GameX Süprizleri Devam Ediyor..
Re: GameX Süprizleri Devam Ediyor..
Test şansının ilk olarak Fan Artta derece elde edip,içlerinden fuara gelenlere tanınmasını isterdim açıkcası.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Test'e katılmaya hak kazanan Oyuncular Güzel anlar yaşıyacaktır önceden bir bölgeyi tanıma olanağı onlara iyi bir tecrübe kazandırıcaktır..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
uçak biletlerine 280 TL bayıldım
TESTLER BENİM HAKKIM
))))
TESTLER BENİM HAKKIM
))))
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Seni loncasına seçti zaten bu kadar aç gözlü olma.FETiHNESLi yazdı:
KAPTAN Beni Seç Beni Seç...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Soruma yöneticilerden cevap bekliyorumForumkral yazdı:Herşey güzel hoşta bi sorum var.Çemberli taştan beri yeni harita gelmiyor.(Topkapı sarayını yeni bölge saymıyorum çünki oyuna fazla bi yenilik getirmedi)Nerdeyse 2 yıla yakın bir süre.Hadi bu sürede 2-3 hafta Topkapı sarayı yapıldı diye düşelim ki Topkapı sarayının yapılması o kadar süre dahi almamıştır zira çok basit bir harita.Bu kadar sürede yeni bölge(Testi edilmesi ile birlikte) yapılır diye düşünüyorum(Sığınak miğrattan ortalama 1 yıl sonra çemberli çıkmıştı).Birde test süreci normal oyuncularla yapılınca oyun içi sıkıntı yaratabilir.(Önceden itemlerin değerlerini görme reçetelerde hangi malzemeler isteniyor öğrenip onları depo etme yeni gelecek bossların kesim taktiğini öğrenip hızlıca kesme vs)Eski sistemde bile test takımına seçilmiş üyeler bilgi sızdırıyordu.(Örn Derindeki sır gelmeden önce yeni gelecek itemlerin reçeteleri foruma konmuştu)Bu yazıyı yönetimi eleştirmek için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.CaptainATX yazdı:
Açıklama yapılmamasının sebebi paketin fuarda tanıtılacak olmasıdır.
CaptainATX ;
Peki Fuar'a gelemeyen kişiler bölgeyi hangi tarihte keşif edebilecek ?
Tarih hakkında net olmasada ortalama bir zaman GameX fuarında açıklanıcaktır..
Ferhatreyiz yazdı:Arkadaşlar yanlış anladığınız bir nokta var . CaptainATX ve Nerull Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketi yayınlanacak demedi .Fuar'da Her gün 3 şanslı oyuncumuz TEST ETMEYE hak kazanıcak dedi.Yani Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketinin geleceğini sanmıyorum . Tahminim 1 - 2 ay sonra gelir.
Evet burda durum çok güzel açıklanmış GameX fuarında yeni eklenti paketi tanıtılacak , sonrasında seçilen arkadaşlarla
test sürecine devam edeceğiz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Umarım bu sefer böyle bir amatörlük yapmazlar.Testte reçetelerde istenilen madenleri göstermeyecekler veya sürüm oyuna eklendiğinde reçetelerde istenilen tüm materyalleri değiştirecekler.Forumkral yazdı:Soruma yöneticilerden cevap bekliyorumForumkral yazdı:Herşey güzel hoşta bi sorum var.Çemberli taştan beri yeni harita gelmiyor.(Topkapı sarayını yeni bölge saymıyorum çünki oyuna fazla bi yenilik getirmedi)Nerdeyse 2 yıla yakın bir süre.Hadi bu sürede 2-3 hafta Topkapı sarayı yapıldı diye düşelim ki Topkapı sarayının yapılması o kadar süre dahi almamıştır zira çok basit bir harita.Bu kadar sürede yeni bölge(Testi edilmesi ile birlikte) yapılır diye düşünüyorum(Sığınak miğrattan ortalama 1 yıl sonra çemberli çıkmıştı).Birde test süreci normal oyuncularla yapılınca oyun içi sıkıntı yaratabilir.(Önceden itemlerin değerlerini görme reçetelerde hangi malzemeler isteniyor öğrenip onları depo etme yeni gelecek bossların kesim taktiğini öğrenip hızlıca kesme vs)Eski sistemde bile test takımına seçilmiş üyeler bilgi sızdırıyordu.(Örn Derindeki sır gelmeden önce yeni gelecek itemlerin reçeteleri foruma konmuştu)Bu yazıyı yönetimi eleştirmek için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.CaptainATX yazdı:
Açıklama yapılmamasının sebebi paketin fuarda tanıtılacak olmasıdır.
CaptainATX ;
Peki Fuar'a gelemeyen kişiler bölgeyi hangi tarihte keşif edebilecek ?
Tarih hakkında net olmasada ortalama bir zaman GameX fuarında açıklanıcaktır..
Ferhatreyiz yazdı:Arkadaşlar yanlış anladığınız bir nokta var . CaptainATX ve Nerull Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketi yayınlanacak demedi .Fuar'da Her gün 3 şanslı oyuncumuz TEST ETMEYE hak kazanıcak dedi.Yani Fuar'da Arz ve Lodos genişleme paketinin geleceğini sanmıyorum . Tahminim 1 - 2 ay sonra gelir.
Evet burda durum çok güzel açıklanmış GameX fuarında yeni eklenti paketi tanıtılacak , sonrasında seçilen arkadaşlarla
test sürecine devam edeceğiz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL