GameX Süprizleri Devam Ediyor..

Eski duyuruların arşivlendiği alan
adortv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: GameX Süprizleri Devam Ediyor..

Mesaj gönderen adortv »

Test şansının ilk olarak Fan Artta derece elde edip,içlerinden fuara gelenlere tanınmasını isterdim açıkcası.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Test'e katılmaya hak kazanan Oyuncular Güzel anlar yaşıyacaktır önceden bir bölgeyi tanıma olanağı onlara iyi bir tecrübe kazandırıcaktır.. ;)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

uçak biletlerine 280 TL bayıldım
TESTLER BENİM HAKKIM
))))
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

FETiHNESLi yazdı:

KAPTAN Beni Seç Beni Seç...
Seni loncasına seçti zaten bu kadar aç gözlü olma. ;)
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Forumkral yazdı:
CaptainATX yazdı:
Açıklama yapılmamasının sebebi paketin fuarda tanıtılacak olmasıdır.

CaptainATX ;

Peki Fuar'a gelemeyen kişiler bölgeyi hangi tarihte keşif edebilecek ?

Tarih hakkında net olmasada ortalama bir zaman GameX fuarında açıklanıcaktır..

Ferhatreyiz yazdı:Arkadaşlar yanlış anladığınız bir nokta var . CaptainATX ve Nerull Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketi yayınlanacak demedi .Fuar'da Her gün 3 şanslı oyuncumuz TEST ETMEYE hak kazanıcak dedi.Yani Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketinin geleceğini sanmıyorum . Tahminim 1 - 2 ay sonra gelir.

Evet burda durum çok güzel açıklanmış GameX fuarında yeni eklenti paketi tanıtılacak , sonrasında seçilen arkadaşlarla
test sürecine devam edeceğiz.
Herşey güzel hoşta bi sorum var.Çemberli taştan beri yeni harita gelmiyor.(Topkapı sarayını yeni bölge saymıyorum çünki oyuna fazla bi yenilik getirmedi)Nerdeyse 2 yıla yakın bir süre.Hadi bu sürede 2-3 hafta Topkapı sarayı yapıldı diye düşelim ki Topkapı sarayının yapılması o kadar süre dahi almamıştır zira çok basit bir harita.Bu kadar sürede yeni bölge(Testi edilmesi ile birlikte) yapılır diye düşünüyorum(Sığınak miğrattan ortalama 1 yıl sonra çemberli çıkmıştı).Birde test süreci normal oyuncularla yapılınca oyun içi sıkıntı yaratabilir.(Önceden itemlerin değerlerini görme reçetelerde hangi malzemeler isteniyor öğrenip onları depo etme yeni gelecek bossların kesim taktiğini öğrenip hızlıca kesme vs)Eski sistemde bile test takımına seçilmiş üyeler bilgi sızdırıyordu.(Örn Derindeki sır gelmeden önce yeni gelecek itemlerin reçeteleri foruma konmuştu)Bu yazıyı yönetimi eleştirmek için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
Soruma yöneticilerden cevap bekliyorum
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Forumkral yazdı:
Forumkral yazdı:
CaptainATX yazdı:
Açıklama yapılmamasının sebebi paketin fuarda tanıtılacak olmasıdır.

CaptainATX ;

Peki Fuar'a gelemeyen kişiler bölgeyi hangi tarihte keşif edebilecek ?

Tarih hakkında net olmasada ortalama bir zaman GameX fuarında açıklanıcaktır..

Ferhatreyiz yazdı:Arkadaşlar yanlış anladığınız bir nokta var . CaptainATX ve Nerull Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketi yayınlanacak demedi .Fuar'da Her gün 3 şanslı oyuncumuz TEST ETMEYE hak kazanıcak dedi.Yani Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketinin geleceğini sanmıyorum . Tahminim 1 - 2 ay sonra gelir.

Evet burda durum çok güzel açıklanmış GameX fuarında yeni eklenti paketi tanıtılacak , sonrasında seçilen arkadaşlarla
test sürecine devam edeceğiz.
Herşey güzel hoşta bi sorum var.Çemberli taştan beri yeni harita gelmiyor.(Topkapı sarayını yeni bölge saymıyorum çünki oyuna fazla bi yenilik getirmedi)Nerdeyse 2 yıla yakın bir süre.Hadi bu sürede 2-3 hafta Topkapı sarayı yapıldı diye düşelim ki Topkapı sarayının yapılması o kadar süre dahi almamıştır zira çok basit bir harita.Bu kadar sürede yeni bölge(Testi edilmesi ile birlikte) yapılır diye düşünüyorum(Sığınak miğrattan ortalama 1 yıl sonra çemberli çıkmıştı).Birde test süreci normal oyuncularla yapılınca oyun içi sıkıntı yaratabilir.(Önceden itemlerin değerlerini görme reçetelerde hangi malzemeler isteniyor öğrenip onları depo etme yeni gelecek bossların kesim taktiğini öğrenip hızlıca kesme vs)Eski sistemde bile test takımına seçilmiş üyeler bilgi sızdırıyordu.(Örn Derindeki sır gelmeden önce yeni gelecek itemlerin reçeteleri foruma konmuştu)Bu yazıyı yönetimi eleştirmek için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
Soruma yöneticilerden cevap bekliyorum
Umarım bu sefer böyle bir amatörlük yapmazlar.Testte reçetelerde istenilen madenleri göstermeyecekler veya sürüm oyuna eklendiğinde reçetelerde istenilen tüm materyalleri değiştirecekler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Eski Duyurular” sayfasına dön