ARZLODOS Bİ BAK BURAYA
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
ARZLODOS Bİ BAK BURAYA
Arkadaşım kaç yaşındasın yada anlama kıtlığınmı var bilemiyorum etkinlik ekibi de yönetici vasfındadır etkinliğe katılıp kural hatası yapan onlar biz değil Türkçen kıtsa yada gözlerin bozuksa tekrar oku kafa ütüleme
-
- Demirci Çırağı
Re: ARZLODOS Bİ BAK BURAYA
Azeri olması gerekiyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
herkeslere forumda yazma hakkı vermeyecen sonra çok arzlodoslar çıkar kafa için değil ütüleme kuru temizleme bile yapar
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
HezarfenCelebi yazdı:Azeri olması gerekiyor.
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- NothingManxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Ahhh ahh , Makat Tavan Black ve diğeri burda olucaktı , Kör herifler 4 saattir aşşağılayıcı konu açık hala bir halt yaptıkları yok.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim...Sadece 2007-08 den beri.

Nothing man.....Boş Adam
Yeniyim...Sadece 2007-08 den beri.

Nothing man.....Boş Adam
PRESTIGE yazdı:Arkadaşım kaç yaşındasın yada anlama kıtlığınmı var bilemiyorum etkinlik ekibi de yönetici vasfındadır etkinliğe katılıp kural hatası yapan onlar biz değil Türkçen kıtsa yada gözlerin bozuksa tekrar oku kafa ütüleme
La beni aramaak için ayrı konumu açıyon ben kaç yaşındayım hesaplayalım.
İlkokula başladıgımdan Çumhurbaşkanı kenan evrendin
ortaokula başldıgımda orta 3 lere başkakan mesut yılmazdın lisede tansu cillerdin.
Kıbrısta 1999-2000 tarihinlerinde KKBKK askerliğimi yapptım 2001 senedinde Ucaklar bir yerlere çarparken Ben ufak bri işe atıldım 2007- yada 2008 mi hiç sevmediğim bir akranam vasırayla Bu oyunla tanıştım.
Aradan 1 yıl sonra o akrabam benim 5 level bir çarım vardın adamın biri beni kesti nasıl kesti halen anlamdddım deyince ben o zaman Bizim türk milletinde ufak bir sorun olduugnu anladım.
Sağcı solcu Terör örgütü ataihiz budizim bilmem ıvır zıvır dinlerle yada inançlarla bir ilgim yok.
Sen beni benden iyi tanıyon ben seni tanımam oyunda hiç kimseyi tanımam ama beni tanıyanlar çok ben aynı zamanda hem gerizalı olablirim hem dahi olablirim hemde hertürlü insan olablirim hayatımda küfür rtmryn biriyim ama duruma göre duruma göre küfürbaz duruma göre bebe duruma göre yetişkin duruma göre gerizaklı duruma göre aklına ne gelirse bukelemun gibi hallaere girmemle ün yapmış biririm kimseye yalakalık yapmam kendim dışımda.
Senin 2*2 4 dediğinde ben onu 5 yapar bu davadanda vazgeçmemen biriyim acaba ben kaç yaşındayım.
Ha ha hah al sana aptalca bir ayzı anla anlayablirsen ya sabır ya sabır Şuan gökdelenden atladıgım için beynimde iki tahta eksik oldugunu söyleyen doktorlarıma beni bu hale getiren İkv oyuncularına teşekkürlerimi bir borç blirim dedim.
A R Z L O D O S
Ütü olarak Tefal kullanıyorum gayet menmunum okudğumu yada senin yazdıgını yazmadan anlama yeteneğimde var..PRESTIGE yazdı:Arkadaşım kaç yaşındasın yada anlama kıtlığınmı var bilemiyorum etkinlik ekibi de yönetici vasfındadır etkinliğe katılıp kural hatası yapan onlar biz değil Türkçen kıtsa yada gözlerin bozuksa tekrar oku kafa ütüleme
Yani ağzınla kuş tutsan bile 2-3-4 üniversite bitirsen bile benim olmayan aklıma etişemezsin onun için boşuna yırtınma Klansız biirne ama biz sizi kesmeiyoruz adalet bumu deyince benim olmayan beynimden daha düşük beyinlerdemi var diye doktorlaya tanısıp taktırmak istiyorum.
A R Z L O D O S
-
- Teşkilat Neferi
Konu Tartışma içerisine girmiş olmasından kitlenmiştir...