FAN ART HAZIRSA BİZDE HAZIRIZ ''eserlerimiz''

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: FAN ART HAZIRSA BİZDE HAZIRIZ ''eserlerimiz''

Mesaj gönderen XCEZAX »

deeLidumruL yazdı:
XCEZAX yazdı:Arkadaşlar her ne olursa olsun ortada bir emek var iyi veya kötü arkadaş İKV'ye sevgisini böyle göstermiş ilgi duyduğu şeye bi emek harcamış/harcamışlar.
Sadece yapmış olduğu eserleri göstermek istemiş ve göstermiş.Tabi olumlu ve olumsuz yorumlar olacaktır fakat kırıcı seviyede olmaması gereklidir.Ben video ve bir kaç resmi beğenmedim açıkcası fakat kara kalem çalışmasının çok kolay olmadığını bildiğim için şifacı çizimini beğendiğimi söyleyebilirim.Sonuçta önemli olan ona ayırdığı zaman ve emek.Umarım gerçek emek verenlerin kazanacağı bir yarışma olur.

Amatör bir çalışma oldu.Ne kadar komikde olsa bu da benim çalışmam ; :)

Resim

Bence böyle bir amatör ruhlu eser kazanmalı özellikle biri büyük biri küçük gözlük camları güzelmiş :)

Belki bi anlamı vardır :) Şaka bir yana öyle oldu o biraz daha sert gözüktü gözüme..
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Ben size kısa bir açıklama yapayım ....

Videonun hikayesi çok fazla iyi degil buna hak verebilirim ... Ama çok kötüde degil . Videodaki herşey benim kendi emegimdir , ordaki gecişler , yazılar , alt yazı , efektler , müzik , kıyamet sahneleri , çekimler herşey part part hazırlandı kesildi bicildi ölcüldu saatler verildi olmadı yeniden yapıldı . Diyorsanızki kötü siz daha iyisini yapabiliyorsanız buyrunuz yapınız . Ve en iyi olan kazansın . Ama o esere gelipte kötü diyorsanız ve daha iyisini yapamıyorsanız saygısızlık hatta terbiyesizlik ediyorsunuz ...

Cizimlere gelirsek şifacı cizimi benim birebir kendi şifacımdır . Ben amatör olarak cizimler yapan biriyim hergün daha çok geliştiriyorum kendimi ve yetenekli oldugumu dusunuyorum . Cizim yapmak o kadar kolay degildir ki o kadar detalı olan birşey hiç kolay degildir . Bundada emek vardır eger daha iyisini yapabılıyorsanız isterseniz kufur edin saygı duyarım ama daha iyi degilseniz sadece saygı cercevesinde istediginiz yorumu yapabılırsınız . ''saygı cercevesinde ''

Ekran göruntüsünde ise İKV de göze hitap eden sanatsal olarak CAMİİ , MISIR ÇARŞISI , ADA , UFKABAKAN , TOPKAPI dışında fazla bir yer yok bildiginiz üzere . En azından ben bu kadarını biliyorum daha iyi biryer biliyorsanız buyrun katılın sizde kazanın . :)

Görselde ben katılmadım bişanlım katıldı ... Ve onunda çok kötü oldugunu dusunmuyorum ...

Hikayede ise hikaye baya sürükleyici tabi her hikayedeki gibi durak noktalar vardır . Siz okumayıp üstüne birde kötü diyorsanız sizin terbiyesizliginiz . Ama okuyarak yorum yapsaydınız saygı gösterebilirdim .

Burdaki açıklamalar herkeze ... Saygı gösterenlere degil . Saygısızlık yapanlara ''Tramp'' gibi bir emek varsa ona saygı gösterilir daha iyisini yapabılıyorsan göstermeyebilirsin ama yapmadıysan terbıyesızlık yapamazsın . Daha çok şey yazabilirim ama senin kadar saygısız birine bunlar fazla bile ayıp yaptıgın .
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

XCEZAX yazdı:Arkadaşlar her ne olursa olsun ortada bir emek var iyi veya kötü arkadaş İKV'ye sevgisini böyle göstermiş ilgi duyduğu şeye bi emek harcamış/harcamışlar.
Sadece yapmış olduğu eserleri göstermek istemiş ve göstermiş.Tabi olumlu ve olumsuz yorumlar olacaktır fakat kırıcı seviyede olmaması gereklidir.Ben video ve bir kaç resmi beğenmedim açıkcası fakat kara kalem çalışmasının çok kolay olmadığını bildiğim için şifacı çizimini beğendiğimi söyleyebilirim.Sonuçta önemli olan ona ayırdığı zaman ve emek.Umarım gerçek emek verenlerin kazanacağı bir yarışma olur.

Amatör bir çalışma oldu.Ne kadar komikde olsa bu da benim çalışmam ; :)

Resim
Harikulade bir çizim olmuş :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

tramp yazdı:Video nun tamamı nı bile izleyemedim cok amatörce olmuş
Alakasız bi müzik
Herkez video da aynı Kıyamet filimlerinden görüntü koyuyor
şundan vazgeçin yaratıcı olun !
Hikayeni de okuyamadım
-... deprem oluyordu adeta . hemen evden çıktım

İlk okula giden kardesim daha güzel cümleler kuruyor
Kitap Oku Biraz

Fotoraflara gelince

Herkezde olan resimleri 2-3 yazı yazmısın katılmıssın

Emeğine sağlık Ama Yeterli Değil

Ayrıca Hangi Özgüvenle Böyle bi konu Açıyosun onuda anlamıs değilim kaç kisi paylastı eserlerinide sen paylasıyosun
Videodaki müziğe biraz kulak versen geçişleri göze alarak dinlemeye çalışsan daha iyi olurdu. O videodaki herşeyin bir anda olduğunu mu sanıyorsun müziği, alt yazısı, görüntüleri tek tek hazırlandı. Sen bunca çabaya saygısızlık ederek nasıl böyle bir yorum yapmaya cüret ediyorsun anlamış değilim. Kendisi benim nişanlım olur ve ben tüm bu çalışmalar sırasında yanındaydım ne kadar uğraştığını ben iyi bilirim. Senin gibiler üretmez, birşeyin ucundan tutmaz ama yoruma geldi mi alır klavyesini önüne başlar lafları dayatmaya. Ayıp ayıp madem çok biliyorsun sende bu kadar hatta bundan daha fazla uğraş bir şeyler üret katıl yarışmaya. Lafla peynir gemisi yürümez. Oyunun adı üstünde İstanbul Kıyamet Vakti sence kıyamet görüntüsü koymayacak da ne koyacak börtü böcek mi? Videodaki hikaye neyse ona göre kurgulandı herşey.
Hikayeye gelince elbet hatalar olacaktır.Bunu sen değil yarışmadaki jüriler eleştirip kararlaştıracaklar. Madem kardeşin daha güzel cümleler kuruyor keşke senin yerine o buraya yorum yapsaymış!
Ekran görüntüsü ve görsele gelirsek biz bunları bulmadan önce eski fan artlardaki derece yapmış eserleri inceledik. Onlardan farklı olacak ve asla kopyası olmayacak niteliktekileri kararlaştırıp yarışmaya gönderdik.
Peki ya sen hangi akla mantığa sığınıp böyle bir yorumda bulunabiliyorsun. Sen hiç gezinmedin mi bu forumda? Tek biz değil kaç kişi fan art eserini paylaşmış biliyor musun? Anlamadan bilmeden boş konuşmuşsun haberin yok. Bu yarışmaya katılmış biri tabi ki özgüvenli olacak iddialı olacak her neyle katılmış olursa olsun. Sen buna kendini beğenmişlik diyorsan bu senin ayıbın. Buraya gelip de bu konuyu açıyorsak her türlü eleştiriye açığız ama senin gibi saygısızlık seviyesi oldukça yüksek biriye de pabuç bırakmayız.
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Öncelikle video ve yazıyı incelemeye vaktim olmadı,bazı dikkat çekici resimleri inceleme fırsatı duydum.Çizilen 'Şifacı' ve 'Dostluk' adlı çizimler gerçekten çok güzel olmuş.Yapan kişileri tebrik ederim.Oyun içi görüntüde ise dikkatimi çeken 'Kayıp şehre bakış' adlı resim oldu,diğerlerine göre daha yaratıcı olmuş,diğer oyun içi görüntü arkadaşları kırmak istemem ama biraz basite kaçmışlar sanki
:) Ama belli mi olur belkide onlar derece yapar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Şimdi dikkatimi çekti ismimi yazarken M harfinin tekini sivri diğerinide biraz daha oval yapmışım.Nasıl oldu anlamadım galiba bu yüzden seçilmeyebilir muhteşem eserim :) :) :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Selamlar,

Karışık içerikli bir konunuz var, ancak videoyu baz alarak konunuzu Fan Kulübü<Video bölümüne taşıyorum. Dilerseniz rapor etme seçeneği ile dilerseniz bizlere bildirerek konunuz içerisinde Görsel de bulunduğu için görseller bölümüne alınmasını talep edebilirsiniz.

Bilginize, iyi forumlar, yarışmada da başarılar dilerim. ;)
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
KaRyaaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: ---

Mesaj gönderen KaRyaaX »

KAYIP ŞEHİRE BAKIŞ

Resim
[/color]

bu resimde nerden bakıyosun ?
Karyax Sunucu:Sancak

ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

O resimde galata köprusunun ustundeyız ... Karsıya bakıyoruz .. Anlık olarak yakaladık onu emden cıkmıstık ve öylece ordaydı ...
Resim
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

KaRyaaX yazdı:KAYIP ŞEHİRE BAKIŞ

Resim
[/color]

bu resimde nerden bakıyosun ?

Balıkçının oradaki galata köprüsündeydik. Siz de bir deneyin tam orda em e girip çıkın karşınızda beliriyor :)
Resim

Jasmine
DrJasmine

“Video” sayfasına dön