Ben size kısa bir açıklama yapayım ....
Videonun hikayesi çok fazla iyi degil buna hak verebilirim ... Ama çok kötüde degil . Videodaki herşey benim kendi emegimdir , ordaki gecişler , yazılar , alt yazı , efektler , müzik , kıyamet sahneleri , çekimler herşey part part hazırlandı kesildi bicildi ölcüldu saatler verildi olmadı yeniden yapıldı . Diyorsanızki kötü siz daha iyisini yapabiliyorsanız buyrunuz yapınız . Ve en iyi olan kazansın . Ama o esere gelipte kötü diyorsanız ve daha iyisini yapamıyorsanız saygısızlık hatta terbiyesizlik ediyorsunuz ...
Cizimlere gelirsek şifacı cizimi benim birebir kendi şifacımdır . Ben amatör olarak cizimler yapan biriyim hergün daha çok geliştiriyorum kendimi ve yetenekli oldugumu dusunuyorum . Cizim yapmak o kadar kolay degildir ki o kadar detalı olan birşey hiç kolay degildir . Bundada emek vardır eger daha iyisini yapabılıyorsanız isterseniz kufur edin saygı duyarım ama daha iyi degilseniz sadece saygı cercevesinde istediginiz yorumu yapabılırsınız . ''saygı cercevesinde ''
Ekran göruntüsünde ise İKV de göze hitap eden sanatsal olarak CAMİİ , MISIR ÇARŞISI , ADA , UFKABAKAN , TOPKAPI dışında fazla bir yer yok bildiginiz üzere . En azından ben bu kadarını biliyorum daha iyi biryer biliyorsanız buyrun katılın sizde kazanın .
Görselde ben katılmadım bişanlım katıldı ... Ve onunda çok kötü oldugunu dusunmuyorum ...
Hikayede ise hikaye baya sürükleyici tabi her hikayedeki gibi durak noktalar vardır . Siz okumayıp üstüne birde kötü diyorsanız sizin terbiyesizliginiz . Ama okuyarak yorum yapsaydınız saygı gösterebilirdim .
Burdaki açıklamalar herkeze ... Saygı gösterenlere degil . Saygısızlık yapanlara ''Tramp'' gibi bir emek varsa ona saygı gösterilir daha iyisini yapabılıyorsan göstermeyebilirsin ama yapmadıysan terbıyesızlık yapamazsın . Daha çok şey yazabilirim ama senin kadar saygısız birine bunlar fazla bile ayıp yaptıgın .