Selamun Aleyküm Kardeşler. Oyundan tanıdıgım eski dostlarımı çok özledim yıllardır dertleştigim dostlarımı arıyorum .Hepinize iyi oyunlar diliyorum hakkınızı helal edin.
Kabulümüzrumuz / Eminönü
Kabulümüzrumuz'dan Selamlar
Re: Kabulümüzrumuz'dan Selamlar
Aleyküm selam ,aradığın arkadaşlarını inşallah bulursun.
İYİ FORUMLAR.
İYİ FORUMLAR.
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LeBroNVI
Rollercruster
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0JQV9A- ... e=youtu.be[/youtube]
Aleyküm selam kardeşim belki beni hatırlarsın 39 level zamanında bundan 4-5 yıl önce seninle arkadaşlığımız vardı az çok Kralex'ti nickim belki hatırlarsın.
Endepenza nickindede bir kuzenin vardı sanırsam oda yakın arkadaşımdır selamlarımı ilet onada belki hatırlar beni.
İyi forumlar.
Endepenza nickindede bir kuzenin vardı sanırsam oda yakın arkadaşımdır selamlarımı ilet onada belki hatırlar beni.
İyi forumlar.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Eski bi arkadaşı görünce önce şaşırdım sonra kendi kendime güldüm açıkcası
. Tanışmışlıgımız yok ama seni çok iyi hatırlıyorum savaşçı karakterinin tipine kadar sanada selam olsun dostum
xIxHoSTxIx HOSTx

- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Seni görmek güzel 39 döneminden hatırlıyorum.Sürekli Halime'de çöp maden alman aklımda kalmış
. Tanışmasakta bir kaç kere alışverişimiz olmuştu. -Afrodisyak
xAFRODİZYAKx
KRaLeX yazdı:Aleyküm selam kardeşim belki beni hatırlarsın 39 level zamanında bundan 4-5 yıl önce seninle arkadaşlığımız vardı az çok Kralex'ti nickim belki hatırlarsın.
Endepenza nickindede bir kuzenin vardı sanırsam oda yakın arkadaşımdır selamlarımı ilet onada belki hatırlar beni.![]()
İyi forumlar.
tanıdım tabikide kralex kardeşim. iyi oyunlar diliyorum sana
AFRODIZYAK yazdı:Seni görmek güzel 39 döneminden hatırlıyorum.Sürekli Halime'de çöp maden alman aklımda kalmış. Tanışmasakta bir kaç kere alışverişimiz olmuştu. -Afrodisyak
Afrodisyak kardeşim senide hatırladım. geçenlerde dostlara selam vermek için girmiştim o çöp madenlerden baya kazandım her çöp madenden 10.000'er kadar vardır belkide
Kabulümüzrumuz / Eminönü