Merhaba sevgili İKV'ye gönül vermiş değerli oyun sever dostlarım;
Çok uzun süre oldu eminönü'nün o dar sokaklarında koşmayalı 26.000 savunmalı o eski postallarımla ... Çekmedim içime meteorun tozlu ,puslu ve kurak o havasını .... Yoruldum çıkamadım Ufka bakan tepesinden o essiz güzelliğe, inmedim çoktandır karanlık ve bir kadar da parlaklığı saklı yer altı derinliklerine ve dinleyemedim bir başı Selimbey'in usta büyüsüyle kesilmiş hidra'nın kulaklarımı tırmalayan o acı sesini...
İçimden bunları yazmak geldi çünkü çok uzun süredir unuttuğum bir kaç hissi uyandırdı bende bu yazı belki de rastgele gördüm bir can sıkıntısı anında göz attığım bir eksi tozlu kitap misali ...
Herkes gönlünden güzel şeyler döktürmüş benimde bir katkım olsun istedim bende yaşıyorum burdayım demek için
Bir oyun sever yazmış nerde bu yazdığınız oyuncular öldü mü yaşıyormu diye yok hamd olsun hayattayız
Neresinden başlanır ki bu öykü yada neresinden biter bilinmez ama İz bırakanlar denilince benim aklıma okadar şey geliyor ki belkide gelmeyen bir okadarı tam hatırlamamakla beraber sanırım 2006 yada 2007 de başladı serüven
Çakı bıçağı ile fare kestik cıbıldak cıbıldak Maden başlarında bir apa bir kripraz bir saf krom çekeceğiz diye sabahladık (maden başı sohbetleri unutulmaz ) Güzelim eminönümü Taş kanatlar basmış ha babam 800 kanat getir (ESKİ ve Arkadaşları itemi ) rıhtımı tepe gözler sömürüyormuş ha babam amplifikatör elmaslarını götür GM Abura oyunda online olmuş yakalayana elinde ki kanca asayı verecekmiş ( daha ne olduğunu bilmiyoruz o zaman ) yakalayana aşk olsun TT, destek, yönetim vs vs vs koştuk koşuşturduk ve oyunun çok güzel yerlere geldiğini gördük ....
Aslında şuan gecenin bir yarısı ve eğer ki şu uykulu kafayla bir sürçü lisan edersek şimdiden affola
Dedim ya rastgele gördüm bu yazıyı ama duygulandım aradan hatırı sayılır bir süre geçti ama demek ki gönüller de bizim de yerimiz varmış ve unutulmamışız..
Şimdi eğer ki herkes buradan iz bırakan oyuncuları yazacak olursa bende iz bırakan mütemadiyen bir kaç oyun sever adı yazacağım unuttuklarım olursa yazmayı bilsinler ki onları unutmadım sadece şuan aklıma gelmemiştir.
ve dahası bu oyuna gönül vermiş bir çok insan.. yönetim ve oyuncu olarak ayırt etmeyi sevmem o yüzden ortaya karışık yaptım hepsine selamlarımı iletiyorum ayrıca yeri bende olan LoNcA BETA 'ya ....
Sevgili arkadaşlarım gönül dostlarım kızılyangın bu oyuna veda etmedi...hatta veda edemedi çünkü veda etmeye gönlü elvermedi ve hiç bir gönül dostunu bir veda yazısı ile üzmek istemedi sessiz geldi rolünü oynadı ve yine sessizce gitti evet belkide daha hiç olmayacak ama kızılyangın veda etmedi çünkü görüyorum ki veda etmesi için unutulması lazım unutulmadıkça hep bu camia içinde bir yerlerde varız herşeyden önce gönüllerde....
Alper abi son yorumunu okudum ve gerçekten de okuduğumda o eski yaptığım çılgınlıklar aklımdan bir bir geçti Dediğin gibi eskisi kadar bu oyunda hata olmasa da kimse ama kimse bu oyunda HATA yok diyemez.He bir de bono kopyalama da ısırgan otu veya civan perçemi gibi DEĞERLİ madenleri kullanıcağınıza Semender Derisi veya Kauçuk Kanvasta işinizi görür hani demesi benden Oyunu geri sarma ise bana göre değildi pek hoşuma gitmiyordu ama Hasan sağolsun oyunu katlediyordu...
ve büyücü ustası kızılyangın...Mustafa seni görmeyeli bayadır oldu.Seni forumdan da olsa görmek sevindirdi beni.Sen bu oyunu hiç bir zaman bırakamayacaksın ve bırakmayacaksın da çünkü sen hep aklımızın bir köşesinde olacaksın.Bu oyunda gereken İzi bıraktığını fazlasıyla düşünüyorum çünkü yaptıkların ve nasıl bir karakterde insan olduğunu ben ve diğer büyüklerimin bildiğini biliyorum.En güzel günlerimizin Lonca Beta altında geçirmemiz ise bunun bir artısıydı diye düşünüyorum.İstanbul Kıyamet Vakti Eminönü sunucusu seni hiç bir zaman unutmayacaktır emin ol.Umarım seni tekrar aramızda görürüz.Görüşmek üzere...
En cok sabah 8 9 lagını özledim ya Alper abi sana birkez daha hayran kaldım diyebilirim Bayram her zamanki gibi artist Bu arada mustafa abi hoşgeldin tekrardan 39 lwl de ws sitemi vardı şimdi yok
Saygılar ...
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR . BEN KABULÜMÜZRUMUZ UZUN ZAMANDIR OYNAMIYORUM OYUNU . OYUNU PEK ÖZLEDİGİM SÖYLENEMEZ AMA DOSTLARIMI ÇOK ÖZLEDİM . İSİM OLARAK BİLE ÇOGUNUZU UNUTTUM BENİ TANIYANLAR SEVENLER SAYANLAR . ALLAHA EMANETSİNİZ . KEYİFLİ OYUNLAR DİLİYORUM HEPİNİZE .
Aslında Yanlış Anlaşılmak İstemem Ama Nickleri Gördüğümde Coğu Arkadasın O isimleri Pek Gördüğüne İnanmıyorum çünki coğu kişi 19 25 29 lvlerlden konusuyor kulakdan duyma bilgilerle eski forum konularını arastırarak yapılmış yorumlar gibi geliyor isimleri sayılan değilde isimleri sayanlardan kastım cogu deil tabiki demek istediğim eminönü dediğin yer kücücük yerdi meteor ada yeraltı meran sehrı gibi dagınık deildi görülür duyulur bilinirdi en azından ama yinede sayanlarında elıne saglık coğu arkadası hatırlatıp anılarımı tazeletti
Madem konu açıldı bende bikaç şey ekleyeyim. Beta döneminden itibaren oynamama rağmen 49 level gelene kadar hiçbir klana girmedim ve hiçbir zaman ws falan atmadım. Maden çekmekte aldığım zevki hiçbişeyden almıyordum sırtımdan çok para yedi (mert "abi") namı değer GLADİATOR çektiğim tüm madenleri saf ve çöp farketmez götürür ona verirdim bana çöp efsunlu don ayak falan verirdi ve ben havalara uçardım bu sistem oyuna ara verdiğim güne kadar devam etti. 39 level ortalarında oyuna ara verdim (BUSONSABAH) isimli arkadaşla maden yarışları yapardık ve bu oyunda bugüne kadar tanıdığım tek maden kralıydı ve de çok seriydi:) 49 level geldikten sonra tekrar başladım yine millet item kasma derdindeyken ben maden başına oturdum iridyumlar 25mden giderken 72 adet iridyum yapmıştım ve artık onca zahmetin meyvesini yiyecektim, taziyemiz oldu oyuna 10 gün ara vermek zorunda kaldım 10. gün oyuna girmeye çalışıyorum şifreniz yanlış diyor şaşırdım hemen muratı aradım (Fıratunv-Trtehlikeli*emooo) onun kredi kartıyla hesabıma plus almıştık mynete kimlik fotokopisini yollaması sonucu hesabımı geri aldım ama çanta kasa üst baş ne varsa hepsini toplamışlardı:) büyücüm ful fevzi cevo diziliydi onuda silmişlerdi hala kimin yaptığını çözemedim:) belki beta dönemlerinde iz bırakmadım fakat o dönem kendi halimde kimseyle muhattap olmadan maden çektiğimde aldığım zevki asla unutamam.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
Beni unutmayan Saygıdeğer Arkadaşlarıma Çoook Teşekkür ediyorum Hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Anlatılacak çok şeyler var ama ne benim zamanım yeter yazmaya ne sizlerin okumaya Unuttuğunuz çok şey var ama Beta Dönemimde
FreDDy ve KILIÇUSTASI hiç bir zaman Vs'lerde yenilmeden beta dönemini 1 nisan günü kapatmıştır , Bekir abi yani KILIÇUSTASI ve ben o puanlamayı bulana kadar 25 lvl kasıp sildiğimiz karakterlerin haddi vardır hesabı yoktur.