LİSELİLER BASTI BURAYI
LİSELİLER BASTI BURAYI
Harbiden liseden çıkıp kitapları atıp oyuna sarılan liseliler bastı forumu arkadaş, adam gibi başlık kalmadı lan forumda kuruttunuz milleti açacağınız başlığı sileyim ben gidiyorum.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: LİSELİLER BASTI BURAYI
gittigin yere bende geliyorum kardeş
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
sana diyo la liseli değilmisin ?harkonen yazdı:gittigin yere bende geliyorum kardeş
İncicilere girdirdi
- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
Merhaba, "Liseli" kelimesine bakacak olursak, kendi yaşınızı yüksek tutma çabasındasınız. LİSE'yi okumakxPrince yazdı:Harbiden liseden çıkıp kitapları atıp oyuna sarılan liseliler bastı forumu arkadaş, adam gibi başlık kalmadı lan forumda kuruttunuz milleti açacağınız başlığı sileyim ben gidiyorum.
sizin gibi geri kafalılar sayesinde kötü birşey olarak algılanıyor sanırsam. Ancak unutmayın ki, LİSELİ' olarak
tabir ettiğiniz kişiler, ileride sizden daha iyi bir kişi olacaktır. NOT: Düşüncenizden ve açtığınız konudan sizin yaşınızı
bulmak hiçde zor olmadı
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
pnpa fazla takma yaSplash yazdı:Merhaba, "Liseli" kelimesine bakacak olursak, kendi yaşınızı yüksek tutma çabasındasınız. LİSE'yi okumakxPrince yazdı:Harbiden liseden çıkıp kitapları atıp oyuna sarılan liseliler bastı forumu arkadaş, adam gibi başlık kalmadı lan forumda kuruttunuz milleti açacağınız başlığı sileyim ben gidiyorum.
sizin gibi geri kafalılar sayesinde kötü birşey olarak algılanıyor sanırsam. Ancak unutmayın ki, LİSELİ' olarak
tabir ettiğiniz kişiler, ileride sizden daha iyi bir kişi olacaktır. NOT: Düşüncenizden ve açtığınız konudan sizin yaşınızı
bulmak hiçde zor olmadı
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

bedenmz liseli olabilir ama ruhumuz asla diyoruz ve bu konuyu burada kapatıyoruz...
Üstü Kalsın... 

- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ne Lisesi Yhaa Dha iLq OqUl 3'tYm BeN xSé
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Liseli diye saçma-sapan haraketler yapmak zorunda mı? Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul'u feth ettiğinde 19 yaşındaydı. Yani sizin "Liseli" diye tabir ettiğiniz dönemlerde 1000 yıllık Bizans İmparatorluğunu yerle bir etti gemileri karadan yürüttü.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
İnciyi mahvettiler beni sözlükten soğuttular bırak üyeliğe girmeyi sözlüğün yakınından geçmek istemiyorum artık.Ekşiyi gözümde ilgi çekici hale getirdiler.İkv dede bu değişmedi malesef.Bu yaş la ilgili bi problemde değil ruh hali bozuk insanlarla aynı ortamda oyun oynuyoruz.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS