LeoNarDan VeDa ;)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

LeoNarDan VeDa ;)

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

49 level Dıye bekLedık bekLedık geLdı ıyı guzeL dedık yenı sahaser sılahları bekLeyeLım dedık onlarda geLdı ama ıstedım sonucu wermedı tabırı caızse SıFacı karekterını tamemen yonetım bıtırmıS durumDa..)) benIm hesapımdada hep Sıfacı karekter oLdundan oyun cok kotu gecıor..Eskıden buyucu oynamak zor bıseydı sımdı ıse SıFacı oynamak zor gorewden werılen ıtemler +ashabı tamamen rezalet yetenekler rezalet onLıne bır oyunda karekterler arası Denge yoksa oynamanın bır anLamı yoktur...bazı arkadaşlar bıLıordur 50 kere makınaya gırmısımdır denemedım Sıfacı ıtemı kaLmadı ben SıFacıyı ws yaparken kullanmayı sevıorum bırıne can basmak ıcın deyıL..))) yonetım ıse SıFacıları destek anLamında kullanmaya calısıorlar.. 39 levellerDekı ws zevkı artık yok... benım tek dıyecem herkes tek ıtem 187 dızsın fazla bır farkı oLmuor benım 200m na dızdım setten ..)) uzun LaFın kıSası 49 levellerDede yenı oyuncular tanımaya başLadık keşke tanımasaydık x) arkadaş Lısteme bakıorum hıç bırı oyunda yok bırakmıslar hakLı oLarak. ozaman bız nıye duruoruz bızDe qıDeLım bosuna ayLık 11 TL wermıyeLım Türk oyunu dıye destek werdımız oyun bızı tatmın etmıorsa yabancı onLıne oyunlara para werırız naPaLım..neyse Ben yenı bıR yenıLık GeLene kadar Devam etmıcem. beLkı zırhlar gelınce karekterler arası denge oLusur ozaman donerım.. haDı benı Seven Sevmeyen Herkes allaha emanet oLsun... bye ;))))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: LeoNarDan VeDa ;)

bu arada bırakmamDa etkıLı oLan cok oyuncuda war tanımama rağMen onlarca ana bacı kufure hakere te uğRuorum veya Cıhadxbüyügirl Gıbı oyunu bıLmeyen adamlardan bıle hakeret yıyorum... ıtem yanstıorum ana bacı sovuorlar ashabı yanstıorum ana bacı sovuorlar ıtem yanstıorum hırsızmısn dıorLar.. dıyecem tek bısey Keşke Eskı kavga ettımz adamlar oLsa ornek Chetos keşke o olsa onla kavga etsem hıç yoktan sevıyeLı kavga edıorduk ;)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

valla dsotum reel hayatında basarılar senın hakkındkaı görüşlerim para item bol oyunda elde edemeyceğin hiç birşey yog acıkcası oyundakı maxımum zevke ulaşmış birisin...admalar şfireli kasa bile yapmadı mal aktarmak için birine ihtiyac duyuoruz ikv yönetımı ve oyunu yapanlar cok duyarsız ben de oyuna ara vereceğim... Şifacı konusuna gelince sana şifa basma konusunda kesınlıkle katılıyorum heleki büyüclerin canı konusunda 49 lvl fevzi cevriye olan büyücü cin mağrasında tek gezemiyor :DD büyünün cnaı yüksselıp büyü vurşları düşerse daha zevklı olur dıye düşünüyorum birde irdyum konusuna değinmek istiyorum birisi 10 m dedi idye irdyum fiyatı 10 m oldu ama sadece 10 m ve 11 m dıyenlere üglüyorum kımse almıyor su anda piyasada müthiş bir irdyum patlamasıı var irdyumalrı hepsı sıkışınca 5 mden satıcakk cok konustum galbaa ::DDD sana bazı konularda katılıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

valla dsotum reel hayatında basarılar senın hakkındkaı görüşlerim para item bol oyunda elde edemeyceğin hiç birşey yog acıkcası oyundakı maxımum zevke ulaşmış birisin...admalar şfireli kasa bile yapmadı mal aktarmak için birine ihtiyac duyuoruz ikv yönetımı ve oyunu yapanlar cok duyarsız ben de oyuna ara vereceğim... Şifacı konusuna gelince sana şifa basma konusunda kesınlıkle katılıyorum heleki büyüclerin canı konusunda 49 lvl fevzi cevriye olan büyücü cin mağrasında tek gezemiyor :DD büyünün cnaı yüksselıp büyü vurşları düşerse daha zevklı olur dıye düşünüyorum birde irdyum konusuna değinmek istiyorum birisi 10 m dedi idye irdyum fiyatı 10 m oldu ama sadece 10 m ve 11 m dıyenlere üglüyorum kımse almıyor su anda piyasada müthiş bir irdyum patlamasıı var irdyumalrı hepsı sıkışınca 5 mden satıcakk cok konustum galbaa ::DDD sana bazı konularda katılıyorum
Bak Dostum karekterler arası cok buyuk Dengesızlk war buyuculerın canı yuKseLtıılıp buyu hasarları dusurUlmelı savaşcıların da ağır veya sert wuruslarından bırı ıptal edıLmelı
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

viewtopic.php?f=27&t=9370

itemlerı satıorum burdanbakabıLırsınz
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Jokerxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Jokerxx »

kardeş keşke bırakmasaydın ama genede kendi kararın hayatında başarılar :)
Tugçe Lodos

Resim
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

Herkes hatayı kendinde arasın. Adam olana adam gibi davranılır.

Konuya gelince bencede haklısın şifacının içine ettiler. Şuanda tek yaptıkları iyi iş oyunu lanet mynetten kurtarmaya uğraşıyor olmaları. Bu nedenle 2,5 yıl zevkle oynadığım YeNiLMeZzZ çarımı silmiş bulunuyorum. Bu oyun kimseye kalmaz YÖNETİM.... Beni kaybettiniz en azından şimdi yiyin için yatın ....

Not: Mynet bu şirketin hiçbir işe yaramadığına inanıyorum.. Aradığında müşteri hizmetleri dakikalarca bekletiyor . Açan adam adam gibi konuşmuyor. Faks çekiyosun cevap yok anlayacağınız çarlarınızı direk ttnet e geçirin

Konunun dışında yazdığım icin özür dilerim ama icimi dökmek istedim bırakma konusunu görünce ;)
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen batuhangs »

ensonxleonar en sonlarda saçmaladın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Kuklacı bir önemli oyunucusunu daha kaybetti,hayatında başarılar dilerim.Sonuçta oyundan bir fayda yok hiçbirimize ...
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ensonxleonar en sonlarda saçmaladın
Baq kocum Er meydanında yenDIk dıye boLGeden leonar caLınmıstır yazıorsun ve foruma geLıorsun konuma yorum atıorsun nasıl bır yaratıksın sen cozemedım :S
Resim

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön