Dün akşam yapılan düello da ki o büyük haksızlığı sizlerede bildirmek isterim.Resimde de görüldüğü üzere Nekhebet ve Fuari adlı 2 ADALET üyesi klansız düelloya girdiler.Kendileri çok rahat 15 20 bin çakmalarına rağmen klansız o iki şahısa hasar veremedik nedense.Ve hiç bişe yokmuş gibi konuyu kapatıp çıktılar.
Şu an okadar eminim ki bu açıklarını buraya verdiğimiz için bu konuyu direk kaldıracakalrdır. KONU KALDIRILIRSA BİLİNKİ KENDİLERİ HAKSIZ.Çünkü paylaşımda bi kusur olmadığını sanıyorum. ŞİMDİ SİZDEN GEELCEK YORUMLARADA BİR BAKSINLAR.
Aynen Kardeşim Haklısın Birde Deyinmek istediğim Bir konu Daha Var Şifa Nasıl O kadar Hızlı Koşuyor Depar Attığımız Halde Yetişemiyoruz + Klansız Adama Nasıl Hasar Vermemiz Bekleniyor ? Yönetim Bu Konuya Bi Cevap Verin Lütfen...
omerhoca yazdı:Dün akşam yapılan düello da ki o büyük haksızlığı sizlerede bildirmek isterim.Resimde de görüldüğü üzere Nekhebet ve Fuari adlı 2 ADALET üyesi klansız düelloya girdiler.Kendileri çok rahat 15 20 bin çakmalarına rağmen klansız o iki şahısa hasar veremedik nedense.Ve hiç bişe yokmuş gibi konuyu kapatıp çıktılar.
Şu an okadar eminim ki bu açıklarını buraya verdiğimiz için bu konuyu direk kaldıracakalrdır. KONU KALDIRILIRSA BİLİNKİ KENDİLERİ HAKSIZ.Çünkü paylaşımda bi kusur olmadığını sanıyorum. ŞİMDİ SİZDEN GEELCEK YORUMLARADA BİR BAKSINLAR.
İki Klnasız üye YÖNETİCİ oldugundan hasar vermemeniz normal belki savaşı denetlyecen bir ekip bilemem ama Yönetici yazıyor la bu nasıl bir etkinlik siz ne diyonuz anlamdım.
İki üyeye zarar veremedik şifacıya yetişemedik diyorsnuz aloooo yönetici yazıyor notmal bişi degilki vermememen normal diye es geçiyom
üBirde altına ayzmısınız aloooo Klansız bir üyeye biz nasıl zarar vereblitiz diye alooo yönetici denetmen ekibi olması muhtemel gibi geldi ya sabır neyse boşverdim.
Biz seni secemedik ya sabırrr nese okumuyom artık 21 aralık 2012 demi kıyamet kopacaktın ben ona bakam
jokerkaan yazdı:Aynen Kardeşim Haklısın Birde Deyinmek istediğim Bir konu Daha Var Şifa Nasıl O kadar Hızlı Koşuyor Depar Attığımız Halde Yetişemiyoruz + Klansız Adama Nasıl Hasar Vermemiz Bekleniyor ? Yönetim Bu Konuya Bi Cevap Verin Lütfen...
Yönetim size bir el atmalı Sobenin hediyesi kolyesi yada yüzüğü yada bileklik takıyordur muhtemelen onda hız 30 galiba yani senin deparından 2 misli hızlı olması lazım.
Yani soyle diyem senin depar attıgında hzıın 150 ise onun yürümesi 300 yani yetişsen ben zati şaşardım.
size yemın ediyorum tam 1 snye içersinde kesildik adamlar ucarak geliyo 1 snyde grup pert olurmu allahını adamlar bide klansızdı şifacılarında sanırsın full üstü MARATON ADAM takılı
captainmert yazdı:size yemın ediyorum tam 1 snye içersinde kesildik adamlar ucarak geliyo 1 snyde grup pert olurmu allahını adamlar bide klansızdı şifacılarında sanırsın full üstü MARATON ADAM takılı
ADALET VARYA HANİ
Var be kaçırmısız kural ihlalli yapanları 1 saniyede kesiveriler acımazlar .
Hemen pert ederler haşamat yaparlar. Gözleri kan bütümüştür valla nasıl bir olay anlamdımki.
Siz kimi kesccektiniz ne diye kesildiniz açıklasanızda analsak.
Biz klanszıları kesmedik diyorsnuz la dgier tarafı kecektiniz onların peşinden koşacagız diye kaçmınız (Onlarda affetmemişler)
uche la bunun anlamı ne la kötü bişimi kötüse ayıp ayıp iyise sagol
Ortada Kural ihalli yapılmış bir kural ihlali var salona alınışlar her bir ağızdan kim kime dalacagız sizimi kesecegiz gmler derse onların peşinden koşarsalar bende olsam bende keserim alla alla daha oyunda ne yacpakları belli değil onlarda kaile almamışlar oyundan çıakrmışlar.
yazdıkalrını görmüyonmu biz klansız bir carı nasıl kesecegiz nerde adalet diyor ne diyem artık.
Kime hak verecegiğimi şasırdım arkdaş yahu yeter artık birnize hak vermek istiyorum yoksa atacagum gökledenden aşagı kendimi.
Ankada da aynı yaşandı 707 büyü şifalı bir şifacı 2. şifacımız omasına rağmen ilk tur çok çok rahat kestik.
2. el yine klandan çıkma çar değişme olayları oldu , bi dolaplar döndü ve sonunda nekhebetin en son bizim gruptan birine KLANSIZ OLDUĞU halde sert attığını görebildim.
yani ben orda klanda olan herkesi kessem bile , kazanma şansım olmayacağından , hemen hemen oturmak kalkmak ve iksirle başa baş yapılan bu etkinliği de berbat ettiğiniz için teşekkürler
uche la bunun anlamı ne la kötü bişimi kötüse ayıp ayıp iyise sagol
Ortada Kural ihalli yapılmış bir kural ihlali var salona alınışlar her bir ağızdan kim kime dalacagız sizimi kesecegiz gmler derse onların peşinden koşarsalar bende olsam bende keserim alla alla daha oyunda ne yacpakları belli değil onlarda kaile almamışlar oyundan çıakrmışlar.
yazdıkalrını görmüyonmu biz klansız bir carı nasıl kesecegiz nerde adalet diyor ne diyem artık.
Kime hak verecegiğimi şasırdım arkdaş yahu yeter artık birnize hak vermek istiyorum yoksa atacagum gökledenden aşagı kendimi.
Kime Hak Vericem Diye Bişey mi var Sen Lodossun Klansız Birine Hasar verebilirmisin ? Veremezsin O sana Hasar Veriyor ama SOnra Yenildiniz Diyolar Kime Hak Vericem Diye Bişey Yok ...