Bu Sayı 2ye Katlanır.Daha Sonra Arkasında İyi Bir Sponsor Vardır Sürekli Reklamını Yapar.Ve Oyun Ne Kadar Kötü Olsada O Oyun Çok Sayıda Oynanır.
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön