Yeter Artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Re: Yeter Artık

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

batuhannnn yazdı:Merhaba;

Geçen yazdan beri devamlı stuart kesmekteyim bütün eşyalarım tam olmasına rağmen halen bıçak eldiven düşüremedim. Yaklaşık 400 stuart oldu. Herşeyi denedim çara bütün arkileri soktum gruptakilere alt çektirdim ancak bıçak eld yok.

Bu sistemin düzenlenmesini istiyoruz. Adamda tek item bıçak eld olurmu böyle birşey İlkte düşürüyorlar gidiyorlar.
daha fazla atman gerek panpa __
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Eşyaları reçete ile üretme imkanın var.Tabii bu sana kalmış birşey.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Pasta var pasta yiyin
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

tam da şuyum buyum eksik diyenler gibi olmamak ve oyundan da tad almak için üretim yoluna gidenlerdenim.100m tutuyor demişsin.benim yaptıgım üretim ortalama 1 milyarı buldu gecti sanırım hesaplamadım.yapmaya başladıgımda 7m param vardı.2 ay süremi aldı.
trans ceket pant ve kıyamet ceket pant urettim.
trans asa , kıyamet asa , kıyamet eld ayak recetelerim var malzemeleri hazır. direk uretimi bekliyor.sadece karar veremiyorum.
karakterimin bütün takıları tam.dolayısıyla üretim yapınca yuzuk eksik yada kolye eksik gibi bi sorunda yok.
tek farkım gaffara git git eşya bekle sinr krizi gecirmedim :)
günlük ortalama 3 4 saat mavi topaz , iridyum(ki şansa cektim kasmadım onu) , yonca , budaksız abanoz gibi madenlerden kastım.
ben kastıgım dönemde mavi topaz 2.5 - 3m idi.günde en az 5 tane çekiyordum.e karacinlerde kastığım para ve düşen eşya ve diger madenlerde vs de var.bu 2 ay içinde cok rahat söyleyebilirim ki 10 sefer de çift torba 3. saf gelmiştir.
kasamda önceden aynı şekilde ejder ashab ecel üretmiştim.onlardan elimde kalan 5 menekşe , 5 ganonun üstüne lazım olan diger madenlerin hepsini aldım.
tek eksiğin bi eldiven ise bu kadar yıpratma kendini.bir recete menekşe istiyor diye menekşe kasmak zorunda degilsin.başka madenden kas , sat parasıyla lazım olanı al.?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön