Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Cloutier yazdı:Üstünü dizenle dizmeyen bir olur mu hiç :shock:
Yeterince anlaşılır olmuştur herhalde
Parasına yapmayın şu işi kardeş kardeş oynayın :twisted:
Bir de forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre haklı ya da haksız birini karalayıcı konu açmak yasak.
adamın üstüde full bıçak 1 kere eşit şartlarda attık şahitler var bu 1
parasına isteyen atar isteyen atmaz zorla attırmıyorum bu 2 [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]
En son Alaimisema tarafından 02 Eki 2012 22:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Uygunsuz kelimeler çıkarıldı.
Cloutier yazdı:Üstünü dizenle dizmeyen bir olur mu hiç :shock:
Yeterince anlaşılır olmuştur herhalde
Parasına yapmayın şu işi kardeş kardeş oynayın :twisted:
Bir de forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre haklı ya da haksız birini karalayıcı konu açmak yasak.
adamın üstüde full bıçak 1 kere eşit şartlarda attık şahitler var bu 1
parasına isteyen atar isteyen atmaz zorla attırmıyorum bu 2 [İçerik düzenlendi.\LePHa]
Okuduğunu iyi anlamaya çalış hatta nerenle okuyorsan oranı iyi aç ve anlayana kadar okumaya devam et Beyinli arkadaşım. Anladığın zaman gel yanıma.
Bizim zamanımızda Tesla-Ok Ucu dizmek için bi tarafımız çıkardı, şimdi akçesi olan iki haftada full char yapıyor. Bu sisteme dayalı bi oyunda babası zengin olanların artistlik yapmaları da doğal tabi(!)